İl: İzmir.
İlçe: Aliağa.
Durum. Kutu bulunmuyor.
İkvnin sayfasında ikv çemberlitaş kutudaki adereslere baktığım zaman kutu satış noktalarında var ama bayiye gittim satılmadığı için kutu satışını kaldırmış ADAMIN DİBİ YÖNETİM tamam orası kutu satmaz Eyvallah ama neden sayfada satıyor olarak yazıyor şuna bir çare bulun çeki düzen verin.
BAYİDE KUTU YOK, KUTU ALMAK İSTİYORUM...
Re: BAYİDE KUTU YOK, KUTU ALMAK İSTİYORUM...
Merhaba,
Dağıtıcı firmadan kaynaklanan geçici bir sorundan dolayı kutu tükenmiş, bazı noktalara kutu dağıtımı maalesef gecikmiştir. Bu noktalara bir an önce dağıtım yapılabilmesi için çalışmalar sürmektedir.
Bu süre zarfında dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı, havale, posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabileceğinizi hatırlatırım.
İlgi ve desteğinizden dolayı teşekkürler.İyi forumlar.
Dağıtıcı firmadan kaynaklanan geçici bir sorundan dolayı kutu tükenmiş, bazı noktalara kutu dağıtımı maalesef gecikmiştir. Bu noktalara bir an önce dağıtım yapılabilmesi için çalışmalar sürmektedir.
Bu süre zarfında dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı, havale, posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabileceğinizi hatırlatırım.
İlgi ve desteğinizden dolayı teşekkürler.İyi forumlar.
Allah razı olsun. Eyvallah. Çabuk bir şekilde ilgilendin duruma. Ben bayiye gidip Aliağada bir tane var avea bayi kutu satan oraya gidip nakit para verip kutu almak istiyorum, Aliağadaki İkv kutu satıyor gözüken ama satmayan Avea bayisi ne zaman kutu satar hale gelir bana bunun bilgisini verebilirmisin. Şimdiden Teşekkür ederim iyi bayramlar.
Tekrar merhaba,
Bahsetmiş olduğunuz bölgede kutu kalmadığına dair gerekli merciilere bildirim yapılmıştır. Lakin gerekli dağıtımların ne zaman yapılacağı ile ilgili net bir tarih vermemiz mümkün değildir.
Tekrar belirttiğim gibi; dilerseniz Üyelikal üzerinden de kutu alışverişi yapabilirsiniz. Nasıl alışveriş yapacağınıza dair bilgi sahibi olmak için viewtopic.php?f=46&t=89799&hilit=%C3%9Cyelikal bağlantısındaki konuyu inceleyebilirsiniz.
Gerekli cevap tarafınıza verildiği için, konunuzu kilitliyorum.
İyi eğlenceler dilerim.
Bahsetmiş olduğunuz bölgede kutu kalmadığına dair gerekli merciilere bildirim yapılmıştır. Lakin gerekli dağıtımların ne zaman yapılacağı ile ilgili net bir tarih vermemiz mümkün değildir.
Tekrar belirttiğim gibi; dilerseniz Üyelikal üzerinden de kutu alışverişi yapabilirsiniz. Nasıl alışveriş yapacağınıza dair bilgi sahibi olmak için viewtopic.php?f=46&t=89799&hilit=%C3%9Cyelikal bağlantısındaki konuyu inceleyebilirsiniz.
Gerekli cevap tarafınıza verildiği için, konunuzu kilitliyorum.
İyi eğlenceler dilerim.