GameX Fuarı Hakkında Bilgi
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
GameX Fuarı Hakkında Bilgi
Bu Yıl Fuar Ne Zaman Bilgisi Olan Yazabilir Mi ?
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Re: GameX Fuarı Hakkında Bilgi
Forum Yanlış hatırlamıyorsam 4 7 aralıkta Gerçekleşicekti Fakat bu sene İkv Standı olmuyacağın yönünde bazı söylentiler var ama bu bilginin doğru olup olmadığı belirsiz
Fuar ile ilgili tarih ve bilgiler : http://www.gamex.com.tr/fuar/
Fuar ile ilgili tarih ve bilgiler : http://www.gamex.com.tr/fuar/
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- showmaster
- FareAdam Düşmanı
Eylül'de Oluyordu Genelde Ama
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Fuar bu sene 4 ve 7 Aralık tarihleri arasında fuara bu sene oyunumuz katılmıyor gerekçesi çok basit geçen seneki fuarın vasattan öte olmasıymış ki geçen sene bu tip duyumları kimseden almadım herkes hiçbir ortam ikv standındaki gibi degildi masraf olmasın diye yapmıyolar işte 2 sene sonra kapanacak zaten
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Fuara katılmayacaklar çünkü fuar geniş kapsamlı değilmiş (!) arkadaşlar.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Selamun aleyküm;
Fuar 4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında. İstanbul Kıyamet Vakti'nin katılmayacağı kesin değil, kesin yazan arkadaşların kaynaklarını belirtmelerini rica ediyorum. En son sorduğumda, ki daha çok olmadı, henüz erken olduğunu, durumun netleşmediği yanıtını almıştım. Hatırlarsınız ki geçen yıl Eylül'de düzenlenen fuara katılıp katılmayacağımız Ağustos'ta kesinleşmişti. Yani anlayacağınız Ekim, Kasım'a kadar kimse katılacak, katılmayacak deyip insanları yanlış yönlendirmemeli bence. Sevgilerimle.
Fuar 4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında. İstanbul Kıyamet Vakti'nin katılmayacağı kesin değil, kesin yazan arkadaşların kaynaklarını belirtmelerini rica ediyorum. En son sorduğumda, ki daha çok olmadı, henüz erken olduğunu, durumun netleşmediği yanıtını almıştım. Hatırlarsınız ki geçen yıl Eylül'de düzenlenen fuara katılıp katılmayacağımız Ağustos'ta kesinleşmişti. Yani anlayacağınız Ekim, Kasım'a kadar kimse katılacak, katılmayacak deyip insanları yanlış yönlendirmemeli bence. Sevgilerimle.

- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Katılacaklarını düşünmüyorum , kan akar yoksa 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
-
- Sahaf Yardımcısı
BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm;
İnsanları yanlış yönlendirmiyorum Nerull a sordum yok katılmıyoruz geçen seneki fuar vasattan öteymiş o yüzden katılmıyoruz dedi daha nasıl bir açıklama bekliyorsunuzki
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Vasattan öte değilmiş peki nedeni oyuncularmı yoksaAmatör ekip mi :?:yasamakoldurur yazdı:Fuar bu sene 4 ve 7 Aralık tarihleri arasında fuara bu sene oyunumuz katılmıyor gerekçesi çok basit geçen seneki fuarın vasattan öte olmasıymış ki geçen sene bu tip duyumları kimseden almadım herkes hiçbir ortam ikv standındaki gibi degildi masraf olmasın diye yapmıyolar işte 2 sene sonra kapanacak zaten
Ne ekersen onu biçersin İKV :!:
Geçen sene katılım gerçekten azdı. Ama lonca olayı ilk çıktığı sene bomba gibi bir fuar vardı.Chatlaqs yazdı:Vasattan öte değilmiş peki nedeni oyuncularmı yoksaAmatör ekip mi :?:yasamakoldurur yazdı:Fuar bu sene 4 ve 7 Aralık tarihleri arasında fuara bu sene oyunumuz katılmıyor gerekçesi çok basit geçen seneki fuarın vasattan öte olmasıymış ki geçen sene bu tip duyumları kimseden almadım herkes hiçbir ortam ikv standındaki gibi degildi masraf olmasın diye yapmıyolar işte 2 sene sonra kapanacak zaten
Ne ekersen onu biçersin İKV :!:
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.