Veda...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
123berkay123
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Veda...

Mesaj gönderen 123berkay123 »

Oyunu Bırakanlar Kulübü Arasına Ben de Eklendim Galiba :)
Herkesin Dediklerinden Farklı Birşey Demicem Tabiki de Oyun Tam Bi Para Tuzağı Bunu Artık Anlamak Hiç Zor Değil

Fazla Para Kazanalım Diye Yapmadıkları Şey Yok !

Çemberli Asaları , Silahları Çemberli Açıldığında + Basılsaydı Ejderi Üretenler + Basmıcaktı Ve Sadece 20 Tl Kar Ediceklerdi.

Ama Aradan Uzun Bir Süre Geçtikten Sonra O Silahlara + Verildi Çünki , Fazladan 20tl Daha Fazla Kazanmaklardı Hedefleri. Baktılar , Bayağı Artıran Var Biraz Daha Fazla para Kazanalım Diye Sunucu Şampiyonasını Başlattılar.
Tabi ki Oyunda İddiası Bulunan Bir çok Kişide + yı Bastı :)

Oyun Tam Bir Para Üzerine Kurulmuş Zaten Artık Tat Tuz Kalmadı Yeni Başlayan Olmadığı İçin Oyunda Rekabet Kalmadı , Oyunu Oynayanlar Artık Belirli Kişiler :)

Kendinize İyi Bakın Kolay Gelsin

MegaxKallibre [Berat] Kardeşim Görüşürüz :D

Goldenxkaan
Kullanıcı avatarı
Ottomanxsadrazam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: Veda...

Mesaj gönderen Ottomanxsadrazam »

Yönetim vicdan azabı çekmeli artık 20 tl kar için yaptıklarına bak ! :cry: :cry:
~
Kullanıcı avatarı
MackRuLz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen MackRuLz »

Ağlattın p.. :( :(
[[/b]mackruLz]
Resim
Resim
Resim
Resim
xneox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xneox »

MackRuLz yavrum neden ağlıyosun topun inşaata mı kaçtı :D
Kullanıcı avatarı
123berkay123
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Oyunda Rekabet Olmadıktan Sonra Neden Oynanırki Örnek, Oyunu Oynayanların Hepsi Sayılı Olduğu İçin Oyunda 30 Savaşçı Varsa 25 i Artık Full Bıçaktır Savaşçı ile Savaşçı Vs lerinde Yenen Kişi 0 veya 1 canla yeniyor. Çünki ARtık Herkes Aynı İtem Takıo Oyuna Yeni Başlayan Olmadığı İçinde Rekabet kalmıyo , Herkes Bırakıyor :)
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

123berkay123 yazdı:Oyunda Rekabet Olmadıktan Sonra Neden Oynanırki Örnek, Oyunu Oynayanların Hepsi Sayılı Olduğu İçin Oyunda 30 Savaşçı Varsa 25 i Artık Full Bıçaktır Savaşçı ile Savaşçı Vs lerinde Yenen Kişi 0 veya 1 canla yeniyor. Çünki ARtık Herkes Aynı İtem Takıo Oyuna Yeni Başlayan Olmadığı İçinde Rekabet kalmıyo , Herkes Bırakıyor :)
Eskiden mag conk-tesla dış falan item çeşitliliği vardı taktikle beraber set önemli bir faktördü. Nereden nereye
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
xneox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xneox »

ağzıyla kuş tutsalar size yaranılmıyor altı üstü 100 tl harcıyosunuz bu oyna senede bir nedir kı bu para bu kadar isyan etmeler tripler. Bir + basmak 20 tl ula zaten bu para normalde kapıdan dışarı adım atsan gidiyor . size ot ot gibi yaşamak yakışır bu kadar dertlendınıze göre oldu para gidiyor diye yerınızden kımıldaman beleşciler. SİZ ANCA YAŞAMAYA YAŞARSINIZ... :twisted:
xneox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xneox »

Bu 39 lvler neymiş be keşke o zaman da bu kelimeleri kullansaydınızda oyun evrim değişmeseydi resmen saçmalık sizinki boş konuşmak bi takım çeşit varmış peh.
Kullanıcı avatarı
123berkay123
Cin Avcısı
Cin Avcısı

xneox yazdı:ağzıyla kuş tutsalar size yaranılmıyor altı üstü 100 tl harcıyosunuz bu oyna senede bir nedir kı bu para bu kadar isyan etmeler tripler. Bir + basmak 20 tl ula zaten bu para normalde kapıdan dışarı adım atsan gidiyor . size ot ot gibi yaşamak yakışır bu kadar dertlendınıze göre oldu para gidiyor diye yerınızden kımıldaman beleşciler. SİZ ANCA YAŞAMAYA YAŞARSINIZ... :twisted:
Para harcamak zorundamıyım kardeşim ben plusumu 5 senedir hep alan biriyim ama para harcamanın zorunlu olması bana isyan ettirdi.Ayrıca düzgün oku yazdığımı sadece para sorununamı değinmişim ben? oyunu oynayanların %90 ı isyan bayrağını çekti bu sebeplerden oyuna giren sayılı oyuncu kaldı hala gelip yönetimi savunmayın bana.Loncaya girmenin , konuşmanın paralı olduğu bir oyunu oynamaya sen devam et kardeşim.

Söyleyin, İkv Den Başka Hangi Oyun Para Yatırılmayı Zorunlu Tutuyo :!:
xneox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xneox »

Para harcamak zorunda değilsin oynamak zorunda da değilsin kimse zormalıyır lonca pasaportu icin ek bi ücret talep edilmıyor lonca konusunda tek saçmalık var plus olmassa lp gelmıyor bu saçma dogru. Oyuna yenı oyuncular gelmıyor demişsin nerden bılıyosun yeterince gelıyor bi anda cok ciddi rakamlarda oyuncun gelmesi söz konusuda olmaz fazla oyuncu olmamasının tek nedeni vardır oda oyun dünyasındakı diğer oyunlara nazaran ikv daha iyi yerlerde olmamasıdır. Bunun düzeltilmesı ıçın daha ıyı arge yapılması şart bunlar icin de para harcamamak gıbı lüksü yok yatırım yapması şart.Bu nedenlede oyuna para yatırmadan da hıç bişey olmadıgını görüyoruz.İnŞ bu yazdıklarım boşa yazmış olmamışımdır bişeylerde anlaman ıcın yardımcı olmuştur .

“Genel Sohbet” sayfasına dön