Telden yazmak zorundqyım

pcden kalktm yarın sabah 8 de ders var erken kalkmaz lazım bıde saclarımı yıkıcam
Neyse bugün gayet karlıydı

oncelıkle x2 sınek mantarı aldım toplam 400 bın verdım bıraz fazla verdım ama olsun

sonra meran mucevherı aldım uzun suren pazarlıkla 8 m ye cook iyi oldu benım ıcın ust sınırm 9 m dı cunku sadece yatırım yaparak para yapabılıyorum suan
bu meranı 12 m ye sattım

pqra 18m kusur oldu normalde satmazdım ama 70 m lazım hıdrojen sadece 40 m tutuyo boylelıkle parayı tekrar 20 m ye yaklastırdık bu ıyı haber cunku aldıgım 5 yoncayla para 12 m lere kadar dusmustu bu sayede bır nevı onları da telafı etmıs oldum
ayrıca bugün attıgım kenanlarda 2 nıobyum cıktı 9 oldu

hıc yoktan ıyıdır

Haa birde bugün 500 bine saf altın aldım ıcım rahat etmedı nıye ucuzz satıyon dedm ıstersen bı 500 daha vereyım dedım ama nssıl dedım

o 500 bıne bıle ıhtıyacım var ya ıste boyle adamlar lazım bıze oyun deyıp gecen
bu oyun bır eglenceyse kalp kırmamak lazım beraber gulmek lazım sevmek lazım ne demısler
Sevelim sevilelim dunya kımseye kalmaz
Lütfen kalp kırmayın 2 m mi calmıs konusun lazımsa bı 2 daha verın o adamda bı se olur yav ben ne yapıyorum dıye oyundakı duzensız enflasyon duzensız pıyasa ınsanları dolandırıcılıga ve zara ıtıyor kaybeden kacıyor sonra sen hırsızxın ben adamım muhabbetı gerek yok
bırakalım cıft y2 basmayı
olmasın aynı anda hem m1 hem y2 hem bb3
ya benım bı medıtasyon tılsımım var

ama oynuyoruz yıne arkadaslarım var sevenım var sevdıgım var gelın hep beraber daha guzel gunlere kapı acalım

bu cok edebı oldu
Mevlana nın dedıgı gıbı
Ne olursan ol yıne gel
yanlıs yapsakta tevbe kapısı acık dolandırdıkmı bırını verelım adamın esyasını gerı özür dileyelım adam mutlu olur yanı ben 29 ken kutugumu calan adam gerı verseydı cok mutlu olurdum hatta bu davranısı ustune esya falan verırdm
dedıgım gıbı bu bır oyun kalp kırmayalım guzel guzel kardes kardes oynayalım ama cok degıl yeterkı kadar en azından göreve yardım edelım grubumuza alalım beraber xeno kasalım dk yaparız sıze bb 15 basmısız belkı yuzde 25 ıhtımalle buyu bozarız bızı de alın ya almıyosanızda kolay gelsın uzgunum falan yazın

cevapsız bırakmayın sımdıden hepınızı cok sevdıgımı belırtmek ıstıyorum hr ne kadar emın onunde bana nefes aldırmasanızda (arzlar )

Allah hidayet versın cumlemıze selametle

cok uzun oldu bı ıcımı dokeyım dedım kusura bakmayın

hayırlı geceler