Ç.T Görev Sorunsalı ***

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Ç.T Görev Sorunsalı ***

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Tamamen Kaldırılmalı BU Görevler veya Sıralı-Şartlı Olmamalı Sebebi ;

1- 49 Seviye Olup Junonu Kesmen Demek Gaffar Görevini Yerine Getirebileceğin Anlamını Taşımıyor veya Diğerlerini Ya M1 Olman Gerek Ya da Full Ç.t İtemli Bir Karakter Olman Gerek Ve Saçmalık Burada Başlıyor . M1 Olması İçin B.Hol Olması Lazım B.Holde Rahat Kasmak İçin Ç.T İtemlerinin Olması Gerek , Ç.t İtemlerini Almak İçin En Başta Görevleri Yapman Gerek Fakat Bunu Kısır Döngüye Çeviren İkv Oyuncuları Bizler Aynı Zamanda Bizim Gibi Olan Arkadaşlarımızın Oyundan Soğumasına ve Oyunda ki Yardımseverliğin Dostluğun Düşmesine sebep Oluyor..

2- Savaşçı Çok Az G.B Lere Tercih Edildiği İçin , veya Full Tank Olmadan Bir Yere Giremediği İçin.

3- " İşi Bilen " Diye Bir Sınıfın Ortaya Çıkıp Daha Ç.T Görevini Yeni Alanları Yapmaya Çalışanları Sen Eziksin Git Üstünü Fulle Öyle Gel Deyip Saçmalaması .. Üstünü Fullemek İçin Ç.T ye girmek Gerektiğini Bilmemesi Saçma.

Ben Gaffar Görevini Yapmadım Çoğu Kişi Gibi Bu Görevler Sıralı Olduğundan Belki Yeni Bölge Tangriss Karaköy'e Giremeyeceğim ? Üstümü Fullemek İçin Ç.T Ye gitmem Gerek Ama Ç.T ye Girebilmem İçinde Üstümün Full Olması Lazımmış Tamam Ben Üstümü Fulledim Reçetelerle Madem Görev Niye Yapayım ? Görev Yapmak İçin Girdiğimde İse "İşi Bilen" Sınıfı Ortaya Çıkarak Klan ve bölgeden İşi Bilmediğim İçin GRUPLARA Almayın Diyecek :)

Parayla Görev Yapan Sınıf da Ortaya Çıktı Grupta ki Kişi Başı 6-7 M İstiyorlar :) Ben de 35 M Olsa Zaten Bıçak Sırtı Üretirim :)
Demokrasi
İskele Babası
İskele Babası

Re: Ç.T Görev Sorunsalı ***

Mesaj gönderen Demokrasi »

Zaten oyun şu anda belirli bir ortamı olan 4 5 karakteri full olup tekrar tekrar yeni karakter açıp Ç.T a girenlerden ve bu karakterlerden prim elde edenlerle doldu hiç gördünmü ''S.a benim şu görevim var ve yapmayı bilmiyorum.'' diyeni şahsen ben 2 3 senedir rastlamadım.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Demokrasi yazdı:Zaten oyun şu anda belirli bir ortamı olan 4 5 karakteri full olup tekrar tekrar yeni karakter açıp Ç.T a girenlerden ve bu karakterlerden prim elde edenlerle doldu hiç gördünmü ''S.a benim şu görevim var ve yapmayı bilmiyorum.'' diyeni şahsen ben 2 3 senedir rastlamadım.

Ben Gaffar'a Hiç Gitmedim Biliyorum :) Deseler Bile Zaten Dışlayıp Hor Görüyorlar
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

DuMaNisTT yazdı:
Demokrasi yazdı:Zaten oyun şu anda belirli bir ortamı olan 4 5 karakteri full olup tekrar tekrar yeni karakter açıp Ç.T a girenlerden ve bu karakterlerden prim elde edenlerle doldu hiç gördünmü ''S.a benim şu görevim var ve yapmayı bilmiyorum.'' diyeni şahsen ben 2 3 senedir rastlamadım.

