İkv inmiyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: İkv inmiyor

Mesaj gönderen tedashii »

ARZLODOS yazdı:
tedashii yazdı:
masivaa yazdı: Yok bence tamamen oyundan ümitlerini kestiler geliştirmek gibi bir niyetleri yok.
Bence oyuna yeni eklenti paketi getirip bize açıklama yapmayı onlarda çok istiyor. Bu konuda şu an sessiz olmalarını düşünün. Bu kadar tepki varken neden kimse bir açıklama yapmıyor ? Çünkü yeni bölge zaten hazır sayılır. Sadece biraz daha zaman gerekiyor. İlk başlarda bende yönetimi kınıyordum fakat ileride onlara söylediğimiz laflar için pişman olacağımızı düşünüyorum.

Açıklama yapacak birileri kaldımıki yapsınlar da arge olmuş departman. Kağıt üstünde varız taki sözleşme bitecek ve yeni alıcıya yarı fiyata kakalamak demeyem vermek. 1,5 milyon bütceli oyunun 750 bin dolara verilmesi gibi o kadarda etmezde sallayamn dedim ya tutarsa :D :D
Merak etme bu oyunu o kadar kolay bırakmazlar. Yeni bölge kesinlikle gelicek. Ama biraz daha sabır lazım. Sabredin ve görün diyorum :)
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Eklenti hali hazıurda var zati kim demiş yok diye onu süremeyen bir tayfa varken neyi sabredecegiz yok işte yok bin bir tane hatalar çıkıyor onları düzeltemiyorlar süremiyorlar gelirse ufak bir eklenti var onu getirirler 1 yıl daha sallarlar gizemli sehirmi desek Gezgin sehirmi desek gelirse o gelir onlada bir kaç ay devam ederler sonrası yeni kadro yeni bir firma.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

tedashii yazdı:
masivaa yazdı: Yok bence tamamen oyundan ümitlerini kestiler geliştirmek gibi bir niyetleri yok.
Bence oyuna yeni eklenti paketi getirip bize açıklama yapmayı onlarda çok istiyor. Bu konuda şu an sessiz olmalarını düşünün. Bu kadar tepki varken neden kimse bir açıklama yapmıyor ? Çünkü yeni bölge zaten hazır sayılır. Sadece biraz daha zaman gerekiyor. İlk başlarda bende yönetimi kınıyordum fakat ileride onlara söylediğimiz laflar için pişman olacağımızı düşünüyorum.
Allah aşkına nasıl bir mantık bu arkadaşım
:arrow:viewtopic.php?f=46&t=127026
Oyuna bu saatten sonra yatırım yapılmaz ve iyi bir şeyler olsa illaki duyulardı demekki yok arkadaşım elde avuçta bir şey yok.Geçin bu ayakları, üstelik pişman bizmi olalım yoksa ceylan derisi koltukta oturup bir açıklama yapmayan Nerull mu?
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kordugum »

mobilsorun yazdı:
tedashii yazdı:
Resim
2 saattir gülüyom la gife :D :D :D
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kordugum yazdı:
tedashii yazdı:
Allah aşkına nasıl bir mantık bu arkadaşım
:arrow:viewtopic.php?f=46&t=127026
Oyuna bu saatten sonra yatırım yapılmaz ve iyi bir şeyler olsa illaki duyulardı demekki yok arkadaşım elde avuçta bir şey yok.Geçin bu ayakları, üstelik pişman bizmi olalım yoksa ceylan derisi koltukta oturup bir açıklama yapmayan Nerull mu?
Ben Nerull'un kendisi ile görüştüm. Senin gibi birine açıklama yapmamakla haklı adam. Boş boğazsın hep boş konuşursun başka bişey yapmazsın sen. Madem bu oyundan bişey olucağını düşünmüyorsun madem yönetimi kınıyorsun o zaman defol git bırak oyunu, foruma da uğrama bir daha hem senden de kurtuluruz
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Ben seviyorum @kordugum adlı kullanıcıyı ve söylediklerini de mantıklı buluyorum, onun yerine sen gidebilirsin.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mobilsorun yazdı:Ben seviyorum @kordugum adlı kullanıcıyı ve söylediklerini de mantıklı buluyorum, onun yerine sen gidebilirsin.
Neden mantıklı buluyorsun paylaştığın resime güldü diye mi ? Saçma sapan şeyler paylaşıyosun onunda zekası senin kadar düşük olduğu için paylaştığın şeylere gülüyor. Övünmene gerek yok bence
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

tedashii yazdı:
mobilsorun yazdı:Ben seviyorum @kordugum adlı kullanıcıyı ve söylediklerini de mantıklı buluyorum, onun yerine sen gidebilirsin.
Neden mantıklı buluyorsun paylaştığın resime güldü diye mi ? Saçma sapan şeyler paylaşıyosun onunda zekası senin kadar düşük olduğu için paylaştığın şeylere gülüyor. Övünmene gerek yok bence
Resim
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

tedashii yazdı:
Tamam arkadaş benim için kavga etmeyin, ne senin dediğin olsun ne onun dediği. Oyunu heptem başıboş bırkmamışlar. 3,6 mbs ile indi. Ammaa yahu güncelleme gelecek olsa ucundan gösterirlersi bi şeyler 5 senede çıt mı çıkmaz. Zaten bence oyun yeterine geniş ve sistemli ah birde hikayenin devamı gelseymiş
Kullanıcı avatarı
KingxReaper
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen KingxReaper »

oynayıp n yapıcan oyun batmış bitmiş.sen hiç delik bi kayığa biner misin? işte şuanda o oyunu oynamak bu kadar mantıksız

“Genel Etkileşim” sayfasına dön