Gerçektende fazla araştırmacısın...BeLmanDo yazdı:Merhaba Savaşçılar
Oyunumuzda bulunan Bıçak Sırtı Efsunu nun neyden esinlenerek Bu İsmi Aldığını Kendimce Açıklayacağım Sizlere
Belirsizlikle içiçe; Yaşam ve Ölüm gibi, bazen tehlikeli bir durumu betimleyen deyim Olan Bıçak Sırtı kelimesi Ofansif Savaşçı nın Kendisinin De olduğu gibi çevresindeki Büyücü Ve Şifacılar İçin Etkin Bir Ölümcül Tehdit oluşturan Bir Efsundur Bu Efsunun Etkisini Vücudunda taşıyan Ofansıf Savaşçılar Zırh limitininde Düşük Olması sebebiyle Kendilerine karşı yapılacak saldırılara karşı en etkili Efsun olarak Bıçak sırtı efsunlu Eşyaları Giymeye Özen Göstermekteler Bu Efsun Kısaca Savaşçılar İçin Ölüm Ve yaşam arasındaki bir çizgi bir yol olarak adlandırılabilir.Ne kadar Hızlı Olursa savaşçı Bıçak Sırtından O kadar Hızlı bir Şekilde Canını Kurtarabilir . Tıpkı uçurumun kenarında duran bir çiçeği koparmak ya da ona ulaşmak için yaşanılan korkuyla karışık duyulan haz ve heyecan gibi...
Bıçak Sırtı Efsunu
- STroNq
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Riders of Anatolia
Re: Bıçak Sırtı Efsunu
STroNq - STroNqII - STroNqIII
KaLabaLıKTa EfeLiK EdeNiN TeNHaDa ÖzRü KaBuL OLmaZ
KaLabaLıKTa EfeLiK EdeNiN TeNHaDa ÖzRü KaBuL OLmaZ
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Ben kendimce Bıçak Sırtı Deyim inden esinlendiğini ortaya sürdüm sadece
Bence Bundan başka açıklaması olamaz da Bıçak Sırtı Efsununun
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı

- Lonca: Ehlim Mürre
Lütfen söz söylemeden önce akıl süzgecinden geçirelim.
Halit Girmenç İcadı
İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularından olan Doğan Girmenç’in ölen oğlu.
Sobee, Halit Girmenç’i bir efsun adına vererek ölümsüzleştirmiştir.
Diğer itemlerin adının nereden geldiğini öğrenmek için bu konuyu inceleyebilirsiniz.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic. ... 6&p=745290
İKV'yi İKV yapan sadece bir oyun olması değil bir aile olmasını sağlayan ruhtur.Ruhsuz bir oyun değil İKV, işte diğer oyunlardan farklı kılan yanı da budur.[/quote]
Olayı çarpıtma hocam. Akıl çerçevesi dışında birşey yazmadım ben. Halit Girmenç'in kim olduğunu bende biliyorum. Yoksa onu yazmazdım zaten. Amacım dikkat çekmekti. Belki bilmeyenler vardır, araştırsın diye örnek gösterdim.
Yalnız böyle şeyler oyuna ruh falan katmaz, bi anı bi vefa değeri gösterebilir belki. Oyuna ruh katmak, oyunculara toplumsal bilinç aşılamak veya böyle konulara duyarlı olduklarını göstermek istiyorsa yönetim; akçe gelirlerinin bir bölümünü LÖSEV'e bağışlasın ve bunuda sitede bildirsin ( yapılıyormu böyle birşey bilmiyorum onu söyleyeyim ). Gözlük ismiyle, efsun ismiyle ancak o acılı aileye vefa borcunu ödemiş olur, oyunun genel atmosferine bi etkisi olmaz bunun. Sonuçta unutuldu gitti ve artık kimse hatırlamıyor o gözlüğü takınca.
Halit Girmenç İcadı
İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularından olan Doğan Girmenç’in ölen oğlu.
Sobee, Halit Girmenç’i bir efsun adına vererek ölümsüzleştirmiştir.
Diğer itemlerin adının nereden geldiğini öğrenmek için bu konuyu inceleyebilirsiniz.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic. ... 6&p=745290
İKV'yi İKV yapan sadece bir oyun olması değil bir aile olmasını sağlayan ruhtur.Ruhsuz bir oyun değil İKV, işte diğer oyunlardan farklı kılan yanı da budur.[/quote]
Olayı çarpıtma hocam. Akıl çerçevesi dışında birşey yazmadım ben. Halit Girmenç'in kim olduğunu bende biliyorum. Yoksa onu yazmazdım zaten. Amacım dikkat çekmekti. Belki bilmeyenler vardır, araştırsın diye örnek gösterdim.
Yalnız böyle şeyler oyuna ruh falan katmaz, bi anı bi vefa değeri gösterebilir belki. Oyuna ruh katmak, oyunculara toplumsal bilinç aşılamak veya böyle konulara duyarlı olduklarını göstermek istiyorsa yönetim; akçe gelirlerinin bir bölümünü LÖSEV'e bağışlasın ve bunuda sitede bildirsin ( yapılıyormu böyle birşey bilmiyorum onu söyleyeyim ). Gözlük ismiyle, efsun ismiyle ancak o acılı aileye vefa borcunu ödemiş olur, oyunun genel atmosferine bi etkisi olmaz bunun. Sonuçta unutuldu gitti ve artık kimse hatırlamıyor o gözlüğü takınca.

- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Winter Is Coming
Duygulandım güncel 
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
Arkadaslarin soyledigine katiliyorum bencede bu ismi koyan bukadar dusunmemistir
ayrica Eski ve arkadaslari Tncyekoclgnuyksz ve olgunn isimli itemler eskiden yapilmis bir yarismayi kazanan savasci sifaci ve buyucunun adina hitaben yapilmistir saygilar...
auril & DoubleLift