Ben Gaffar'a Hiç Gitmedim Biliyorum :) Deseler Bile Zaten Dışlayıp Hor Görüyorlar
Keşke beyazköşk sunucusunda olsaydın yardımcı olurdum :) Ben de oyuna uzun süre ara vermiştim çevremdeki insanlar hep oyunu bırakmıştı karakterlerimde kalan para ile itemleri ürettim öyle öyle girerek tecrübe kazandım :)
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

VaMoSBieN yazdı:
DuMaNisTT yazdı:

Keşke beyazköşk sunucusunda olsaydın yardımcı olurdum :) Ben de oyuna uzun süre ara vermiştim çevremdeki insanlar hep oyunu bırakmıştı karakterlerimde kalan para ile itemleri ürettim öyle öyle girerek tecrübe kazandım :)

Beyaz Köşk Sunucusunun Neden Bu Kadar Kalabalık Olduğunu Bu Yorumdan Çok Net Anlıyorum :) Eyvallah
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Bencil İKV oyuncusunda kabahat , M1 denen saçmalığı allayıp pullayıp önümüze koydular milyonlarca değere oyuncunun aklı yattı bir kere M1'den şaşar mı
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

mobilsorun yazdı:Bencil İKV oyuncusunda kabahat , M1 denen saçmalığı allayıp pullayıp önümüze koydular milyonlarca değere oyuncunun aklı yattı bir kere M1'den şaşar mı

İşte Sırf Bu Yüzden Ç.T Görevlerinin Kalkmasını İstiyorum . Ç.T'ye Girmek Anlattığım Gibi Bir Kısır Döngü İçinde Olduğunu Ve Oyuncuların %70 i Bu Görevlerini Tamamlayamadığı İçin Yeni Gelecek Bölgelere Giremeyeceği veya Oyundan Soğuyacağı İçin Bu Görevlerin Kalkması Gerektiğini Düşünüyorum..
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Discord: tolgaalbayrak

Mesaj gönderen TOLGA »

Selamın aleyküm,

Ben 2008'de bu oyuna başlamıştım. 2011'e kadar savaşçı karakteriyle oynadım, ilk zamanlarımda 39 level zamanlarındaydı. 39 level zamanlarında her şey çok güzel oluyordu. WS'ler güzel güzel atılıyor, klan savaşları her hangi bir bölgede yapılıyor vs. 49 level geldikten sonra Derindeki Sır adlı yamada geldi ve bunun içeriğinde Sığınaklar ve Miğrat Bölgesi bulunuyordu. Ben 2011'de madenlerin çok ama çok pahalı olduğu dönemlerde Ecel Getiren ürettim. Parlattım ve 1 gün sonra hesabım çalınıp savaşçı karakterim başka hesaba aktarıldı. O zamanlar şimdiye göre çok küçüktüm ve destek ekibine başvurmak aklıma gelmemişti o karakter uçtu gitti. 2011'den bu yana oyuna hiç girmedim, şimdi heveslendim ve tekrar başladım. Ama Grup Bölgelerine rahatlıkla girebilmek için büyücü karakteri açtım. Kıyamet Asa ve Kıyamet Amplifikatör ürettim. Elimden geldikçe Direnç Kırma ve Bilgi tılsımları satın aldım. Her halikârda karakterimi güçlendirebilmek ve grup bölgelerine sokabilmek için çalıştım. Şu anda ne yaptıysam yapayım. Tanıdık abilerim ve lonca arkadaşlar dışında Çemberlitaş'a giremiyorum! Sığınaklara ve Miğrat Bölgesine ise kırmacı olarak giriyorum. Tılsımların olmadığı zamanlarda böyle bir bahane yoktu, vay efendim sen git 2014'te tılsımlar eklenecek M1'ini al da gel diye bir şey duydunuz mu hiç? Oyun gittikçe iyiye doğru gidiyor gibi gözükebilir ama bu item ve grup bölgesi eksikliği olan oyuncular oyundan soğuyor ve oyunu bırakmaya yöneliyor. Ben ne kadar tanıdıklarım sayesinde girsem de boş çıkıyorum ama yine de bir emekle oraya girebiliyorum, zor da olsa.
Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

