Önemli bir Yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Önemli bir Yardım

Mesaj gönderen Sparineus »

3 Yıl aradan sonra oyuna döneceğim şu 10 gün içerisinde.Sormak istediğim soru en aktif sunucu hangisi? Ve bir de artık şikayetlerle ilgilenmiyorlar mi bu oyun? 15 gün araliklarla iki mesaj attım lakin cevap alamadım.Eski karakterlerime erisemiyorum.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Önemli bir Yardım

Mesaj gönderen mobilsorun »

Beyazköşk klan savaşları ve oyuncu yoğunluğu bakımından en ideal sunucu. Etkinlikten başka bir şey yapabilecek düzeyde bilgi sahibi kimse yok yönetim kadrosunda.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

mobilsorun yazdı:Beyazköşk klan savaşları ve oyuncu yoğunluğu bakımından en ideal sunucu. Etkinlikten başka bir şey yapabilecek düzeyde bilgi sahibi kimse yok yönetim kadrosunda.
Valla biz oyuncular bitti diyoduk ama yönetim kadrosu bitmiş bizden evvela.Teşekkürler kardeşim.Eskiden Eminönü ve Meran sunucusu ovulurdu ama Meran oyuncusu olarak orası bitmiş apaçık.Eminonunden de pek ses çıkmıyor.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Typeous
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Typeous »

Beyazköşk kalabalıktır ancak şöyle bir durum var. Arzların sayısı az, ÇT atan nadir ancak hesapları sağlam yaşları büyük ve savaşıyorlar. Lodosların sayısı çok, sürekli GB atılıyor, yaş ortalaması bir hayli düşük, arzlar sancağa kadar girse bile arkalarda kabadayı modunda birbirini kesmeye çalışan kişiler var. Savaşan kişi yok diyebilirim. Arada sırada holde çıkardıkları taşkınlıklar hariç :)

Full hesap getireceksen köşke gelip arz ol, 2 grup ile 50-60 lodosu dağıtabilirsiniz. Yeni açacaksan lodoslara katlanmak zorundasın. ÇT ye m1 yetmiyor hasar isteniyor, yol boyunca yerli yersiz konuşmalar vs. Belli başlı loncalar arkadaş çevreleri dışında insanı iyi değil Lodosların. Hesabını kasmak için lodoslara muhtaçsın ama.
Tyger! Tyger! burning bright 
In the forests of the night, 
What immortal hand or eye 
Dare frame thy fearful symmetry?
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Typeous yazdı:Beyazköşk kalabalıktır ancak şöyle bir durum var. Arzların sayısı az, ÇT atan nadir ancak hesapları sağlam yaşları büyük ve savaşıyorlar. Lodosların sayısı çok, sürekli GB atılıyor, yaş ortalaması bir hayli düşük, arzlar sancağa kadar girse bile arkalarda kabadayı modunda birbirini kesmeye çalışan kişiler var. Savaşan kişi yok diyebilirim. Arada sırada holde çıkardıkları taşkınlıklar hariç :)

Full hesap getireceksen köşke gelip arz ol, 2 grup ile 50-60 lodosu dağıtabilirsiniz. Yeni açacaksan lodoslara katlanmak zorundasın. ÇT ye m1 yetmiyor hasar isteniyor, yol boyunca yerli yersiz konuşmalar vs. Belli başlı loncalar arkadaş çevreleri dışında insanı iyi değil Lodosların. Hesabını kasmak için lodoslara muhtaçsın ama.
Lodos olurum ben genelde fakat hesap ful degil.49 level.3 yıl once bıraktığım için hiç bi tane çemberlitaş malzemesi yok.BeyazKöşke gelirim ama orda yardım edecek adamlar var midir? Cemberlitasa götürebilecek yani.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön