Yaşam sürprizlerle dolu. Her an herşeye vedalaşmak zorunda olduğumuzu bilerek yaşamanın güvensizliği ile gerçekliği arasında sıkışmadan yaşamak gerçekten büyük başarı...
Ben acılarıma hiç veda etmek istemem. Çünkü acıların beni gerçekten çok daha güçlendirdiğine inanırım. Öyle de olur. ‘Bu da geçecek’ diyebilmek için acılarımdan destek alırım. Acılarımdan edindiğim deneyimler bana çok şey katar. Birşeylere ya da birilerine veda etmek zorunda olduğum zamanda acılarıma tutunurum. Acılarımdan güç alırım.
Birşeylere veda etmek insanın kabini de kırar. Hem de tarif edilmesi çok zor bir şekilde.Veda etme anı gelince veda etmek zorunda olduklarınızla yüzleşmekten kendinizi alıkoyamazsınız. ‘Kırık kalpler durağında inecek var’ demekte nafiledir artık. Çünkü vedalaşmak zorunda olduklarınız karşısında çaresiz hissedersiniz kendinizi.Ama gitmek ya da göndermek vakti geldiğinde hoşçakal demek zorundasınızdır artık.
Herşeyin bir sonu olduğu ve veda etmek zorunda olduğumuz gibi bu yazınında sonuna geldik. Umarım yaşamda veda etmek zorunda olduklarınız karşısında güçsüz düşmezsiniz...
Bir kez daha sizlerle paylaştıklarımı okuduğunuz için gözlerinize sağlık.
Hoşça kalın. Mutlu kalın. Bu arada unutmayın her hoşça kal bir merhabadır aslında!
NZABULAM-Kozlulu.
Tekrar görüşmek Dileği İle VEDA
- zabat07
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Pressaltfdört
Re: Tekrar görüşmek Dileği İle VEDA
Yolun hep açık olsun . Kaliteli bir oyuncuydun Allah'a emanet... Kaliteli bir kişilikle yaşamında çok güçlü olacağından eminim 
Reel hayatında başarılar Hakan. Olur da dizmek istediğin bilge solucan olsun azat direnç olsun eşyalar olursa oyundayım, açık söyle kanalım. :| Kendine iyi bak.
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Oyunu bırakmakla en iyisini yapmışsın. Oyuna 6 senesını veren biri olarak söylüyorum, bomboş. Çok iyi dostluklar edimdim, hala görüştüğüm insanlar var. Bunlarda oyunun artıları
Kendine iyi davran görüşmek üzere dostum 
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Lonca: BSG
Hmm..
Nereden başlasam ki? Tanıdık ve ikv'nin emektar denecek türden oyuncularının tümü birer birer gidiyor. Gittiğine sevindiklerim elbette var ama bazı gidenler de burukluk yaratıyor, sen de burukluk yaratan ve yokluğu hissedilip doldurulamayacak olanlardan birisin. Verdiğin karara saygı duymak ve desteklemek dışında yapabileceğimiz birşey yok sanırım. Eğer olur da geri dönersen ''DÖNME'' sanırım buralarda olacağım seslenmen yeter
İyi kal dost.
Nereden başlasam ki? Tanıdık ve ikv'nin emektar denecek türden oyuncularının tümü birer birer gidiyor. Gittiğine sevindiklerim elbette var ama bazı gidenler de burukluk yaratıyor, sen de burukluk yaratan ve yokluğu hissedilip doldurulamayacak olanlardan birisin. Verdiğin karara saygı duymak ve desteklemek dışında yapabileceğimiz birşey yok sanırım. Eğer olur da geri dönersen ''DÖNME'' sanırım buralarda olacağım seslenmen yeter
İyi kal dost.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- hakan6767
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DİRENİŞ
DoNotDisturb yazdı:Hmm..
İyi kal dost.
Herkes birbiri ile dost olabilir ama, herkes birbiri ile candan arkadaş olamaz, sen benim can arkadaşımsın teşekkür ederim..
- hakan6767
- Sahaf Yardımcısı
zabat07 yazdı:Yolun hep açık olsun . Kaliteli bir oyuncuydun Allah'a emanet... Kaliteli bir kişilikle yaşamında çok güçlü olacağından eminim
Teşekkürlerimi sunarım dostum.Sende allaha emanet ol.Tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.
- hakan6767
- Sahaf Yardımcısı
DavulTOZU yazdı:Oyunu bırakmakla en iyisini yapmışsın. Oyuna 6 senesını veren biri olarak söylüyorum, bomboş. Çok iyi dostluklar edimdim, hala görüştüğüm insanlar var. Bunlarda oyunun artılarıKendine iyi davran görüşmek üzere dostum
Cok düşünmekle bu karara vardım zaten dostum
- hakan6767
- Sahaf Yardımcısı
Rotary yazdı:Reel hayatında başarılar Hakan. Olur da dizmek istediğin bilge solucan olsun azat direnç olsun eşyalar olursa oyundayım, açık söyle kanalım. :| Kendine iyi bak.
Dizmiştim'de dostum verdim bi arkadaşıma ya.Ama olurda dönersem kapını çalarım merak etme.Sende kendine iyi bak Allah'a emanet ol Dostum
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
Sanırım Ankara buluşmasında görüşmüştük.
Gerçek hayatında başarılar dilerim. Güle güle nzabulam.
Gerçek hayatında başarılar dilerim. Güle güle nzabulam.
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII