İKV neden öldü?Buyrun içeri.
- EMRE0707
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Re: İKV neden öldü?Buyrun içeri.
Düşüncelerimi yazıya dökmüşsün tebrik ederim.Hatırlayan olmazda ben yinede söyleyeyim XxDeLixKuBixX eski çarımdı.Oyunu bıraktım bazen oyuna girip konuşmalara bakıyorum gülüp çıkıyorum.
Bu arada oyuna başlayacaklar varsa bi tüyo veriyim,oyuna para verebilecekseniz başlayın..
Bu arada oyuna başlayacaklar varsa bi tüyo veriyim,oyuna para verebilecekseniz başlayın..
Hocam ben 14 gün sonra İKV kutu ile doncem.Yanımda betadan adamlarda olcak gibi.Merandan Beyazkoske gidip ordsn baslicam.Yani varsa tavsiyen isterimEMRE0707 yazdı:Düşüncelerimi yazıya dökmüşsün tebrik ederim.Hatırlayan olmazda ben yinede söyleyeyim XxDeLixKuBixX eski çarımdı.Oyunu bıraktım bazen oyuna girip konuşmalara bakıyorum gülüp çıkıyorum.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Dönme.Bende 2 yıl önce dönmüştüm kutu ile kasarız falan diye ama adam bulamayacaksın.Bulsanda senden y2 m1 falan isteyecekler bi ton parada ona dökeceksin.Yeteri kadar soğumayıp m1 + kıyamet asa yaparsan bu sefer yalvar yakar gbmx e falan alırlar 2-3 kere ondada saçma sapan adamlar gelir.Hepsinde m1 var göya ama büyü bozma atamıyorlar.Bence betadaki arkadaşların başka oyuna yönelmeli yada hiç bir oyunda olmadı ama ikv ilk olursa diye 39 zamanına geri sarmasını bekleyeceksin.Sparineus yazdı:Hocam ben 14 gün sonra İKV kutu ile doncem.Yanımda betadan adamlarda olcak gibi.Merandan Beyazkoske gidip ordsn baslicam.Yani varsa tavsiyen isterimEMRE0707 yazdı:Düşüncelerimi yazıya dökmüşsün tebrik ederim.Hatırlayan olmazda ben yinede söyleyeyim XxDeLixKuBixX eski çarımdı.Oyunu bıraktım bazen oyuna girip konuşmalara bakıyorum gülüp çıkıyorum.
Hocam +1li ejder asa var.M1 de yapcam direk.Illa ki alırlar biri olmasada diğeri alır.Gruba almayanlar hep 12 yaşında çocuklar.Gireriz yani inşallah bi sekilde.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Sparineus yazdı:Hocam +1li ejder asa var.M1 de yapcam direk.Illa ki alırlar biri olmasada diğeri alır.Gruba almayanlar hep 12 yaşında çocuklar.Gireriz yani inşallah bi sekilde.
işte sıkıntı orda benimde +lı ejder asam vardı kimse almıyordu 1500 fizikle.illa kıyamet m1 +2000 fizik istiyorlar her yerde çok güzel bi oyunumuz var
Her bölge için de özel tılsım üretemem kimse kusura bakmasın.M1 üretir geçerim.Bi de kiuamet asa belki
Siginaga Y2ydi felan olmaz.Bi tılsım 400 milyonu buluyor

Mustafa Kemal ATATÜRK!
şimdilerde 400 milyon örs parası :shock:Sparineus yazdı:Her bölge için de özel tılsım üretemem kimse kusura bakmasın.M1 üretir geçerim.Bi de kiuamet asa belki
Oyuna belli sebeplerden ötürü donemeyecegim zaten.Şimdiye kadar ki yardiminiz için tesekkur edip iyi bayramlar dilerim.Latte yazdı:şimdilerde 400 milyon örs parası :shock:Sparineus yazdı:Her bölge için de özel tılsım üretemem kimse kusura bakmasın.M1 üretir geçerim.Bi de kiuamet asa belki

Mustafa Kemal ATATÜRK!