Önemli bir Yardım
Önemli bir Yardım
3 Yıl aradan sonra oyuna döneceğim şu 10 gün içerisinde.Sormak istediğim soru en aktif sunucu hangisi? Ve bir de artık şikayetlerle ilgilenmiyorlar mi bu oyun? 15 gün araliklarla iki mesaj attım lakin cevap alamadım.Eski karakterlerime erisemiyorum.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Önemli bir Yardım
Beyazköşk klan savaşları ve oyuncu yoğunluğu bakımından en ideal sunucu. Etkinlikten başka bir şey yapabilecek düzeyde bilgi sahibi kimse yok yönetim kadrosunda.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Valla biz oyuncular bitti diyoduk ama yönetim kadrosu bitmiş bizden evvela.Teşekkürler kardeşim.Eskiden Eminönü ve Meran sunucusu ovulurdu ama Meran oyuncusu olarak orası bitmiş apaçık.Eminonunden de pek ses çıkmıyor.mobilsorun yazdı:Beyazköşk klan savaşları ve oyuncu yoğunluğu bakımından en ideal sunucu. Etkinlikten başka bir şey yapabilecek düzeyde bilgi sahibi kimse yok yönetim kadrosunda.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Beyazköşk kalabalıktır ancak şöyle bir durum var. Arzların sayısı az, ÇT atan nadir ancak hesapları sağlam yaşları büyük ve savaşıyorlar. Lodosların sayısı çok, sürekli GB atılıyor, yaş ortalaması bir hayli düşük, arzlar sancağa kadar girse bile arkalarda kabadayı modunda birbirini kesmeye çalışan kişiler var. Savaşan kişi yok diyebilirim. Arada sırada holde çıkardıkları taşkınlıklar hariç 
Full hesap getireceksen köşke gelip arz ol, 2 grup ile 50-60 lodosu dağıtabilirsiniz. Yeni açacaksan lodoslara katlanmak zorundasın. ÇT ye m1 yetmiyor hasar isteniyor, yol boyunca yerli yersiz konuşmalar vs. Belli başlı loncalar arkadaş çevreleri dışında insanı iyi değil Lodosların. Hesabını kasmak için lodoslara muhtaçsın ama.
Full hesap getireceksen köşke gelip arz ol, 2 grup ile 50-60 lodosu dağıtabilirsiniz. Yeni açacaksan lodoslara katlanmak zorundasın. ÇT ye m1 yetmiyor hasar isteniyor, yol boyunca yerli yersiz konuşmalar vs. Belli başlı loncalar arkadaş çevreleri dışında insanı iyi değil Lodosların. Hesabını kasmak için lodoslara muhtaçsın ama.
Tyger! Tyger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
Lodos olurum ben genelde fakat hesap ful degil.49 level.3 yıl once bıraktığım için hiç bi tane çemberlitaş malzemesi yok.BeyazKöşke gelirim ama orda yardım edecek adamlar var midir? Cemberlitasa götürebilecek yani.Typeous yazdı:Beyazköşk kalabalıktır ancak şöyle bir durum var. Arzların sayısı az, ÇT atan nadir ancak hesapları sağlam yaşları büyük ve savaşıyorlar. Lodosların sayısı çok, sürekli GB atılıyor, yaş ortalaması bir hayli düşük, arzlar sancağa kadar girse bile arkalarda kabadayı modunda birbirini kesmeye çalışan kişiler var. Savaşan kişi yok diyebilirim. Arada sırada holde çıkardıkları taşkınlıklar hariç

Mustafa Kemal ATATÜRK!