Tekrar görüşmek Dileği İle VEDA

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hakan6767
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DİRENİŞ

Tekrar görüşmek Dileği İle VEDA

Mesaj gönderen hakan6767 »

Yaşam sürprizlerle dolu. Her an herşeye vedalaşmak zorunda olduğumuzu bilerek yaşamanın güvensizliği ile gerçekliği arasında sıkışmadan yaşamak gerçekten büyük başarı...
Ben acılarıma hiç veda etmek istemem. Çünkü acıların beni gerçekten çok daha güçlendirdiğine inanırım. Öyle de olur. ‘Bu da geçecek’ diyebilmek için acılarımdan destek alırım. Acılarımdan edindiğim deneyimler bana çok şey katar. Birşeylere ya da birilerine veda etmek zorunda olduğum zamanda acılarıma tutunurum. Acılarımdan güç alırım.
Birşeylere veda etmek insanın kabini de kırar. Hem de tarif edilmesi çok zor bir şekilde.Veda etme anı gelince veda etmek zorunda olduklarınızla yüzleşmekten kendinizi alıkoyamazsınız. ‘Kırık kalpler durağında inecek var’ demekte nafiledir artık. Çünkü vedalaşmak zorunda olduklarınız karşısında çaresiz hissedersiniz kendinizi.Ama gitmek ya da göndermek vakti geldiğinde hoşçakal demek zorundasınızdır artık.
Herşeyin bir sonu olduğu ve veda etmek zorunda olduğumuz gibi bu yazınında sonuna geldik. Umarım yaşamda veda etmek zorunda olduklarınız karşısında güçsüz düşmezsiniz...
Bir kez daha sizlerle paylaştıklarımı okuduğunuz için gözlerinize sağlık.

Hoşça kalın. Mutlu kalın. Bu arada unutmayın her hoşça kal bir merhabadır aslında!

NZABULAM-Kozlulu.
ηzαвυℓαм

Büyücü'nün zırhı Beynidir...!

HAKAN KARAHAN...

Resim
Kullanıcı avatarı
zabat07
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Pressaltfdört

Re: Tekrar görüşmek Dileği İle VEDA

Mesaj gönderen zabat07 »

Yolun hep açık olsun . Kaliteli bir oyuncuydun Allah'a emanet... Kaliteli bir kişilikle yaşamında çok güçlü olacağından eminim :)
Resim
ResimResim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rotary »

Reel hayatında başarılar Hakan. Olur da dizmek istediğin bilge solucan olsun azat direnç olsun eşyalar olursa oyundayım, açık söyle kanalım. :| Kendine iyi bak.
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
DavulTOZU
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DavulTOZU »

Oyunu bırakmakla en iyisini yapmışsın. Oyuna 6 senesını veren biri olarak söylüyorum, bomboş. Çok iyi dostluklar edimdim, hala görüştüğüm insanlar var. Bunlarda oyunun artıları :) Kendine iyi davran görüşmek üzere dostum ;)
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Hmm..

Nereden başlasam ki? Tanıdık ve ikv'nin emektar denecek türden oyuncularının tümü birer birer gidiyor. Gittiğine sevindiklerim elbette var ama bazı gidenler de burukluk yaratıyor, sen de burukluk yaratan ve yokluğu hissedilip doldurulamayacak olanlardan birisin. Verdiğin karara saygı duymak ve desteklemek dışında yapabileceğimiz birşey yok sanırım. Eğer olur da geri dönersen ''DÖNME'' sanırım buralarda olacağım seslenmen yeter :)

İyi kal dost.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
hakan6767
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

DoNotDisturb yazdı:Hmm..

Nereden başlasam ki? Tanıdık ve ikv'nin emektar denecek türden oyuncularının tümü birer birer gidiyor. Gittiğine sevindiklerim elbette var ama bazı gidenler de burukluk yaratıyor, sen de burukluk yaratan ve yokluğu hissedilip doldurulamayacak olanlardan birisin. Verdiğin karara saygı duymak ve desteklemek dışında yapabileceğimiz birşey yok sanırım. Eğer olur da geri dönersen ''DÖNME'' sanırım buralarda olacağım seslenmen yeter :)

İyi kal dost.

Herkes birbiri ile dost olabilir ama, herkes birbiri ile candan arkadaş olamaz, sen benim can arkadaşımsın teşekkür ederim..
ηzαвυℓαм

HAKAN KARAHAN...

Resim
Kullanıcı avatarı
hakan6767
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

zabat07 yazdı:Yolun hep açık olsun . Kaliteli bir oyuncuydun Allah'a emanet... Kaliteli bir kişilikle yaşamında çok güçlü olacağından eminim :)

Teşekkürlerimi sunarım dostum.Sende allaha emanet ol.Tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.
ηzαвυℓαм

HAKAN KARAHAN...

Resim
Kullanıcı avatarı
hakan6767
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

DavulTOZU yazdı:Oyunu bırakmakla en iyisini yapmışsın. Oyuna 6 senesını veren biri olarak söylüyorum, bomboş. Çok iyi dostluklar edimdim, hala görüştüğüm insanlar var. Bunlarda oyunun artıları :) Kendine iyi davran görüşmek üzere dostum ;)

Cok düşünmekle bu karara vardım zaten dostum =).Tabiki artılarıda var eksileride illaki.Sende kendine iyi davran Allah'a emanet olasın.
ηzαвυℓαм

HAKAN KARAHAN...

Resim
Kullanıcı avatarı
hakan6767
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Rotary yazdı:Reel hayatında başarılar Hakan. Olur da dizmek istediğin bilge solucan olsun azat direnç olsun eşyalar olursa oyundayım, açık söyle kanalım. :| Kendine iyi bak.

Dizmiştim'de dostum verdim bi arkadaşıma ya.Ama olurda dönersem kapını çalarım merak etme.Sende kendine iyi bak Allah'a emanet ol Dostum
ηzαвυℓαм

HAKAN KARAHAN...

Resim
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: zeyda

Mesaj gönderen ghost »

Sanırım Ankara buluşmasında görüşmüştük.

Gerçek hayatında başarılar dilerim. Güle güle nzabulam.
menteş
menteşIII
menteşII

“Genel Sohbet” sayfasına dön