Evet bu yazım hızlı desteğe yolladığım mesajdır.Tekrar düzenlemedim.
İkv Yönetimi şuana kadar ikvyi savundum..Oyun batmıyor.Gelişiyor dedim.Ama neden daha yeni çıkan süpercanın beğenisi okadarken ikv nin beğenisi çok daha az.Artık ikv nin reklamını mı yapmıyorsunuz bilmem ama .Size şunu söyleyeyim.İkvden aldığım zevki hiç bir oyundan almadım..Ama siz bu oyunun değerini bilmiyorsunuz..Şimdi büyük ihtimalle cevap bile yazılmayacak.Bana bunun sebebini açıklarmısınız.
SanaLBeLa yazdı:Evet bu yazım hızlı desteğe yolladığım mesajdır.Tekrar düzenlemedim.
İkv Yönetimi şuana kadar ikvyi savundum..Oyun batmıyor.Gelişiyor dedim.Ama neden daha yeni çıkan süpercanın beğenisi okadarken ikv nin beğenisi çok daha az.Artık ikv nin reklamını mı yapmıyorsunuz bilmem ama .Size şunu söyleyeyim.İkvden aldığım zevki hiç bir oyundan almadım..Ama siz bu oyunun değerini bilmiyorsunuz..Şimdi büyük ihtimalle cevap bile yazılmayacak.Bana bunun sebebini açıklarmısınız.
YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN.
Sana sadece şunu diyecem amma yanar dönermişsin az daha pişte tam olsun.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.
Süpercan TTnet , Türktelokom , TTÇocuk gibi firmaların bünyesinde tasarlanan bir oyun. Ayrıca çocuklara hitap eden , yeni bir kahraman yaratmaya yönelik tasarlanan online olmayan bir oyun. Bu kadar ilgi görmesi normal. Oyunun arkasında sağlam firmalar var ve buna bağlı olarak da reklamı iyi yapıldı. İkv ile karşılaştırılamayacak kadar reklam açısından önde gidiyor. Bana kalırsa şüphesiz Sobee'de bu oyunu İkv'den daha önemli bir proje olarak görüyor.
Süpercan'a bu kadar ilgi olması normal ancak aynı yapımcı şirketin (Sobee'nin) ilk göz ağrısı olan İKV'ye bu kadar ilgisiz kalması normal değil.
WHiTexDeWiL yazdı:Süpercan TTnet , Türktelokom , TTÇocuk gibi firmaların bünyesinde tasarlanan bir oyun. Ayrıca çocuklara hitap eden , yeni bir kahraman yaratmaya yönelik tasarlanan online olmayan bir oyun. Bu kadar ilgi görmesi normal. Oyunun arkasında sağlam firmalar var ve buna bağlı olarak da reklamı iyi yapıldı. İkv ile karşılaştırılamayacak kadar reklam açısından önde gidiyor. Bana kalırsa şüphesiz Sobee'de bu oyunu İkv'den daha önemli bir proje olarak görüyor.
Süpercan'a bu kadar ilgi olması normal ancak aynı yapımcı şirketin (Sobee'nin) ilk göz ağrısı olan İKV'ye bu kadar ilgisiz kalması normal değil.
Keyifli forumlar.
Son cümlene katılıyorum.İKV bir de boş bir oyun değil de.İlgilenilirse ilerisi çoooookkk
Sobee Bana 100 TL versin, İKV sayfasına en az 100.000 Beğeni çekmezsem...'yim.
+Hedef kitleli olucak. Yani ikv sayfasını beğenmiş kişilerin arkadaşlarını felan filan çekicem... :mrgreen:
Maksat Süpercan ezmesi lider olmasın olmaz böyle
Splash yazdı:Sobee Bana 100 TL versin, İKV sayfasına en az 100.000 Beğeni çekmezsem...'yim.
+Hedef kitleli olucak. Yani ikv sayfasını beğenmiş kişilerin arkadaşlarını felan filan çekicem... :mrgreen:
Maksat Süpercan ezmesi lider olmasın olmaz böyle