ashab hk
- Serhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ashab hk
beyler ashab basmama yardm etçek varmı kuklacıda bi türlü maden çıkartamadım çıksa basıcam
Csett [(^)Ashab-ı Kehf]
XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]
Re: ashab hk
Ben zamanında yaklaşık 2 hafta uğraşarak basmıştım.Kendi emeğinle basmak her zaman en iyisidir.Biraz uğraşırsan o kadar üretilmesi zor bir asa değil.Serhan yazdı:beyler ashab basmama yardm etçek varmı kuklacıda bi türlü maden çıkartamadım çıksa basıcam
- Serhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
şuanda napayım sence ona göre bi yol bakarızberkan587 yazdı:Ben zamanında yaklaşık 2 hafta uğraşarak basmıştım.Kendi emeğinle basmak her zaman en iyisidir.Biraz uğraşırsan o kadar üretilmesi zor bir asa değil.Serhan yazdı:beyler ashab basmama yardm etçek varmı kuklacıda bi türlü maden çıkartamadım çıksa basıcam
Csett [(^)Ashab-ı Kehf]
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
artıcı al menekşe çek zaten fiyatlar ucuzladı (kendi sunucum için) ben ashab basarken 4 menekşe çekmiştim tabi herzaman çekersin diye bi kural yok şans işi
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- Serhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
1 haftadır maden çekiom 5 gano 5 yonca oldu şimdi sıra menekşede sıra sıra çekioz tabi hepsi çkmadı 1 gano satın aldm hemen çıkıyo son 5 menekşe kaldı zaten 0 malzeme başladım 1 haftada ne kadar oldu bak düşünavss123 yazdı:artıcı al menekşe çek zaten fiyatlar ucuzladı (kendi sunucum için) ben ashab basarken 4 menekşe çekmiştim tabi herzaman çekersin diye bi kural yok şans işi
Csett [(^)Ashab-ı Kehf]
1 haftadır maden çekiom 5 gano 5 yonca oldu şimdi sıra menekşede sıra sıra çekioz tabi hepsi çkmadı 1 gano satın aldm hemen çıkıyo son 5 menekşe kaldı zaten 0 malzeme başladım 1 haftada ne kadar oldu bak düşün[/quote]
O menekşeler varya o menekşeler...
Sırf o 5 menekşe için ''en az 1 hafta'' uğraşacaksın.
Şanssızsan ve arttırıcın yoksa bu 2 hafta bile olabilir.
Mantar ve çıban madenlerinin başında millet oturupta beklemez dolaşırlar sen oturursun birinin başına rahat rahat keyif yaparak çekersin tamamlamışsında zaten onları.
Ama menekşe öyle değil madenleri başkalarıyla beklemek zorunda kalacaksın kimisi üstüne oturacak kimisi ayı çıkaracak.
O menekşeler varya o menekşeler...
Sırf o 5 menekşe için ''en az 1 hafta'' uğraşacaksın.
Şanssızsan ve arttırıcın yoksa bu 2 hafta bile olabilir.
Mantar ve çıban madenlerinin başında millet oturupta beklemez dolaşırlar sen oturursun birinin başına rahat rahat keyif yaparak çekersin tamamlamışsında zaten onları.
Ama menekşe öyle değil madenleri başkalarıyla beklemek zorunda kalacaksın kimisi üstüne oturacak kimisi ayı çıkaracak.