Neden efsunlar düşüyor?
-
XxXChelseaFanXxX
- Sahaf Yardımcısı

Neden efsunlar düşüyor?
Merhaba arkadaşlar örneğin diyelim elinizde 15.Seviye buz efsunlu bir asanız var 25 ten sonra bunun efsunu düşmeye başlat.Neden böyle bir uygulama getirilmiş?Anka, İnat Kıran, Islık Çalan harici silahların efsunlarının düşürülmesi bana saçma geliyor çünkü zaten düşükler.Teşekkürler.
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
Re: Neden efsunlar düşüyor?
Anka 117 Buz
75 rejenere
Bilmem kaç kritik şansı
Bilge cevo mor asa 112 buz
?? Kritik.
49 levelde bile anka kullanılırdı düşmeseydi.
262 hasar zehir le İnat kıranı 49 levelde kullanırdın.
İyiki düşme var.
75 rejenere
Bilmem kaç kritik şansı
Bilge cevo mor asa 112 buz
?? Kritik.
49 levelde bile anka kullanılırdı düşmeseydi.
İyiki düşme var.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
düşme olmalı çünkü sen 15 lvlik buz asan ile 49 lvlde oynadığını düşünsene çok saçma olurdu değilmi 
-
XxXChelseaFanXxX
- Sahaf Yardımcısı

NothingxSeries yazdı:49 levelde bile anka kullanılırdı düşmeseydi.
İyiki düşme var.
Anka, İnat Kıran, Islık Çalan harici silahların efsunlarının düşürülmesi bana saçma geliyor çünkü zaten düşükler.Teşekkürler.
XxXChelseaFanXxX yazdı:Merhaba arkadaşlar örneğin diyelim elinizde 15.Seviye buz efsunlu bir asanız var 25 ten sonra bunun efsunu düşmeye başlat.Neden böyle bir uygulama getirilmiş?Anka, İnat Kıran, Islık Çalan harici silahların efsunlarının düşürülmesi bana saçma geliyor çünkü zaten düşükler.Teşekkürler.
Bu kuralın ilk konulmasındaki neden, geçmişte görev ödülü olarak verilen kütükyaranların, yeni eklenen yeteneklerle kullanımında amacını aşmış şekilde güçlü olması ve yeni silahların da bu güce erişememesinden kaynaklıydı.
Silahların bir çok çarpanı vardır. Hasar, hız, kritik çarpanı, kesici yada ezici omlası gibi. Bu özelliklere eklenen efsunlar da bu oranlara uygun verilmektedir. Bu oranlar eski seviye yetenekleriyle karakterlerde açılan yüksek seviye yetenekleriyle kullanımı da dengeleri tamamen değiştirebilmektedir.
Bu nedenlerle benim şahsi fikrim seviye farkı olmalı ki, yüksek seviye yeteneklerinde silahların çığırığından çıkmaması ve tek tip hasar/yetenek modellerinden farklı, değişken savaş ve hasar yapılarını görebilelim. Klasik savaşlar yerine yeni stratejiler geliştirelim. Bir de OkO'lar ve klan savaşlarında da karşı sınıfa haksızlık olmaması için bu durumlar çok büyük ve önemli etkenlerdir.
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: RebeLs
Hasar / Direnç / Kritik / Büyü Krtik Efsunları 49 Lvl de de Kullanılırdı.
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
anka bilge kağan asadan daha fazla buz hasarı veriyoXxXChelseaFanXxX yazdı:NothingxSeries yazdı:49 levelde bile anka kullanılırdı düşmeseydi.
İyiki düşme var.Anka, İnat Kıran, Islık Çalan harici silahların efsunlarının düşürülmesi bana saçma geliyor çünkü zaten düşükler.Teşekkürler.
-
XxXChelseaFanXxX
- Sahaf Yardımcısı

Anka, İnat Kıran, Islık Çalan hariç diyoruz anlayan kimse yokmuCruicaL yazdı:anka bilge kağan asadan daha fazla buz hasarı veriyoXxXChelseaFanXxX yazdı:NothingxSeries yazdı:49 levelde bile anka kullanılırdı düşmeseydi.
İyiki düşme var.Anka, İnat Kıran, Islık Çalan harici silahların efsunlarının düşürülmesi bana saçma geliyor çünkü zaten düşükler.Teşekkürler.![]()
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
he pardon pst kasıyomda hepsini okumuyom :mrgreen: :mrgreen:XxXChelseaFanXxX yazdı:Anka, İnat Kıran, Islık Çalan hariç diyoruz anlayan kimse yokmuCruicaL yazdı:anka bilge kağan asadan daha fazla buz hasarı veriyoXxXChelseaFanXxX yazdı:NothingxSeries yazdı:49 levelde bile anka kullanılırdı düşmeseydi.
İyiki düşme var.Anka, İnat Kıran, Islık Çalan harici silahların efsunlarının düşürülmesi bana saçma geliyor çünkü zaten düşükler.Teşekkürler.![]()
![]()
![]()