İkv inmiyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

İkv inmiyor

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

Ne istanbulkur.exe ne ikvdownloader.exe inmiyor,indire basıyorum belirsiz bir süre kaldı diyo. 2 gün önce de ikv downloader.exe ile denemiştim,biraz iniyodu sonra belirsiz bir süre kaldı diyodu :/
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İkv inmiyor

chrome dan indirince oluyor ama 121 mb inince hız 0 kbs oluyo
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen masivaa »

Evet bende 2 hafta önce felan yaklaşık olarak yaşadım bu sorunu tarayıcı ve downloader ile aynı yavaşlık oluyordu yaklaşık 2 günde indirdim 8 kb git gel ile felan en iyisi desteğe konu aç devam ediyorsa/
Resim

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...

2006 - 2011
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

teşekkür ederim, acaba oyun yeni eklenti geleceği için mi oluyor bu yavaşlıklar :idea: :twisted:
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen masivaa »

EklentiPaketi yazdı:teşekkür ederim, acaba oyun yeni eklenti geleceği için mi oluyor bu yavaşlıklar :idea: :twisted:
Yok bence tamamen oyundan ümitlerini kestiler geliştirmek gibi bir niyetleri yok.
Resim

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tedashii »

masivaa yazdı: Yok bence tamamen oyundan ümitlerini kestiler geliştirmek gibi bir niyetleri yok.
Bence oyuna yeni eklenti paketi getirip bize açıklama yapmayı onlarda çok istiyor. Bu konuda şu an sessiz olmalarını düşünün. Bu kadar tepki varken neden kimse bir açıklama yapmıyor ? Çünkü yeni bölge zaten hazır sayılır. Sadece biraz daha zaman gerekiyor. İlk başlarda bende yönetimi kınıyordum fakat ileride onlara söylediğimiz laflar için pişman olacağımızı düşünüyorum.
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

tedashii yazdı:
masivaa yazdı: Yok bence tamamen oyundan ümitlerini kestiler geliştirmek gibi bir niyetleri yok.
Bence oyuna yeni eklenti paketi getirip bize açıklama yapmayı onlarda çok istiyor. Bu konuda şu an sessiz olmalarını düşünün. Bu kadar tepki varken neden kimse bir açıklama yapmıyor ? Çünkü yeni bölge zaten hazır sayılır. Sadece biraz daha zaman gerekiyor. İlk başlarda bende yönetimi kınıyordum fakat ileride onlara söylediğimiz laflar için pişman olacağımızı düşünüyorum.
Resim
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Oyunun inmemesi bence kutsal bir ışık. Fazla ilerlemeden geri dön.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

HollyShit yazdı:Oyunun inmemesi bence kutsal bir ışık. Fazla ilerlemeden geri dön.
Jönlere destek vermezdim ama seni ilk defa haklı görüyom gibi görmez olardım emi. :D :D
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

tedashii yazdı:

Açıklama yapacak birileri kaldımıki yapsınlar da arge olmuş departman. Kağıt üstünde varız taki sözleşme bitecek ve yeni alıcıya yarı fiyata kakalamak demeyem vermek. 1,5 milyon bütceli oyunun 750 bin dolara verilmesi gibi o kadarda etmezde sallayamn dedim ya tutarsa :D :D
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön