çocuk mu kekliyonuz
çocuk mu kekliyonuz
Evet arkadaşlar bu uyelikal cocuk mu kekliyor kargoyla alınca onceden para ödeme yapılması lazımmış sizce bu saçmalık değil de nedir ya ? Benim bildigim 2 si beraber olur kutu elime geçince gelen adama verrm parayı
umutdeniz
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Re: çocuk mu kekliyonuz
Adamlar kendileri gelip vermiyor eline. Kargo ile yolluyorlar. MNG, Yurtiçi v.b
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
nsl yani anlamadımWotkasarap yazdı:Adamlar kendileri gelip vermiyor eline. Kargo ile yolluyorlar. MNG, Yurtiçi v.b
umutdeniz
Merhaba,
Üyelikal.com sitesinin kapıda ödeme seçeneği bulunmuyor.
Bilginize.
Üyelikal.com sitesinin kapıda ödeme seçeneği bulunmuyor.
Bilginize.
umutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar bu uyelikal cocuk mu kekliyor kargoyla alınca onceden para ödeme yapılması lazımmış sizce bu saçmalık değil de nedir ya ? Benim bildigim 2 si beraber olur kutu elime geçince gelen adama verrm parayı
Demekki adamlar çocukluktan çıkmış biiz keklemsinler diye önce para sonra düdük diyorlar.
Kapıda ödeme seceneği olsa adamı evinde bualcagı garantimi
30 t için gel git mi yaapcaklar.
Kredi kartınla al Ptt kargo9 deyince evine gelen bişi yok siparisler bolumunden gene aynı kodları göndrecekler.
En son ARZLODOS tarafından 20 Ağu 2012 17:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
o zaman kargo ile odeme nsl oluyor yaARZLODOS yazdı:umutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar bu uyelikal cocuk mu kekliyor kargoyla alınca onceden para ödeme yapılması lazımmış sizce bu saçmalık değil de nedir ya ? Benim bildigim 2 si beraber olur kutu elime geçince gelen adama verrm parayı
Demekki adamlar çocukluktan çıkmış biiz keklemsinler diye önce para sonra düdük diyorlar.
umutdeniz
umutdeniz yazdı:o zaman kargo ile odeme nsl oluyor yaARZLODOS yazdı:umutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar bu uyelikal cocuk mu kekliyor kargoyla alınca onceden para ödeme yapılması lazımmış sizce bu saçmalık değil de nedir ya ? Benim bildigim 2 si beraber olur kutu elime geçince gelen adama verrm parayı
Onlar birerseller için degil internet cafeler için sobee kart ve cd ler için gecerli: Senin tek ise siparis nolumunde yaznsıtılır.
İlla ben cd istiyom dersen 3 m üstüne koyarlar. Ve kargodan gidip kendin alırsın.
A R Z L O D O S
Üyelikal.com üzerinde ödeme sayfasında bulunan seçenekler:

Bilginize.

Bilginize.
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Arkadaşım eve yemek siparişi vermiyosun kendi adamları getirmiyo sana kutuyu A kargosuna ya da B kargosuna veriyolardır onların çalışanları da sana ulaştırıyordur.Türkiye'de deli çok başka adres verip kendini eğlendireni olur , can sıkıntısından sipariş verip kapısını açmayanı olur... olur da olur yani biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum seni.
NOT: Ayrıca seni tatmin etmenin imkansız olduğu kanısındayım bir başka konunda da fazladan sunucu açtıkları için söylenmişsin.Diğer türlü de kesin "Bu Lag Ne Ya !" diye konu açardın diye tahmin ediyorum.
NOT: Ayrıca seni tatmin etmenin imkansız olduğu kanısındayım bir başka konunda da fazladan sunucu açtıkları için söylenmişsin.Diğer türlü de kesin "Bu Lag Ne Ya !" diye konu açardın diye tahmin ediyorum.
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- Ottomanxsadrazam
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Özür diliyorum ama sanırım çok Safsınız. Üyelikal.com sizin yatırdığınız parayı çalamaz içiniz rahat olsun :ugeek:umutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar bu uyelikal cocuk mu kekliyor kargoyla alınca onceden para ödeme yapılması lazımmış sizce bu saçmalık değil de nedir ya ? Benim bildigim 2 si beraber olur kutu elime geçince gelen adama verrm parayı
~