Hepiniz mutlaka benim gibi son haftalardaki forumdaki renksizlikten sıkılmışsınızdır.Bende foruma bu konunun birazda olsa renk getireceğini düşünerek açıyorum Herkes mutlaka güzel bir item düşürünce oyunda tek demiştir bakalım bu oyunda tek olan itemler 2. veya 3. kişilerde var mı ? Herkes oyunda tek olduğu düşündüğü item veya itemlerini buraya koyarsa hangi itemin kaç tane olup olmadığını anlayabiliriz ayrıca rekabetide bir nebze artırırız Açılışlar benden 2 item ile : 1.
onurala yazdı:Hepiniz mutlaka benim gibi son haftalardaki forumdaki renksizlikten sıkılmışsınızdır.Bende foruma bu konunun birazda olsa renk getireceğini düşünerek açıyorum Herkes mutlaka güzel bir item düşürünce oyunda tek demiştir bakalım bu oyunda tek olan itemler 2. veya 3. kişilerde var mı ? Herkes oyunda tek olduğu düşündüğü item veya itemlerini buraya koyarsa hangi itemin kaç tane olup olmadığını anlayabiliriz ayrıca rekabetide bir nebze artırırız Açılışlar benden 2 item ile : 1.
onurala yazdı:Hepiniz mutlaka benim gibi son haftalardaki forumdaki renksizlikten sıkılmışsınızdır.Bende foruma bu konunun birazda olsa renk getireceğini düşünerek açıyorum Herkes mutlaka güzel bir item düşürünce oyunda tek demiştir bakalım bu oyunda tek olan itemler 2. veya 3. kişilerde var mı ? Herkes oyunda tek olduğu düşündüğü item veya itemlerini buraya koyarsa hangi itemin kaç tane olup olmadığını anlayabiliriz ayrıca rekabetide bir nebze artırırız Açılışlar benden 2 item ile : 1.
2.
1. köşkte var :roll:
Doğrudur banada bu sabah düştü:) ama koysalar daha güzel olur
KaPTaNYaGiZ yazdı:Oyunda tekmi bilmiyorum fakat nadir olduğunu düşündüüğüm bir item var Eski ve arkadaşlar icadı hermann sermen icadı kütük yaran
39 zamanında oynamış oyuncularda eski arkadaşları olmasada bir kütük yaran vardır.Benim eski carımda şuan bulunan kütük sanırım oyunda kalmadı(sunucuda zaten bir kişi üretiyordu oda oyunu bıraktı) hasan 2 kütük yaran