Belkide başından beri cüzi miktarda dükkan açılmalıydı insanlar bu kadar celallenmezdi. Neredeyse plus bile ücretsiz gibi birşey olunca geçmişte dükkan gelince şaha kalktılar. Bir Karakteri 50 Tl vererek adam edebilrsiniz bu oyunda buda çok değil. Peki diğer Fps,MMORG, online oyunlar oyuna girmek bile paralıı. Yönetimi Savunmuyorum. Biryandan diyorsunuz efektler çok kötü. Biryandan soygun yapıyorsunuz diyenleri gördüm.
Betadan Kutu çıkana kadarki haritalara bşr bakın. Birde Kutu Çıktıntan sonrakilere. Birde Dükkandan sonrakilere.
-Konuyu açmaktaki amacım bu tür konuların açmadan önce birkez daha düşünülmesi :idea:
Sonradan Paralı Olan İkv
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Sonradan Paralı Olan İkv
NECROMYTH yazdı:Belkide başından beri cüzi miktarda dükkan açılmalıydı insanlar bu kadar celallenmezdi. Neredeyse plus bile ücretsiz gibi birşey olunca geçmişte dükkan gelince şaha kalktılar. Bir Karakteri 50 Tl vererek adam edebilrsiniz bu oyunda buda çok değil. Peki diğer Fps,MMORG, online oyunlar oyuna girmek bile paralıı. Yönetimi Savunmuyorum. Biryandan diyorsunuz efektler çok kötü. Biryandan soygun yapıyorsunuz diyenleri gördüm.
Betadan Kutu çıkana kadarki haritalara bşr bakın. Birde Kutu Çıktıntan sonrakilere. Birde Dükkandan sonrakilere.
-Konuyu açmaktaki amacım bu tür konuların açmadan önce birkez daha düşünülmesi :idea:
ibretlik konuştun !!!
+1

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- Battalvolkann
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ibretini alan çıksın kasıyor.Adam haklı.
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Yazımı konuyu açan arkadaşa yazmıyorum genele yazıyorum paralı oldu diyen arkadaşlar bir düşüsünler kim kimin için oyun motoru yapıp da oyun kursun bedavaya oynatsın ki bir şirket kar edecek ki yeni projeler genişletsin ve projelerini büyütsün Online oyun sektöründe genişleme paketleri belli süreler içinde gelir buda şirketlerin büyük olanları ayda bir genişletir kücük olan senede bir genişleme paketi çıkartır bu konuda biraz düşünceli olup da isyan etmek gerekir ayrıca bazı arkadaşlar 1000 lira gibi büyük rakamlar çıkarmışlar hiçde değil tek bir karakter için en fazla bir silah yükseltme birde plus paket aldın mı çok da iyi bir karakter yaratabilirsiniz ayrıca lonca sistemi oyunun karakterini daha iyi dizebilmesi için bir avantajdır loncasında çember yağma maden artrıcı olan bir oyuncu ek olarak bunlarada yüksek miktarlarda para ödemeyeceği için avantajlı olacaktır .
Grafikler kötü diyorlar. Eminönü çok kötü vs.vs. Ozaman sadece 11 liraya pulus alınırdı. Adamlara biraz zaman verin bence gelecek harita kutu ve dükkandan bayağı sonra olduğu için mükemmel olabilir. Grup Bölgelerine yönelik çalışma olmamasını bütün oyuncular tercih ediyor. 59 lv sınırı gelirse 49-59 lv exp kazancı düşürülmeli 49 lv geldiğinde 1 günde 49 olmuştuk.
Son olarak ikv'nin yeni yaratıklara ihtiyacı var . 1 lv den beri cin kesiyoruz aslında, hep aynı.
Son olarak ikv'nin yeni yaratıklara ihtiyacı var . 1 lv den beri cin kesiyoruz aslında, hep aynı.
Keşke çok daha iyi olsa oyuna girmek paralı olsa ancak ikvdeki bir dizi hata hiç yokmuş gibi davranılarak çıkarılan eklentiler ve onlarla gelen sorunlarda üzerine eklenince oyuncu çileden çıkarmakla birlikte sobee bunlara para talep ediyor olması insanları sinirlendiriyor paranın karşılığında iyi hizmet alamamaktan ötürü bu tür konular acılıyor ve bence haklılarYasinKocamanca yazdı:Yazımı konuyu açan arkadaşa yazmıyorum genele yazıyorum paralı oldu diyen arkadaşlar bir düşüsünler kim kimin için oyun motoru yapıp da oyun kursun bedavaya oynatsın ki bir şirket kar edecek ki yeni projeler genişletsin ve projelerini büyütsün Online oyun sektöründe genişleme paketleri belli süreler içinde gelir buda şirketlerin büyük olanları ayda bir genişletir kücük olan senede bir genişleme paketi çıkartır bu konuda biraz düşünceli olup da isyan etmek gerekir ayrıca bazı arkadaşlar 1000 lira gibi büyük rakamlar çıkarmışlar hiçde değil tek bir karakter için en fazla bir silah yükseltme birde plus paket aldın mı çok da iyi bir karakter yaratabilirsiniz ayrıca lonca sistemi oyunun karakterini daha iyi dizebilmesi için bir avantajdır loncasında çember yağma maden artrıcı olan bir oyuncu ek olarak bunlarada yüksek miktarlarda para ödemeyeceği için avantajlı olacaktır .
Birde kimse ikv yi büyütmesin ikv detaysız bir rpg oyunu rpg bile denilemeyecek kadar detaysız aşırı derece yavan yetenek sistemi olan alel acele bir dolu hata ile cıkmış bir oyundur.Tek artısı aynı tür diğer oyunlardan çok daha farklı bir konseptnin ve iyi bir hikayesinin olması böyle bir oyun geliştirmek için ilk önce hatalar el atması gereken yönetim yılardır süregelen şeyleri görmezden gelip sözde lonca sistemi topkapı gibi içi bomboş şeyler getirip çile üstüne çile ekleyince (yeni gelen silah yükseltme gibi)birde üstüne para talebinde bulununca insanlar haklı olarak sinirleniyor.Tabi kimse babasının hayrına yapmıyor bu tür oyunları ancak bir oyun bu kadar kötü olur ve bu kadar kötü yönetilirdi ve sobee bunu başardı tebrikler
İyi forumlar...
Aslında çok küçük grafik hatalarından bile kaybediyor oyuncularını.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
49 level geldiğinde 1 günde 49 mu oldunNECROMYTH yazdı:Grafikler kötü diyorlar. Eminönü çok kötü vs.vs. Ozaman sadece 11 liraya pulus alınırdı. Adamlara biraz zaman verin bence gelecek harita kutu ve dükkandan bayağı sonra olduğu için mükemmel olabilir. Grup Bölgelerine yönelik çalışma olmamasını bütün oyuncular tercih ediyor. 59 lv sınırı gelirse 49-59 lv exp kazancı düşürülmeli 49 lv geldiğinde 1 günde 49 olmuştuk.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
ya oyun kan kaybediyo güncelleme şart lvl sınırı artmalı 49 ne öyle ya yeni basliyan bi oyuncu 3-4 haftada 49 cok rahat olur en az 4-5 ay sürmeli son seviyeye glemek
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
plusla 2 günde 49oluyolar bu arada msn gelsene bi :arrow: :idea:harkonen yazdı:ya oyun kan kaybediyo güncelleme şart lvl sınırı artmalı 49 ne öyle ya yeni basliyan bi oyuncu 3-4 haftada 49 cok rahat olur en az 4-5 ay sürmeli son seviyeye glemek