Sıkıntı sonucu.
- Cratos
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Sibilings Of Times
Sıkıntı sonucu.
Lodos sancakta Grup Bolgesi atmak için arkadaşları beklerken bir deney yapayım dedim 100 kudret bitene Kadar kaç Zihin Toplama atılır(Zihin Toplama 15 Puan) ve kaç tanesi Büyücü ve Şifacı etkilerini Bozdunuz Olur diye hesapladım ve 100 Kudret bitene kadar 35 Zihin toplama Atılırken sadece 8 tane Büyücü ve Şifacı etkilerini Bozdunuz Oldu. İyi Forumlar. 
Godless Bıçak Sırtı Kılıç (^) Taş Kanat Balta (^) Archımedes (^)Ejder Asa

- Cratos
- İri Fare Avcısı
Re: Sıkıntı sonucu.

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Bunun İçin Fizik Ve Deney Dalında Nobel Alırsın Dostum !

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- Cratos
- İri Fare Avcısı
Sen öyle diyosan :geek:

-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Adamına Göre Değişir. Ben 15 Puanla 1 Bozmazsam 2. Ye Mutlaka Bozuyorum :roll:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
Cratos yazdı:Lodos sancakta Grup Bolgesi atmak için arkadaşları beklerken bir deney yapayım dedim 100 kudret bitene Kadar kaç Zihin Toplama atılır(Zihin Toplama 15 Puan) ve kaç tanesi Büyücü ve Şifacı etkilerini Bozdunuz Olur diye hesapladım ve 100 Kudret bitene kadar 35 Zihin toplama Atılırken sadece 8 tane Büyücü ve Şifacı etkilerini Bozdunuz Oldu. İyi Forumlar.
Sizi forumun boş bir bölümüne alalım orada takılın.xLuCaGox yazdı:Adamına Göre Değişir. Ben 15 Puanla 1 Bozmazsam 2. Ye Mutlaka Bozuyorum :roll:
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
-
- Kobra Takipçisi
Oraya Moderatör Lazım Olur, Başvur İstersen En Büyük Adaysın Boş BoğazDeathxShock yazdı:Cratos yazdı:Lodos sancakta Grup Bolgesi atmak için arkadaşları beklerken bir deney yapayım dedim 100 kudret bitene Kadar kaç Zihin Toplama atılır(Zihin Toplama 15 Puan) ve kaç tanesi Büyücü ve Şifacı etkilerini Bozdunuz Olur diye hesapladım ve 100 Kudret bitene kadar 35 Zihin toplama Atılırken sadece 8 tane Büyücü ve Şifacı etkilerini Bozdunuz Oldu. İyi Forumlar.Sizi forumun boş bir bölümüne alalım orada takılın.xLuCaGox yazdı:Adamına Göre Değişir. Ben 15 Puanla 1 Bozmazsam 2. Ye Mutlaka Bozuyorum :roll:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
xLuCaGox yazdı:Oraya Moderatör Lazım Olur, Başvur İstersen En Büyük Adaysın Boş BoğazDeathxShock yazdı:Cratos yazdı:Lodos sancakta Grup Bolgesi atmak için arkadaşları beklerken bir deney yapayım dedim 100 kudret bitene Kadar kaç Zihin Toplama atılır(Zihin Toplama 15 Puan) ve kaç tanesi Büyücü ve Şifacı etkilerini Bozdunuz Olur diye hesapladım ve 100 Kudret bitene kadar 35 Zihin toplama Atılırken sadece 8 tane Büyücü ve Şifacı etkilerini Bozdunuz Oldu. İyi Forumlar.Sizi forumun boş bir bölümüne alalım orada takılın.xLuCaGox yazdı:Adamına Göre Değişir. Ben 15 Puanla 1 Bozmazsam 2. Ye Mutlaka Bozuyorum :roll:![]()
Sen Bir Meran Neferine BoşBoğaz Diyemessin Seni Şiddetle Kınıyorum ...

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
-
- Kobra Takipçisi
Sen Renktaşını Kınayamazsın Bende Seni Kınıyorum ... :roll:haydegidelumm yazdı:xLuCaGox yazdı:Oraya Moderatör Lazım Olur, Başvur İstersen En Büyük Adaysın Boş BoğazDeathxShock yazdı:Cratos yazdı:Lodos sancakta Grup Bolgesi atmak için arkadaşları beklerken bir deney yapayım dedim 100 kudret bitene Kadar kaç Zihin Toplama atılır(Zihin Toplama 15 Puan) ve kaç tanesi Büyücü ve Şifacı etkilerini Bozdunuz Olur diye hesapladım ve 100 Kudret bitene kadar 35 Zihin toplama Atılırken sadece 8 tane Büyücü ve Şifacı etkilerini Bozdunuz Oldu. İyi Forumlar.Sizi forumun boş bir bölümüne alalım orada takılın.xLuCaGox yazdı:Adamına Göre Değişir. Ben 15 Puanla 1 Bozmazsam 2. Ye Mutlaka Bozuyorum :roll:![]()
Sen Bir Meran Neferine BoşBoğaz Diyemessin Seni Şiddetle Kınıyorum ...
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü