Otomatik KP kasımı !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mezomorto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Otomatik KP kasımı !

Mesaj gönderen Mezomorto »

Arkadaşlar geçen 49 level büyücümde yeraltı görevlerini açmak için meteor görevlerimi tamamlamaya çalışıyordum. En son kurt alfa görevini yaparken Karakürk'ün oraya gittim ve çıplak bir çar köşede duruyordu. Bi slot çekip yanına gittim kesmeye. Baktım bu otomatik sert vuruş atıyor. Öylesine yapıyor sandım. Her çektiğim slotta bunları yapıyor iyice şüphelenmeye başladım. Sonra yanına 5-6 tane slot çektim hepsine daldı :twisted: . Ve öldürdüm adamı o şekilde bayağı oyalandım oralarda adam hiç kalkması sanırım program kullanıyordu. Ondan önce de adını versem mi bilmiyorum bir adam orada KP kasıyordu. Eminönü sunucusunda. Videosunu çekmek gelmedi. Bunu yapmak suç mu herkes mi yapıyor anlayamadım ya :? . Bir zamanlar da çoğu kişi bilir belki bunu bir büyücü Kuklacının Efendisi'nin orada günlerce otomatik olarak slot kesmişti. Sanırım banlandı o bilmiyorum. Bunların hepsi Eminönü sunucusunda gerçekleşmiştir.
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun? 
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!

EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos
Lonca: R U S

Re: Otomatik KP kasımı !

Mesaj gönderen Ttaymmm »

İllegal yollardan sahsi şekilde çıkar sağlamak veya oyun açığından yararlanmak suçtur. Haksız kazanç olarak adlandırlıyordu sanırım destek bölümünde oraya o kişinin videosunu veya açıklayıcı şekilde resmini atarsan büyük ihtimal gerekli cezayı vereceklerdir. Aman ha bulaşma çok arkadaşım program açtığı için ceza aldı.
En son Ttaymmm tarafından 23 Ağu 2014 21:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mezomorto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ttaymmm yazdı:İllegal yollardan sahsi şekilde çıkar sağlamak veya oyun açığından yararlanmak suçtur. Haksız kazanç olarak adlandırlıyordu sanırım destek bölümünde oraya o kişinin videosunu veya açıklayıcı şekilde resmini atarsan büyük ihtimal gerekli cezayı vereceklerdir. Aman ha bulaşma çok arkadaşım program açtığı için ceza aldı.
Yaptığım tek oyun dosyalarındaki değişiklik pencere modunda oynama :D. Başka program veya değişiklik yapacağımı hiç düşünmüyorum 8-) .
Nefer!
Asla emin olamazsın...

EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

insanlar kp kasar, siz ucuza gözlük alırsınız. Maraton gözlük 35 m iken bugünlerde 8 9 bilemedin 10m. düşünmeli insan.Ayrıca program dahi olsa insanlar kendisi gir çık yaptığında da aynı işlem programla da aynı işlem oluyor. Zorluk çıkarmayın insanlara.
Kullanıcı avatarı
Mezomorto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SeRRuh yazdı:insanlar kp kasar, siz ucuza gözlük alırsınız. Maraton gözlük 35 m iken bugünlerde 8 9 bilemedin 10m. düşünmeli insan.Ayrıca program dahi olsa insanlar kendisi gir çık yaptığında da aynı işlem programla da aynı işlem oluyor. Zorluk çıkarmayın insanlara.
Adam hile yapıyorsa kim olursa olsun umurumda değil. Beni alakadar etmez bir daha görürsem videosunu alacağım. Senin yorumundan belli oluyor ki bu kişi belki sen de olabilirsin. Hileye HAYIR!
Nefer!
Asla emin olamazsın...

EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Şikayet etmelisin. Naylon KP kasımına hayır.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
ikvmerdoII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvmerdoII »

NAYLON KPCİLERE ÖLÜM AMERİKA UÇAĞINDAN SELAMLAR . SELFİE WİTH NERUUUUUUUUUUUUUĞL
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Eskiden Mareşal rütbem var diye gurur duyardım , şimdi her yer mareşal karakter dolu :)
Resim
ELENTARi
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ELENTARi »

Merhaba,

Program aracılığı ile klan parası kastığını düşündüğünüz karakterleri ekran görüntüsü alarak 'Oyuncu Hata Kullanımı' formundan bildirebilirsiniz. Video çekmenize gerek bulunmamaktadır.

iyi eğlenceler dilerim.
Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen HeaDSHoT »

ENSIFERUM yazdı:Merhaba,

Program aracılığı ile klan parası kastığını düşündüğünüz karakterleri ekran görüntüsü alarak 'Oyuncu Hata Kullanımı' formundan bildirebilirsiniz. Video çekmenize gerek bulunmamaktadır.

iyi eğlenceler dilerim.
1 kareden nasıl anlıyorsunuz anlayamadım. İlginç.
Göster
Resim
Resim
Resim
# Üşüyoruz Alicik reyiz :( #
Winter is coming for IKV.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön