Alicavus yazdı:Oyunda grup bölgeleri için şart koşanların %95 yaşı küçük ve kanı hızlı akan kardeşlerimizin yarattığı bir sorundur. Bu konuda malesef yapılacak bir şey yoktur. Çünkü yönetim oyunculara destek olmuyor ve oyunla ilgili yapılan tek şey ETKİNLİK, hal böyle olunca oyunda hırsızlık, küfürler ve argo kelimeler havada uçuşmaktadır. Öncelikle oyunu tekrar saygı ve sevgi seviyesine getirmenin tek çaresi öyle bir eklenti gelmeli ki bütün oyuncuları birlik ve beraberliği sağlayacak nitelikte olması lazım.
Ç.t itemleri full olan karakterimle bile M1 yoktu diye bölgeye almayanlar vardı. Bende sırf öyle yapan oyunculara inat M1,Y2 ürettim ve M1 var mı sorusu soran gruplara girmemeye de özen gösterdim. Zamanla oyundan soğuyan oyuncuları oyuna bağlayabilmek için M1 siz büyüleri grup bölgesine götürüyordum. Sırf iyilik ve insanlık namına yaptım ve sırf oyunumuzu sevdirmek için çaba gösterdim.
Bu ay içerisinde başımızdan hırsızlık olayı geçti. Yönetimden destekte bulunduk ama ilgilenen yok, olmadığı gibi de hazır cevaplar bizi çileden çıkarıyor.Şimdi yasal yollara başvurduk, sonucunu bekliyoruz.
Artık yönetim bir şey yapmak zorunda, gerek oyunla ilgili, gerek hırsızlıkla ilgili ve gerekse yapılan küfürler, argo kelimeler ve utanç verici davranışlar için elini taşın altına koymalıdır...
Bu olaydan sonra oyuna nadir girmeye başladım ama oyunculara olan yardımım eksilmeyecektir.
"Saygı Or Sevgi "lerle İyi eğlenceler.
Umarım Adalet Yerini Bulur VE Karakterinizi Geri Alırsınız..Oyunun Bu Şekilde Değişmesini Çoluk Çocuğun Düşünme Kapasitesi Dar Olan Oyuncuların Yaptığı Gayet Belliydi Yönetimin de Payı Var Tabi ki . Oyunun Yaş Sınırı +16 Fakat Oyuncuların Ortalama Yaşı 14 - 15 Civarı Dediğiniz Gibi Ergenliğin Verdiği Heyecan ile Sürekli Bir Tartışma Sürekli Bir Konuya Atlama Ve Kendini İspatlama Çabası Göstermek İçin Saçma Sapan Hareketlerde Bulunuyorlar. Ayrıca Bu Oyuncuların Ailelerinde de Sorun Var Plus + Ç.T Paket veya Başka Bir Şey Bilinçli Bir Aile Çocuğuna Nereye Para Harcıyorsun Diye Sormalı veya Gecenin 2 sinde Neden Bilgisayar Başındasın Diye Sormalı . Bu Oyunu Yaş Sınırı Altında Oynayan Kardeşlerimiz İleride Psikolojik Tramvalar Yaşayacağı Aşikârdır..Bu Oyuncuların Genel Sorunu ve Bu Sorun Oyun İçine de Yansıyor Saygısız Cürretkâr ve Ahlaksız Konuşmalar Yüzünden Çoğu Kişi Oyunu Bırakıyor ve Seviye Gün Geçtikçe Düşüyor. Seviye Düştükçe Oyun Ona Göre Şekil Alıyor .. Yalancılık Dolandırıcılık Hırsızlık Küfürler Oyunun Bu Hale Gelmesinin Sebebidir. Neredeyse 24 Saat Pc Başında Geçirenlerin Çoğu Çemberlitaş İtemlerini Erken Dizerek Kendi Kurallarıyla Kendi Gruplarını Kurarak Bölgelere Giriyor.. Grupta Bir Hata Yapılınca 15 Yaşında ki Çocuk 40 Yaşında ki Adama Küfrederek klandan Reklam Yapıyor Ve Oyundan Soğutuyor .. Sizin Yorumunuza Harfi Harfine Katılıyorum Beyaz Köşk'ün Tercih Edilme Sebeplerini Bu Konuyu Açarak Daha İyi Anlıyorum .
Demokrasi yazdı:Zaten oyun şu anda belirli bir ortamı olan 4 5 karakteri full olup tekrar tekrar yeni karakter açıp Ç.T a girenlerden ve bu karakterlerden prim elde edenlerle doldu hiç gördünmü ''S.a benim şu görevim var ve yapmayı bilmiyorum.'' diyeni şahsen ben 2 3 senedir rastlamadım.
Ben Gaffar'a Hiç Gitmedim Biliyorum Deseler Bile Zaten Dışlayıp Hor Görüyorlar
Keşke beyazköşk sunucusunda olsaydın yardımcı olurdum Ben de oyuna uzun süre ara vermiştim çevremdeki insanlar hep oyunu bırakmıştı karakterlerimde kalan para ile itemleri ürettim öyle öyle girerek tecrübe kazandım
Alicavus yazdı:Oyunda grup bölgeleri için şart koşanların %95 yaşı küçük ve kanı hızlı akan kardeşlerimizin yarattığı bir sorundur. Bu konuda malesef yapılacak bir şey yoktur. Çünkü yönetim oyunculara destek olmuyor ve oyunla ilgili yapılan tek şey ETKİNLİK, hal böyle olunca oyunda hırsızlık, küfürler ve argo kelimeler havada uçuşmaktadır. Öncelikle oyunu tekrar saygı ve sevgi seviyesine getirmenin tek çaresi öyle bir eklenti gelmeli ki bütün oyuncuları birlik ve beraberliği sağlayacak nitelikte olması lazım.
Ç.t itemleri full olan karakterimle bile M1 yoktu diye bölgeye almayanlar vardı. Bende sırf öyle yapan oyunculara inat M1,Y2 ürettim ve M1 var mı sorusu soran gruplara girmemeye de özen gösterdim. Zamanla oyundan soğuyan oyuncuları oyuna bağlayabilmek için M1 siz büyüleri grup bölgesine götürüyordum. Sırf iyilik ve insanlık namına yaptım ve sırf oyunumuzu sevdirmek için çaba gösterdim.
Bu ay içerisinde başımızdan hırsızlık olayı geçti. Yönetimden destekte bulunduk ama ilgilenen yok, olmadığı gibi de hazır cevaplar bizi çileden çıkarıyor.Şimdi yasal yollara başvurduk, sonucunu bekliyoruz.
Artık yönetim bir şey yapmak zorunda, gerek oyunla ilgili, gerek hırsızlıkla ilgili ve gerekse yapılan küfürler, argo kelimeler ve utanç verici davranışlar için elini taşın altına koymalıdır...
Bu olaydan sonra oyuna nadir girmeye başladım ama oyunculara olan yardımım eksilmeyecektir.
Dediklerime Hiç İtirazın Gelmemesi Oyun İçinde ki Doğru Bir Sorunu Gündeme Getirdiğimizin Göstergesidir. Umarım Bu Sözlerimizden Sonra Grup Bölgeleri Görevleri Zorunlu Hâle Getirilmekten Çıkarılacaktır.
Ben yetkililerin bu yazıyı okuyup çözüme gidecegine inanmıyorum cunku calısan yok. Bunlar degerli insanlarin degerli fikirleri.Bence yetkili bu yazilari okuyup "yav hehe" diyip geciyor. Beyazkosk sunucusunda hala insanlik olmemis ne kadar sevindirici. @alicavus Actigin konuyuda okumustum takip ettim gm kitleyene kadar. Ins hersey gonlunce olur yuregi buyuk insan.
Demokrasi yazdı:Ben yetkililerin bu yazıyı okuyup çözüme gidecegine inanmıyorum cunku calısan yok. Bunlar degerli insanlarin degerli fikirleri.Bence yetkili bu yazilari okuyup "yav hehe" diyip geciyor. Beyazkosk sunucusunda hala insanlik olmemis ne kadar sevindirici. @alicavus Actigin konuyuda okumustum takip ettim gm kitleyene kadar. Ins hersey gonlunce olur yuregi buyuk insan.