TOLGA yazdı:Selamın aleyküm,

Ben 2008'de bu oyuna başlamıştım. 2011'e kadar savaşçı karakteriyle oynadım, ilk zamanlarımda 39 level zamanlarındaydı. 39 level zamanlarında her şey çok güzel oluyordu. WS'ler güzel güzel atılıyor, klan savaşları her hangi bir bölgede yapılıyor vs. 49 level geldikten sonra Derindeki Sır adlı yamada geldi ve bunun içeriğinde Sığınaklar ve Miğrat Bölgesi bulunuyordu. Ben 2011'de madenlerin çok ama çok pahalı olduğu dönemlerde Ecel Getiren ürettim. Parlattım ve 1 gün sonra hesabım çalınıp savaşçı karakterim başka hesaba aktarıldı. O zamanlar şimdiye göre çok küçüktüm ve destek ekibine başvurmak aklıma gelmemişti o karakter uçtu gitti. 2011'den bu yana oyuna hiç girmedim, şimdi heveslendim ve tekrar başladım. Ama Grup Bölgelerine rahatlıkla girebilmek için büyücü karakteri açtım. Kıyamet Asa ve Kıyamet Amplifikatör ürettim. Elimden geldikçe Direnç Kırma ve Bilgi tılsımları satın aldım. Her halikârda karakterimi güçlendirebilmek ve grup bölgelerine sokabilmek için çalıştım. Şu anda ne yaptıysam yapayım. Tanıdık abilerim ve lonca arkadaşlar dışında Çemberlitaş'a giremiyorum! Sığınaklara ve Miğrat Bölgesine ise kırmacı olarak giriyorum. Tılsımların olmadığı zamanlarda böyle bir bahane yoktu, vay efendim sen git 2014'te tılsımlar eklenecek M1'ini al da gel diye bir şey duydunuz mu hiç? Oyun gittikçe iyiye doğru gidiyor gibi gözükebilir ama bu item ve grup bölgesi eksikliği olan oyuncular oyundan soğuyor ve oyunu bırakmaya yöneliyor. Ben ne kadar tanıdıklarım sayesinde girsem de boş çıkıyorum ama yine de bir emekle oraya girebiliyorum, zor da olsa.

Bize Grup Bölgelerinde Düşmesi Gerekenleri Üretiyoruz Sorun BU İşte !!! Bu Sebepten Grup Bölgesinin Bir Anlamı Kalmıyor.Görev İçin Dediğin Zamanda Kimse Seni Gruba Almıyor .. " İşi Bilen Sınıfı " Loncasız veya Az Kişili Loncaları Dışlayıp Görev Yapmasına Engel Oluyor..Kelimesi Kelimesine Haklısın Tamamen Katılıyorum..
Bu Sebeplerden Dolayı Ç.T (grup Bölgeleri) Görevleri İptal Olmalı Veya Zorunlu Hâle Getirilmemeli.
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

Oyunda grup bölgeleri için şart koşanların %95 yaşı küçük ve kanı hızlı akan kardeşlerimizin yarattığı bir sorundur. Bu konuda malesef yapılacak bir şey yoktur. Çünkü yönetim oyunculara destek olmuyor ve oyunla ilgili yapılan tek şey ETKİNLİK, hal böyle olunca oyunda hırsızlık, küfürler ve argo kelimeler havada uçuşmaktadır. Öncelikle oyunu tekrar saygı ve sevgi seviyesine getirmenin tek çaresi öyle bir eklenti gelmeli ki bütün oyuncuları birlik ve beraberliği sağlayacak nitelikte olması lazım.

Ç.t itemleri full olan karakterimle bile M1 yoktu diye bölgeye almayanlar vardı. Bende sırf öyle yapan oyunculara inat M1,Y2 ürettim ve M1 var mı sorusu soran gruplara girmemeye de özen gösterdim. Zamanla oyundan soğuyan oyuncuları oyuna bağlayabilmek için M1 siz büyüleri grup bölgesine götürüyordum. Sırf iyilik ve insanlık namına yaptım ve sırf oyunumuzu sevdirmek için çaba gösterdim.

Bu ay içerisinde başımızdan hırsızlık olayı geçti. Yönetimden destekte bulunduk ama ilgilenen yok, olmadığı gibi de hazır cevaplar bizi çileden çıkarıyor.Şimdi yasal yollara başvurduk, sonucunu bekliyoruz.

Artık yönetim bir şey yapmak zorunda, gerek oyunla ilgili, gerek hırsızlıkla ilgili ve gerekse yapılan küfürler, argo kelimeler ve utanç verici davranışlar için elini taşın altına koymalıdır...

Bu olaydan sonra oyuna nadir girmeye başladım ama oyunculara olan yardımım eksilmeyecektir.

"Saygı Or Sevgi "lerle İyi eğlenceler.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön