İzamlllysufzzz 'un Günlügü Teşkilat ..

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: İzamlllysufzzz 'un Günlügü Teşkilat ..

Mesaj gönderen yusufmumcu61 »

13.09
Öncelik bugün oyuna gec girdim girdigim gibi karsımda 3 tane pasa lı arz belirdi heycandan biri hapse aldm :D o kadar degisik olduki güzel diyalog yasandı tam hatırlamıyorum ama anında ekledim :D loncalarında yer olursa haber edeceklermis direk arz olup girerim loncalarına iyi insanlara benziyolar :)
Resim

Kenana gelecek varmı' ya hemen atlamam direk sorulan soru y2 varmı :D ama gruba alındım fevzi yüzük düstü olsun :)
Resim

Kenana migrat girmek icin yapmadıgım saklabanlık yok :D Güzel oluyo güzel insanlarla böyle diyaloglar kurmak
Resim

Bugünlük benden bu kadar zaten diger güne gectik madende topladım biraz saf cıkmadı pek hic galiba ama olsun :D Hadi hayırlı sabahlar Selametle... :)
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Telden yazmak zorundqyım :D pcden kalktm yarın sabah 8 de ders var erken kalkmaz lazım bıde saclarımı yıkıcam :D

Neyse bugün gayet karlıydı :D oncelıkle x2 sınek mantarı aldım toplam 400 bın verdım bıraz fazla verdım ama olsun :) sonra meran mucevherı aldım uzun suren pazarlıkla 8 m ye cook iyi oldu benım ıcın ust sınırm 9 m dı cunku sadece yatırım yaparak para yapabılıyorum suan

bu meranı 12 m ye sattım :D pqra 18m kusur oldu normalde satmazdım ama 70 m lazım hıdrojen sadece 40 m tutuyo boylelıkle parayı tekrar 20 m ye yaklastırdık bu ıyı haber cunku aldıgım 5 yoncayla para 12 m lere kadar dusmustu bu sayede bır nevı onları da telafı etmıs oldum

ayrıca bugün attıgım kenanlarda 2 nıobyum cıktı 9 oldu :D hıc yoktan ıyıdır :) Haa birde bugün 500 bine saf altın aldım ıcım rahat etmedı nıye ucuzz satıyon dedm ıstersen bı 500 daha vereyım dedım ama nssıl dedım :D o 500 bıne bıle ıhtıyacım var ya ıste boyle adamlar lazım bıze oyun deyıp gecen

bu oyun bır eglenceyse kalp kırmamak lazım beraber gulmek lazım sevmek lazım ne demısler
Sevelim sevilelim dunya kımseye kalmaz

Lütfen kalp kırmayın 2 m mi calmıs konusun lazımsa bı 2 daha verın o adamda bı se olur yav ben ne yapıyorum dıye oyundakı duzensız enflasyon duzensız pıyasa ınsanları dolandırıcılıga ve zara ıtıyor kaybeden kacıyor sonra sen hırsızxın ben adamım muhabbetı gerek yok

bırakalım cıft y2 basmayı
olmasın aynı anda hem m1 hem y2 hem bb3
ya benım bı medıtasyon tılsımım var :D ama oynuyoruz yıne arkadaslarım var sevenım var sevdıgım var gelın hep beraber daha guzel gunlere kapı acalım :D bu cok edebı oldu :D

Mevlana nın dedıgı gıbı
Ne olursan ol yıne gel

yanlıs yapsakta tevbe kapısı acık dolandırdıkmı bırını verelım adamın esyasını gerı özür dileyelım adam mutlu olur yanı ben 29 ken kutugumu calan adam gerı verseydı cok mutlu olurdum hatta bu davranısı ustune esya falan verırdm :)

dedıgım gıbı bu bır oyun kalp kırmayalım guzel guzel kardes kardes oynayalım ama cok degıl yeterkı kadar en azından göreve yardım edelım grubumuza alalım beraber xeno kasalım dk yaparız sıze bb 15 basmısız belkı yuzde 25 ıhtımalle buyu bozarız bızı de alın ya almıyosanızda kolay gelsın uzgunum falan yazın :) cevapsız bırakmayın sımdıden hepınızı cok sevdıgımı belırtmek ıstıyorum hr ne kadar emın onunde bana nefes aldırmasanızda (arzlar ) :D Allah hidayet versın cumlemıze selametle :) cok uzun oldu bı ıcımı dokeyım dedım kusura bakmayın :) hayırlı geceler :)
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Yoncaya dair yaptıgım komik muhabbet ''' Bize gelisi 2m ''' :D
Resim

Bugün yine derse gec kaldım :D evede gec geldim pek giremedim ama yine karlıyım bugün dolasırken biriyle muhabbete daldık sattıgım azat cekti bedavaya verdi :D cokda güzel oldu :D
Resim

Bu kadar zaten cok giremedim bugün dünkü fotoları da atayım :D
Bu madenci savascım 29 level oldugu zamandan kalma hesabım hala ezik :D 43 level ysufzzz sondaki zzz ne demek bende bilmiyorum 6 yada 7. sınıftaydım :D
Resim

Buda aldıgım x2 sinek mantarı 400 bin vermstm
Resim
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bugün pek bıse yapamadık okuldan sonra bızım cocuklarla bulustuk akçaabatı gezdırdım onları bıraz aksamada babamdan kacak bıraz bakabıldım oyuna :D gecen sene az daha sınıfta kalıyodum bu sene ısı sıkı tutmaya calısıyo :D ilk sınava 15 16 gun var yafından ıtıbaren calısmaya baslıyorum sabahta anatomi .dersı var erken kalkmam lazım neyse oyunda maden cektım bugn esya satmaya calıstım
hayatımda ılk defa mantar cektım beklıyorum bıde aha ganoderma cıkacak dıye ılk cekıste hemen saf cıkacak sanıyorum nedense :D oyle bıraz takıldım sonra gs macını ızledım mac hakkında yorum yapmıyorum erken klkmam lazım :D yarın yaparım dersten sonra gorusuruz selametle... :)
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bugün kendimi yatırıma ve madene verdim coook ciddi yatırımlar yaptım max 5m param kaldı :D x4 menekse aldım x2 8m ve dıger x2 7.5m e hedefim 5 ten satmaktı ama piyasa düsmüs :D yarında 5 le baslayıp 4.5 a indircem fiyatı bakalım bide suanlık yonca fazlam var onları satmaya calısıyorum :
Resim

Bugün birazda maden topladım ama bise cıkmadı :D bakalım artık oyun aynı geciyo hergün yatırım ypamaya param da bitti yarın sadece satıs ve maden toplama olcak sarmıyo bana sermayem olsa biraz daha fena ticaret yaparımda yok iste :D neyse hadi yarın görüsmek dilegiyle hayırlı geceler selametle...
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bayadır yazamıyorum kusura bakmayın okul yogun dersler yogun lab falan cart curt 2 hafta sonra sınav var yarında girerim baya daha giremem gibi geliyo calısmam lazım sınava neyse oyuna gecelim öncelikle gece sonunda bütce 21m+ ekstra)2klorotoksin+ daha bise yok :D aklıma gelmiyo neyse (azat yüzük )

Güne 4 menekseyi satarak basladık cook ucuza gitti planım 20 m ye satmaktı ama menekse piyasası düsmüs .Resim

Gano ticareti benim gibi yatırımcı insanlar :D
Resim

Motor hasılat :D Off madalya komsumuza maraton düsmesi sevindirdi :D
IMG]http://i.imgur.com/nrNN94i.jpg[/IMG]

Dota best :D ultra kill e kosuyodu fedai ler :D hem oyunda kullanıcı hemde dota da ki Viper'e selam :)favorim traks :D
Resim

Ve beraber kloro kasalım dedigim sifayla kloro kasarken benden klro satmamı istiyor asa basıyorum diyorum ısrar ediyo satmıyorum devam ediyoruz ...
Resim

Sonra bana klro düsüyor. Adam 450 bine bana sat diyor satmadıgım icin hakaret ediyor . ARdından gelen hakaretler iftiralar .... İSin kötü tarafı adama neden iftira ediyorsun diyorum cok ucuz cevap veriyor gercekten oyundan sogutucu insanlar :/(Fotoları normalde koymayacaktım ama o kadar kötü bi ifade kullandıki bunu diyemem burdan ama koymak zorundaydm )
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Neyse oyuna dönelim ...Afedersiniz cekilirseniz :D büyü bozma 15 her türlü büyü bozulur :D Resim

Kenan essiiiz ganimet :D
Resim

Muhabbet diyalog :D
Resim

veee günlügümü takip eden biri :D sohbet ettik güzeldi ders cıkardım oyuna hafta ici yarım saat giriyorm ders calısıyorm hafta sonu giriyorm baya :D günlügü tutuyorm bos durmuyorum bu kadar :D
Resim
Resim

Baskanım turuncu safir istiyor veriyorm bendekini (satın almak istiyor bedava veriyorm ) tak safir cekiyorm ve turuncu safir :D Yardımcı olmak lazım :)))
Resim

Junon madalya :D
Resim

Mclaren istegi barıstırmada üstüme yok :D
Resim

Akılalmaz meran teklifim coook cakalım :D (Mclaren)
Resim

VEE en güzeli Junon dan taaam ihtiyacım olan azat cevriye yüzük atıyor :D ama yanımdaki full e ampflikatör atıyor kıyamet yada ne blym degisik biseydi savascıyada zırh atıyor :D ya hep komsulara calıstık bugün :D (Mclaren yoruma dikkat seviyorum bu adamı :D)
Resim

Bittti bugün baya döktürdügümü düsünüyorum güzeldi. Hadi hayırlı geceler selametle yarın görüsmek üzere :))
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Öncelik baskanımıza gecen veremedigim turuncu safir aktarım yapmam gereken x1 safirin yanına koydum ve ona verdim :D Verirken de Nasrettin Hoca'mızı unutmadık :) Kazan dogurdu
Resim
Resim

Cilekes arkadasım :) zihin saldırısı attım diye sucu üstlenene arkadasımı kenandan atan ardından itiraz ettim diye benide atan insana selam olsun ismini verirdimde simdi hic gerek yok Allah cümlemize hidayet versin ne diyeyim :)
Resim

Oyun onunda cakallastırmıs :D ama severim kendisini :) saka yapıyorum tabi cakal derken ::)
Resim

The Collector :D Adam kütük koleksiyoncusu bende yapardm para olsa :D
Resim

Koleksiyoncuyu bulunca cakallasıyorum :D kusura bakmayın :D (saka hepsi ) (biraz gerceklik payıda var :D)
Resim

Junona yeni giris taktigi buldum :D junonhack.exe :D Ama yemedi tabi (Talk No Jutsu Narutoculara selam olsun ) Bi naruto degiliz :D
Resim

Baskan yardımcılıgında yeniyim lonca alımı varmı diyen olunca heycan yapıyorum :D Ama gercekten iyi insan ya :))
Resim
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

''Hic yardım etmeyin nasıl asa basacak bu millet asa bascak ''2dedigim :D ardında aa pardonla biten konusma biraz komik geldi bana bilmem siz ne dersiniz :D
Resim

İbretlik tespitim ve paint calısmam :D begenilerinize sunuyorum :DDDASDAS
Resim

Cöpe atıyorum deyinceki yüz ifadesini görmek isterdim :D
Resim

Bugünlük benden bu kadar yarın görüsmek üzere ama kurban bayramına kadar artık giremicem sınavlar baslıyo 1ekimde simdi de ders calıscam biraz daha hic baslamadım yarın okulda kalıp calısabilirm neyse :) kendinize iyi bakın Allah a emanet olsun sagolun varolun :) Görüsmek üzere Selametle...
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bugün biraz para kastım hidrojenleri sattım disi örümcek görevi yaptık . Ts berabere kaldık :/ :D neyse saglık olsun hayırlısı olsun yarın okul var sabahtan . hafta cuma sınavım var sımdı histoloji calısmaya gidiyorum dua edin 70 üzeri alalım arkadaslarla 2.sınıfın en önemli konusuymus :D

I am the last magic bender :D
Resim
Resim
Resim

Hepsini atmadım artislik olmasın diye :D zaten 6 tanemi ne vardı :D

Hidroları sattıktan sonra para rekorum 29m her ne kadar 7.5m i aktarım parası olsada 7.5m i baskana vermeden önce :D
Resim

Hadi selametle hayırlı geceler dualarınızı esirgemeyin heeepimizden :))

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön