Otomatik KP kasımı !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Otomatik KP kasımı !

Mesaj gönderen EYUNAL »

HeaDSHoT yazdı:
ENSIFERUM yazdı:Merhaba,

Program aracılığı ile klan parası kastığını düşündüğünüz karakterleri ekran görüntüsü alarak 'Oyuncu Hata Kullanımı' formundan bildirebilirsiniz. Video çekmenize gerek bulunmamaktadır.

iyi eğlenceler dilerim.
1 kareden nasıl anlıyorsunuz anlayamadım. İlginç.
Log kayıtlarından anlarlar
Kullanıcı avatarı
f0f0f0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen f0f0f0 »

Kim söylüyor naylon kasmanın ceza sebebi olduğunu? Bu yönetim değil miydi aylar önce makro kullanan oyuncunun bilmemkaç yıllık banını açan?
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

La ne cins adamsınız.Zenginin malı züğürtün çenesi misali.Adamlar oyuna hayatlarını veriyorlar bırak da yolunu bulmuşlarken kassınlar kplerini.Onlara giden kp sizden mi gidiyor sanki.O adamlar sayesinde zamanında 50 m olan gözlükleri şimdilerde 5 m e alıyorsunuz.Mantıklı olarak düşünün.Normal şartlarla 120k kp kasan bir insanın kastığı o kp yi 5 m e satması mantıklı mı? Bırak adam ne yapıyorsa yapsın.Oyunun çivisi zaten çıkmış. :|
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

turkoxHAMSTER yazdı:La ne cins adamsınız.Zenginin malı züğürtün çenesi misali.Adamlar oyuna hayatlarını veriyorlar bırak da yolunu bulmuşlarken kassınlar kplerini.Onlara giden kp sizden mi gidiyor sanki.O adamlar sayesinde zamanında 50 m olan gözlükleri şimdilerde 5 m e alıyorsunuz.Mantıklı olarak düşünün.Normal şartlarla 120k kp kasan bir insanın kastığı o kp yi 5 m e satması mantıklı mı? Bırak adam ne yapıyorsa yapsın.Oyunun çivisi zaten çıkmış. :|
Otomatik olarak kasarak hiçbir emek harcamadan o 50m'lik dediğin gözlüğün fiyatından kâr kazanıp trilyonlarca parayı elinde tutması nasıl bir şey peki ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sonsigaram »

turkoxHAMSTER yazdı:La ne cins adamsınız.Zenginin malı züğürtün çenesi misali.Adamlar oyuna hayatlarını veriyorlar bırak da yolunu bulmuşlarken kassınlar kplerini.Onlara giden kp sizden mi gidiyor sanki.O adamlar sayesinde zamanında 50 m olan gözlükleri şimdilerde 5 m e alıyorsunuz.Mantıklı olarak düşünün.Normal şartlarla 120k kp kasan bir insanın kastığı o kp yi 5 m e satması mantıklı mı? Bırak adam ne yapıyorsa yapsın.Oyunun çivisi zaten çıkmış. :|
O eskidendi hol gelmeden önce böyle bir şey olsaydı derdik adam emek vermiş kp çarlarını kasmış işini görüyor şimdi holde çarlar bir günde 49 oluyor bence o yüzden saçma hol yüzünden milletin elinde 100 lerce 49 çar oldu zaten zamanında ne zorluklarnan kasıyorduk
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Kullanıcı avatarı
Mezomorto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mezomorto »

Oyunda bu kadar hırsız olmasına şaşmamalı. Forumda bile görüyoruz. Haksız kazanca karşı çıkmayan aksine destekleyenleri ...
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun? 
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!

EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mezomorto yazdı:Oyunda bu kadar hırsız olmasına şaşmamalı. Forumda bile görüyoruz. Haksız kazanca karşı çıkmayan aksine destekleyenleri ...
Hırsız sizin gibilerden çıkıyor işte bir şey bilmiyon üstün dizili değil milletin emeğine göz dikiyorsun oyuna yeni başlayan kişiler hep hırsız oluyor zaten
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı

sonsigaram yazdı:
Mezomorto yazdı:Oyunda bu kadar hırsız olmasına şaşmamalı. Forumda bile görüyoruz. Haksız kazanca karşı çıkmayan aksine destekleyenleri ...
Hırsız sizin gibilerden çıkıyor işte bir şey bilmiyon üstün dizili değil milletin emeğine göz dikiyorsun oyuna yeni başlayan kişiler hep hırsız oluyor zaten
Bu na bende az da olsa karşıyım ama bunu yapanlar oyuna yıllarını verenler
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

mantıklı açıklamaları at gözlüğü takarak cevap verirsen " hırsız " demen de bir sakınca yok. Kullandığın kelimenin ne derece ağır bir itham olduğunun farkında bir karakterin yok. tartışmak istemiyorum fakat saçma sapan bir konuyu burada dile getirmiş, tüy dikmek için elinden geleni yapıyorsun. Ben ne hırsızlık yaptım ne de program kullandım. İnsanların yoluna taş koymak için değil de yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için harcayın şu enerjinizi belki bir halta yararsınız. Program veya kendi kp çarlarından rütbe alması aynı şey eğer yasak olacaksa kendi çarlarından da kp alanların da cezalandırılması gerekir. gayet mantıklı. Savaşarak değil de kolay yoldan kp kasanların hepsi cezalandırılsın.
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı

SeRRuh yazdı:
mantıklı açıklamaları at gözlüğü takarak cevap verirsen " hırsız " demen de bir sakınca yok. Kullandığın kelimenin ne derece ağır bir itham olduğunun farkında bir karakterin yok. tartışmak istemiyorum fakat saçma sapan bir konuyu burada dile getirmiş, tüy dikmek için elinden geleni yapıyorsun. Ben ne hırsızlık yaptım ne de program kullandım. İnsanların yoluna taş koymak için değil de yardıma ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için harcayın şu enerjinizi belki bir halta yararsınız. Program veya kendi kp çarlarından rütbe alması aynı şey eğer yasak olacaksa kendi çarlarından da kp alanların da cezalandırılması gerekir. gayet mantıklı. Savaşarak değil de kolay yoldan kp kasanların hepsi cezalandırılsın.
Hırsız kendisi boşver adamı sunucuda göreli 1 yıl olmadı forumda şekil kesiyor salla gitsin oyuna yıllarını veren adamlarını yargılıyor
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön