Benim Grubumdaki adam canı isteyecek Çıkacak
Veya İksirim biti deyip çıkacak
Ve benim emegim boşa gidecek
Benim grubumdaki adam hatalı oynayış yapacak, canavarı kesemicek yine benim emeğim boşa gidecek
Sizce bu saçmalık değil midir ?
Saçmalık Değil Mi ?
Re: Saçmalık Değil Mi ?
her şey planlı bir şekilde işliyor aslında kimse keyfinden kötü oynamıyor
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=99190&start=20
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=99190&start=20
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- Battalvolkann
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
sende ozaman gruba sağlam insanlar al
her önüne geleni alırsan normal yani.
oyunun en saçma yani bu işte bu grup işi bence çok ve çok saçma adam item kazanıcaksa kendi kazanmalı bazen grup bulamassın bazen bulursun kötü kişiler olur ya seni gruptan atarlar yada oyundan çıkarlar :!:
.....
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
sonuna kadar haklı 6 kişiyle bi yere varamassınerbayyy yazdı:oyunun en saçma yani bu işte bu grup işi bence çok ve çok saçma adam item kazanıcaksa kendi kazanmalı bazen grup bulamassın bazen bulursun kötü kişiler olur ya seni gruptan atarlar yada oyundan çıkarlar :!:
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Ohoo ben migratta beni kaldırma ellerim yoruldu izlicem diyeni bile gördüm

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Yuh yaniVatanKIRIM yazdı:Ohoo ben migratta beni kaldırma ellerim yoruldu izlicem diyeni bile gördüm
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Lonca: Guardians Of İstanbul
Aslında saçma değil.Saçma olan grup bölgelerinde kazanılan itemlerin kişisel çabalarla kazanılan itemlerden aşırı derece de fazla iyi olması.Bu kadar iyi olmamalıydı.Hatta bu kadar fazla item olmamalıydı.Şu anda üzeri full olan bir karakterin gözlük hariç herşeyini grup bölgelerinde elde etmesi oyunculara aşırı yüklenmek demektir.Yani grup bölgeleri olmalı ama normal itemlerden bu derece güçlü olmamalıydı ve oyuncular üzerindeki tüm itemleri grup bölgelerinden karşılamamalıydı.erbayyy yazdı:oyunun en saçma yani bu işte bu grup işi bence çok ve çok saçma adam item kazanıcaksa kendi kazanmalı bazen grup bulamassın bazen bulursun kötü kişiler olur ya seni gruptan atarlar yada oyundan çıkarlar :!:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
söylediklerinde haklısın oyuna ne zaman grup bölgeleri geldi bence oyun o zaman dibe vurdu en kötü zamanına geldi ben grup bölgeleri gelmeden önce çok zevkli bir şekilde item kasıyordum 39 lvl de mesela karakürk ün oraya gidip kurt kesip item düşürmeye çalışıyorduk buda çok zevkliydiRefresh yazdı:Aslında saçma değil.Saçma olan grup bölgelerinde kazanılan itemlerin kişisel çabalarla kazanılan itemlerden aşırı derece de fazla iyi olması.Bu kadar iyi olmamalıydı.Hatta bu kadar fazla item olmamalıydı.Şu anda üzeri full olan bir karakterin gözlük hariç herşeyini grup bölgelerinde elde etmesi oyunculara aşırı yüklenmek demektir.Yani grup bölgeleri olmalı ama normal itemlerden bu derece güçlü olmamalıydı ve oyuncular üzerindeki tüm itemleri grup bölgelerinden karşılamamalıydı.
.....
-
ReHaBeT
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Nerde o saatlerce aynı yerde kasılıp item düşürmeye çalıştığımız günler :geek: