GameX Fuarı Hakkında Bilgi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: GameX Fuarı Hakkında Bilgi

Mesaj gönderen SedaT03 »

Daha cok beklerler bırak fuarı oyunda oyuncu sayısı azaldı. Bunu yapanda kendileri. Aç gözlü olmamak gerek arkadaş o kadar akçe aldınız Bunu oyuna kulansanız ne var midenize kulanacağınıza. Reklamını yapın şu oyunun. 67 sene önce reklamı vardı inan ondan girdim ve güzeldi. Ama şimdi ne ses var ne seda.Daha çok duar acar bunlar. Boşa beklemeyin.Fuara giden paraya nette reklam yapsalar fosforlu daha güzel olur tabi oyunla ilgilenirlerse. Şuan Geliştirme ekibi ilgilendiğini sanmıyorum bi çalışması olduğunuda. 3 sendir bilgi verilmiyor. Bekleyip duyuru yapıcaz her sorunun cevabı. Daha cok bekleriz. Oyunun sonu geldi artık bunun farkına varın.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

6-7 sene önce dicektim 67 değil
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

İKV yemeden içmeyen altın yumurta veren tavuk gibi neden para harcayıp o tavuğa yem,su veresiniz ki ? İKVye guncelleme gelsede gelmese de akçe alan oluyor . Hal boyle olunca neden TTNET para verip standart kiralasin İKVye ;)
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen sonsigaram »

EYUNAL yazdı:İKV yemeden içmeyen altın yumurta veren tavuk gibi neden para harcayıp o tavuğa yem,su veresiniz ki ? İKVye guncelleme gelsede gelmese de akçe alan oluyor . Hal boyle olunca neden TTNET para verip standart kiralasin İKVye ;)
Aynen öyle tam isabet olmuş nerulla bizzat konuştum dedi sadece sunucuları ayakta tutmaya çalışıyorum ben yani yenilik filan beklemeyin artı TTnetin sobeeci diye aldıgı adamların ikv ile alakası kalmamış yani şuan sadece nerull var hatta nerull olmasa oyunun bu güne gelmesi imkansızdı.Başka bir taraftan aldıgım duyuma görede 2 sene sonra sözleşmeler bitiyormuş sunucularda TTnetin elinde oldugu için 2 sene sonra sunucular offline kimseye inanmayın şu yenilik vaadiyle sizi kandırmaya çalışanlara
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lider

Mesaj gönderen hakan1905 »

Fuar olmicak arkadaşlar bu sene bilgiyi sağlam yerden aldım
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Nerull'dan böyle bir duyum aldığını belirten arkadaş konuşmanın ekran görüntüsünü alıp konuya paylaşabilir mı?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön