ikv cümleyi tamamla etkinliği saçmalığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kingdemon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Aslan Team

ikv cümleyi tamamla etkinliği saçmalığı

Mesaj gönderen kingdemon »

facebook ta yapılan cümleyi tamamlama etkinliğine katılmak için bekledim ve soru çıkar çıkmaz doğru cevabı bildim

soru aynen şuydu:..... burda benim adamlarım sağlar

ancak soruda diyorki cevap tam ve eksiksiz olmalıdır diyor ben bunu görünce direkt olarak asayiş yazmadım
cümlenin tamamını yazdım :asayişi burada benim adamlarım sağlar diye ama yinede tuttular hediyeyi ona verdiler
şunu soruyorum sadece boş yere konulacak kelimeyi yazacaksak orada cevap tam ve eksiksiz olmalıdır yazısı ne işe yarıyor Resim

buda ödülü alan kişinin cevabı
Resim

aslında bunu açmamın sebebi belirli bir haksızlık oldugunu düşünmem siz ne dersşnşz bilmem ister saçma saçma mesajlar yazın isterseniz kitleyin ama haksızlık var..
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: ikv cümleyi tamamla etkinliği saçmalığı

Mesaj gönderen Lahkesis »

Merhaba,

Açmış olduğunuz konuda bahsettiğiniz durum daha önce başka bir oyuncu tarafından dile getirilmişti ve ilgili konuda açıklamada bulunulmuştu.

Bkz. :arrow: viewtopic.php?p=860781#p860781

Bu konuda etkinlik görevlisi tarafından yapılan açıklama ise :

Zifan yazdı:Tarafımızca zaten verilmiş olan cümlenin sadece eksik olan kelimesinin yazılarak tamamlanması sorun teşkil etmemektedir, aynı şekilde cümlenin tamamı da yazılabilir. Halihazırda cümle verilmiş olduğundan tümünü yazma zorunluluğu yoktur.

Cümleyi tamamlayan kelimenin tam ve eksiksiz yazılması geçerli sayılmaktadır. Dilenirse cümlenin tamamı yazılabilir. Bu konuda sınırlayıcı bir kuralımız bulunmuyor.
Bilginize,iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
kingdemon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Aslan Team

Mesaj gönderen kingdemon »

ozman o cümleyi tam ve eksiksiz yazınız yazısı boşu boşunamı duruyor orda sorarım ozman ordan kaldırın o yazıyı
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

Arkadaşım cümleyi tam ve eksiksiz yazın dememiş cevabı tam ve eksiksiz yazın demiş.Önceki etkinliklerde de sadece kelimeyi yazan kazanıyordu.Bu etkinlikte niye bu kadar kişi ayağa kalktı anlamadım.Etkinliği kazanan benim sorunun varsa buyur söyle :)
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

xFirelifex yazdı:Arkadaşım cümleyi tam ve eksiksiz yazın dememiş cevabı tam ve eksiksiz yazın demiş.Önceki etkinliklerde de sadece kelimeyi yazan kazanıyordu.Bu etkinlikte niye bu kadar kişi ayağa kalktı anlamadım.Etkinliği kazanan benim sorunun varsa buyur söyle :)
bırak takılsın kendi aleminde :lol:
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön