hırsız konusunda üstüne alındıysan yapabileceğim bişey yokSeRRuh yazdı:mantıklı açıklamaları at gözlüğü takarak cevap verirsen " hırsız " demen de bir sakınca yok. Kullandığın kelimenin ne derece ağır bir itham olduğunun farkında bir karakterin yok. tartışmak istemiyorum fakat saçma sapan bir konuyu burada dile getirmiş, tüy dikmek için elinden geleni yapıyorsun. Ben ne hırsızlık yaptım ne de program kullandım. İnsanların yoluna taş koymak için değil de yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için harcayın şu enerjinizi belki bir halta yararsınız. Program veya kendi kp çarlarından rütbe alması aynı şey eğer yasak olacaksa kendi çarlarından da kp alanların da cezalandırılması gerekir. gayet mantıklı. Savaşarak değil de kolay yoldan kp kasanların hepsi cezalandırılsın.Mezomorto yazdı:Oyunda bu kadar hırsız olmasına şaşmamalı. Forumda bile görüyoruz. Haksız kazanca karşı çıkmayan aksine destekleyenleri ...
Otomatik KP kasımı !
Re: Otomatik KP kasımı !
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
he ben milletin emeğine göz mü dikiyorum? senin benim hakkımda yaptığın o paylaşımdan sonra? hileyle kp kasanları şikayet etmek milletin emeğine göz dikmek oluyormuş?sonsigaram yazdı:Hırsız sizin gibilerden çıkıyor işte bir şey bilmiyon üstün dizili değil milletin emeğine göz dikiyorsun oyuna yeni başlayan kişiler hep hırsız oluyor zatenMezomorto yazdı:Oyunda bu kadar hırsız olmasına şaşmamalı. Forumda bile görüyoruz. Haksız kazanca karşı çıkmayan aksine destekleyenleri ...
Nefer!
Asla emin olamazsın...
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Arkadaşlar makro program kullanmak yasak şikayet ettiğin taktir de ceza alır karakterler. Boşuna tartışıp kalbinizi kırmayın.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Merhaba,
Konu kişisel tartışmaya dönüştüğü için kilitlenmiştir. Tekrarı yada devamı konu açılmamasını rica ederiz.
İyi eğlenceler.
Konu kişisel tartışmaya dönüştüğü için kilitlenmiştir. Tekrarı yada devamı konu açılmamasını rica ederiz.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler