Merhaba Savaşçılar
Oyunumuzda bulunan Bıçak Sırtı Efsunu nun neyden esinlenerek Bu İsmi Aldığını Kendimce Açıklayacağım Sizlere
Belirsizlikle içiçe; Yaşam ve Ölüm gibi, bazen tehlikeli bir durumu betimleyen deyim Olan Bıçak Sırtı kelimesi Ofansif Savaşçı nın Kendisinin De olduğu gibi çevresindeki Büyücü Ve Şifacılar İçin Etkin Bir Ölümcül Tehdit oluşturan Bir Efsundur Bu Efsunun Etkisini Vücudunda taşıyan Ofansıf Savaşçılar Zırh limitininde Düşük Olması sebebiyle Kendilerine karşı yapılacak saldırılara karşı en etkili Efsun olarak Bıçak sırtı efsunlu Eşyaları Giymeye Özen Göstermekteler Bu Efsun Kısaca Savaşçılar İçin Ölüm Ve yaşam arasındaki bir çizgi bir yol olarak adlandırılabilir.Ne kadar Hızlı Olursa savaşçı Bıçak Sırtından O kadar Hızlı bir Şekilde Canını Kurtarabilir . Tıpkı uçurumun kenarında duran bir çiçeği koparmak ya da ona ulaşmak için yaşanılan korkuyla karışık duyulan haz ve heyecan gibi...
Bıçak Sırtı Efsunu
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Bıçak Sırtı Efsunu
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: Bıçak Sırtı Efsunu
yemin ederim bu ismi koyan bu kadar düşünmemiştir kardeşimBeLmanDo yazdı:Merhaba Savaşçılar
Oyunumuzda bulunan Bıçak Sırtı Efsunu nun neyden esinlenerek Bu İsmi Aldığını Kendimce Açıklayacağım Sizlere
Belirsizlikle içiçe; Yaşam ve Ölüm gibi, bazen tehlikeli bir durumu betimleyen deyim Olan Bıçak Sırtı kelimesi Ofansif Savaşçı nın Kendisinin De olduğu gibi çevresindeki Büyücü Ve Şifacılar İçin Etkin Bir Ölümcül Tehdit oluşturan Bir Efsundur Bu Efsunun Etkisini Vücudunda taşıyan Ofansıf Savaşçılar Zırh limitininde Düşük Olması sebebiyle Kendilerine karşı yapılacak saldırılara karşı en etkili Efsun olarak Bıçak sırtı efsunlu Eşyaları Giymeye Özen Göstermekteler Bu Efsun Kısaca Savaşçılar İçin Ölüm Ve yaşam arasındaki bir çizgi bir yol olarak adlandırılabilir.Ne kadar Hızlı Olursa savaşçı Bıçak Sırtından O kadar Hızlı bir Şekilde Canını Kurtarabilir . Tıpkı uçurumun kenarında duran bir çiçeği koparmak ya da ona ulaşmak için yaşanılan korkuyla karışık duyulan haz ve heyecan gibi...
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
biz sizi ararız
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: Raiders of Anatolia
- physX
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
3 evetle uğurluyoruz.Şaka bir yana ilginç görünüyor.SikayetVar yazdı:Ben beğendim evet diyorum!
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Anka
- Lonca: Çok Yorgunum
Şu oyuna sahibinden çok ilgi gösteren EPEY oyuncu var
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
İşte bu tarz oyuncular, oyundan zevk alabilir! Ben takdire şayan buldum, teşekkürler.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı

- Lonca: Ehlim Mürre
Rescuer yazdı:İşte bu tarz oyuncular, oyundan zevk alabilir! Ben takdire şayan buldum, teşekkürler.
Oyundan zevk alabilmek gerçekten ayrı bi konu. 1 senedir yükseltilmiş silahla dolaşan arkadaşım var. Daha kılıcının parlamasında KURUKAFALAR çıktığını farketmemiş bile. Silah isimleri, efsun isimleri çok ilginç Mesela HALİT GİRMENÇ kimdir

Lütfen söz söylemeden önce akıl süzgecinden geçirelim.SmokyPAUK yazdı:Rescuer yazdı:İşte bu tarz oyuncular, oyundan zevk alabilir! Ben takdire şayan buldum, teşekkürler.
Oyundan zevk alabilmek gerçekten ayrı bi konu. 1 senedir yükseltilmiş silahla dolaşan arkadaşım var. Daha kılıcının parlamasında KURUKAFALAR çıktığını farketmemiş bile. Silah isimleri, efsun isimleri çok ilginç Mesela HALİT GİRMENÇ kimdirhadi bakalım
Halit Girmenç İcadı
İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularından olan Doğan Girmenç’in ölen oğlu.
Sobee, Halit Girmenç’i bir efsun adına vererek ölümsüzleştirmiştir.
Diğer itemlerin adının nereden geldiğini öğrenmek için bu konuyu inceleyebilirsiniz.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic. ... 6&p=745290
İKV'yi İKV yapan sadece bir oyun olması değil bir aile olmasını sağlayan ruhtur.Ruhsuz bir oyun değil İKV, işte diğer oyunlardan farklı kılan yanı da budur.
|TIMELORD
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
efsunlara ismi verilen oyuncular bile başka oyunlarda olduğunu yine hatırladım yine içerledim.
umarım bu kez oyuncuları kazanmak adına bir şeyler yapılır.

LEPRECHAUN