Yenilik vb Tüm Konularda Fikir Ayrılığına Düşen Oyuncular Oluyordu Bu Konuda İse Herkes Aynı Fikirde Yönetimin Bunu Dikkate Alıp Bir Değişiklik Yapacağına İnanıyoruz Elimizde En Fazla Bu Gelir Umarım Gerekli Açıklamalarla Grup Bölge Görevleri Zorunluluktan Çıkar Ve Eğer Gelecekse Yeni Bölgelere Grup Bölgelerine Alınmayan Oyuncularda Girer..
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürlerimi sunarım.
Umarım ki yönetim oyunla ilgili bir çaba gösterir. Her ne kadar benim için bir girişimi olmasa bile tek temennim diğer oyuncular için güzel bir gelişim olmasını diliyorum ki kimsenin başına kötü bir olay gelmesin.
"Saygı Or Sevgi "lerle. İyi eğlenceler.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
Oyunu oynamıyorum çünkü oynanılacak bir tarafı kalmadı fakat inşallah dediğiniz olurda bende göstümü gere gere ben yanılmışım a dostlar ikv daha ölmemiş derim.
@Alicavus geçmiş olsun diyerek bende fikrimi ve düşüncelerimi söylemek üzere yazıma başlıyayım
Öncelikle bu dediğiniz ve bahsettiğiniz şeylere harfiyen katılıyorum bu çt olayı malesef kısır döngü olayına döndü büyücümle çt giremiyorum kıyamet asa şubu var lakin m1 olayımız var malesef bende üretmeyi deniyeyim dedim zaten oyuna o kadar para yatırdık kondirt için para vericemde birde yaratıkları kesmekde zorlaşıyor .çt itemlerim tam olmadığından rahat kesimde olmuyor elektrik itemim fazla yok ırklara gitmeye kalksak elek item yok güçsüz gözüküyoruz alan yok maden desek bir yerde oturup güvenli bir yerde çekme olayı olsa güzel olurdu akreplerin tam ortasında piyasa zaten belli şuan tam bilmiyorum m1 300-400 m diyipte çok az diyen kişilerde vardı elbet eminimki ben bu oyunu 4 senedir oynamış biri olarak 300 m para olduğunu görsem karakterde sevinçten uçarım o derece zamanında hile yapıp oyuna para yatıran kısımlarda var elbet bu durumda m1 üretilmez gibi geliyor çt de giremiyorsun m1ciler yüzünden ve direk oyundan soğuyorsun hadi çt atamadık kenan junon desen bunada y2 modası çıktı o da var bazıları istemiyor onlarda var hadi büyücüyü geçtik geldik şifacımda var onlada ilgili birşey anlatıcam bugün başıma gelen 2200 şifalı gözlük fundi takılar mev ayaklar göz felan vs gaffardaki ceket asa pant hariç full mev elimde ashab var iyileştirme tılsımı felanda var 2-3 defa bugün gaffara şifa arayan gruplara pm attım yahu insanlar afedersin bu kadar kendini beğenmiş artiz olur adam fullenmiş tabi bi halt oldum sanıyo attığım pm ye cevap vermiyor yahu full olsak direk davet atardı başka bir adamda arıyordu onada attım cevap yok ben olsam şahsen yok kardeşim gerek yok saol derdimki bu ergenlermi desek artık ne diyeyim kendilerini bi halt sanıp cevap vermiyorlar fullenmişş m1 leri olmuşta adam olmuşlar :evil: :evil: :evil: birde savaşçıları parayla gb ye götürenler yokmudur birde onlar çıktı yok kardeş oyundaki yardımlaşma dayanışma bitti herkes kendi derdinde kendi çıkarında işini görende herkes başka diyebileceğim birşey yok yeterince yazdığımı düşünüyorum gerçekten bu oyundaki dostluğun bittiğine ilk defa şahit oldum arkadaş listemde anca 1 kişi online ne tanıdık var ne birşey tek dileğim şudurki inşallah oyun iyi olur tekrardan güzelleşir tek dileğim bu