İKV neden öldü?Buyrun içeri.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Reyiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Re: İKV neden öldü?Buyrun içeri.

Mesaj gönderen Reyiz »

alifurkanyalcin yazdı:hepsini okudum, dediklerinde haklısın bence..betadan beridir bu camia dayım bu mükemmel oyun bu senaryoyu hakketmedi..
bence bu muhteşem senaryo bu oyunu haketmedi :D Ayrıca şu huzursuzluğum görevide ayrı bir hikaye göya lafta gm kaplan demiş ki şu an yapılabiliyor ama ne yapan var nede gören tamamen asparagas düzgün bir açıklama gelse keşke...
Kullanıcı avatarı
IIHYPNOSII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen IIHYPNOSII »

Reyiz yazdı:
alifurkanyalcin yazdı:hepsini okudum, dediklerinde haklısın bence..betadan beridir bu camia dayım bu mükemmel oyun bu senaryoyu hakketmedi..
bence bu muhteşem senaryo bu oyunu haketmedi :D Ayrıca şu huzursuzluğum görevide ayrı bir hikaye göya lafta gm kaplan demiş ki şu an yapılabiliyor ama ne yapan var nede gören tamamen asparagas düzgün bir açıklama gelse keşke...
Evet yapiliyor neden yapilmasin su anda senin icinde oyunun gelecegiyle ilgili bir huzursuzluk yok mu ? Görevi teslim edebilirsin :P
Raiders of Anatolia

IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Görev zinciri senaryosunu yazan geliştirici, demek ki ttnetten baskı ymiş , oyunun son noktasının bu görev olduğunu belirtmiş ve adam da bu sonuncu görev olan huzursuzluğum görevini oyunun hali ile alakalı olarak önceden bildirmiş.

Şimdi her oyuncu huzursuz...
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

Kafanızı birazdan yaşıcam.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Reyiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Reyiz »

Betbah yazdı:Görev zinciri senaryosunu yazan geliştirici, demek ki ttnetten baskı ymiş , oyunun son noktasının bu görev olduğunu belirtmiş ve adam da bu sonuncu görev olan huzursuzluğum görevini oyunun hali ile alakalı olarak önceden bildirmiş.

Şimdi her oyuncu huzursuz...
hahahaha.Birde 15 aralık 2015'de yeni eklenti paketi geleceğini düşünen arkadaşlar var sanki gelince ne olacak ise çok merak ediyorum herkes aa ikv'ye eklenti paketi gelmiş diye dönecek mi?Ben dahil olmak üzere birkaç kişi dönecek görevleri yapacak 1-2 ay sonra ikv ölü haline dönecek :D Türk oyun sektörü için bir deneme gibiydi zaten ikv geçti gitti ah eski günler...
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

HeilHitler yazdı:Kafanızı birazdan yaşıcam.

Ben Yaşadım İnsan Sanki Mayoneze Batırılmış Çikolatalı Salatalık Turşusu Gibi Bir His Oluşuyor..Veya Sıradan Karbon Çinko Pil Gibi Anlatabiliyor muyum Dostum :ugeek:
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

konuyu açan arkadas kımlık fotografını bı atarmısın dogum tarıhıne bakarsak kesın 1999 lusundur :=))=)=) dogustan Onlınecı :D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
SNOOKER
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen SNOOKER »

Arkadaş emek verip bir paylaşımda bulunmuş buraya başından sonrasını okumadım gibi yorum yapmak oldukça akılsızca, böyle yorum yapanlarda kalıplaşmış hiç değişmeyecekler. Emek verilmiş okumadıysan okuma bakma konuya her cümlesinde haklı adam.
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Reyiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Reyiz »

SNOOKER yazdı:Arkadaş emek verip bir paylaşımda bulunmuş buraya başından sonrasını okumadım gibi yorum yapmak oldukça akılsızca, böyle yorum yapanlarda kalıplaşmış hiç değişmeyecekler. Emek verilmiş okumadıysan okuma bakma konuya her cümlesinde haklı adam.
Teşekkür ederimde ben onları takmıyorum bile zaten.Oyunlarda ''toxic'' denilen tayfayı oluşturuyorlar genelde bu tayfa az olmakla beraber oyun tarafından dışlanır ve sevilmezler ama ikv'de her yeri kapladılar kanser gibi.Neyse geçende demiştim gene diyorum 3. maddemi milyon defa kanıtlıyorlar.Bakalım Zula nasıl olacak ikv'nin yaratıcı tayfası oraya yöneldi ama oda büyük ihtimalle ilk başlarda böyle olacak sonra parayı basan güçlü silahlar çekecek 3-4 seneyede ikv'nin aynısı bir ortam oluşacak :)
yusufmumcu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen yusufmumcu61 »

tekrar tekrar diyorum oyunda en büyük sorun piyasadaki tutarsızlık ...
Su an oyuna yeni baslayan yanlıskla baslyan biri aaaanında bırakır :D ct girmek icin kıyamet asa m1 500m lazım :D(teskilat icin diyorm)

oyunda arkadasın yoksa zaten oyundan haber almanda zor reklam sorunu var :D

enflasyon cok fazla , yardımlasma azalmıs bloklanmıs (lonca :/) resmen oyunda baronlar var ya D: mafyalar

ucuza maden alıp pahalıya satan maden mafyaları :D ya 29 u özledim ben silin lütfen gerisini :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön