UFAK BİR BİLGİ! Öncelikle yeni gelecek bölgedeki (TANGRİS) grup sistemini yazıyorum.
Tabi bu benim fikrim. Grup sistemini yazdıktan sonra gerekli açıklamayı yapacağım.
Grubumuz %90 böyle olacak.
%10 Hasarcı Şifacı lazım olacak.
SAVAŞ POZİSYONU! Bölge şartlarından dolayı grubumuz ikiye ayrılıyor!
Kırmızı Ekibimiz Taşkanat Savaşçı
Sıfır Kelvin Büyücü
Mevlana Şifacı
Mavi Ekibimiz Hidra Nefesi Savaşçı
Cehennem Büyücü
Mevlana Şifacı
BÜYÜCÜLERİMİZ NEDEN CEHENNEM? Bildiğiniz üzere Ç.T.'den düşen Hidra Nefesi efsunlu eşyalar şuanda hiç bir savaşçının işine yaramıyor.
(Bence bu bölgede işe yarayacak.)
Eğer savaşçılar ateş hasarı vurmaya başlarsa 2300 üstü ateş büyüsü olan büyücülerin savaşçılara destek vermesi kötü olmaz.
(Şuana kadar hiçbir büyücünün ateş çemberi dışında 30.000 hasara ulaştığına tanıklık edemedim.)
Grup ikiye ayrıldığı için yapacağımız tek şey var, gücümüzle yüklenmek!
(Hem direnc kırma yeteneğinden neden savaşçılarda faydalanmasın.)
BÜYÜCÜLERİMİZ NEDEN SIFIR KELVİN? Mavi Ekip'teki savaşçı Taşkanat olduğu için daha az hasar vereceğiz.
Direnç kırma ve Buz oku çok işimize yarıyabilir.
Kritikleriyle düşmanı yavaşlatarak daha kolay bir şekilde çemberin içinde kalmasını sağlayabilir.
Kritikleriyle düşmanı yavaşlatarak Hidra Nefesi savaşçının daha çok tokat atmasını sağlayabilir.
NEDEN TAŞKANAT SAVAŞÇI? Patron düşman var. :roll:
NEDEN HİDRA NEFESİ SAVAŞÇI?
CaptainATX yazdı:
İyi bir ofansif savaşçı, direnç kırma yeteneğinden faydalanmak için element hasar eşyalar giyebilir.
Buda savaşçının vereceği hasarların artmasına yol açar.
Hemde büyücüler gibi yetenek değiştirme derdide yoktur.
Hem Maximum Hasar, hemde element hasar olabilir.
"KIYAMET-AYLIK MECMUA" dergisinin
4. Sayısından alınmıştır.
NEDEN İKİ TANE MEVLANA ŞİFACI VAR? Grup ikiye ayrılıyor. :roll: BoGGiExBizans
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Bölge istemiyoruz diye feryat edin sonrada, bölge fantazisi yapın
BÖLGE İSTEMİYORUZZZZ
(ben le alakası yok forma bakın çoğunluk öyle diyoooooooooo)
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Boğaç kardeşimi araştırmalarından dolayı tebrik ederim . Senin anlattıklarına bakılırsa bu 2 grup boss düşmana gelince birleşicek . Ateş hasarına gelince. Bencede hidra nefesi ve ateş çemberi kullanılacaktır. Yeni gelecek bölge Tangriss olacaksa burada slotlar yılan ağırlıklı olacaktır. Bundan dolayıda ateş dirençleri düşük olur diye tahmin ediyorum.
Ayrıca hidra nefesi işlerine yaramıyo demişsin ama DK atılmış bir taarruza hidra setle dalan bir ofans daha görmedik
Ayrıca çoğu kişi 4-1-1 sistemiyle gaffar kestiği için eski tecrübelerden bir not düşmek istiyorum semihaya en iyi max ofans hasar veriyo Tabi hidra seti denememiştim umarım onuda deneyip paylaşırım.
Bence şifalardan birisi Hs ci olabilir Taş kanat tankın şifaya ihtiyacı olmaz oraya kesim gücü lazım bi gazapçı şifa güzel olur. Diğer taraftada ofans yüksek hasarlar alacağı için iyileştirme şifa olur
Bunların hepsi tabiki tahmin. Gerçekte ne olacağını bekleyip göreceğiz...
Öncelikle düşünmüşsün, bir şeyler tasarlamışsın ve gayette mantıklı. Fakat Tangriss adlı gelecek bölgenin, Grup Bölgesi olacağı söylenildi mi ki, strateji hakkında tartışılıyor? Ben bu konuda bilgiye sahip olmadığım için konuyu açan arkadaşımıza sormak isterim, yanlış anlaşılmasın.
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.
Yorumun için teşekkür ederim Bayram abim.
Elemet savaşçı ile ilgili "İŞE YARAMAYACAK!" demedim ki "ŞUANA KADAR İŞE YARAMADI!" dedim.
xCENTERx bir yorum yazdı:
Konumla ilgilenip yorum yaptığın için teşekkür ederim "xCENTERx". "Grup Bölgesi olduğunu biliyor musun?"diye bir soru sormuşsun bana, hemen onu cevaplayayım.
Öncelikle oyun dosyalarının içinden bulmuş olduğumuz "Tangris Haritası" na bakarak bir grup bölgesi olduğu kanaatindeyim.
Bu kanaate nasıl vardığımı soracak olursanız; Meteor bölgesi, Sivri Ada, Yeraltı bölgeleri gibi durağan bir bölge değildir. Tıpkı Sığınaklar, Migrat ve Çemberlitaş bölgeleri gibi akıcı bir özelliğe sahiptir.
Baraka1997 [color=#FF0000]çok önemli [/color] bir not yazdı:
KONUNUN DEVAMLILIĞI İÇİN BU HARİTAYI PAYLAŞMIYORUM!
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kadıköy adekste Tangriss'in grub bolgesimi yoksa normal bir bolgemi soruma karşılık bana genişleme paketi olarak geleceği cevabı verilmişti yani yeni gelicek bölge grub bölgesi olmayacak.