TT net plus iptali
- Delikurtt
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
TT net plus iptali
arkadaşlar ttnet ten hesabım var plus almak istedim girdim hemende aldım yalnız alırken 1 aylık plus paket diye alıyorsun 3 ay falan geçti hala devam ediyor ve aldığın yerden iptal edemiyorsun..sadece telefonla arayıp iptal edebiliyormuşsun telefon ettiğin günde plusunu kesiyorlar..bunun adına sahtekarlık denmezmi ?

YOKLUĞUM SİLAHIM, AŞK PUSATIMDIR
Re: TT net plus iptali
Merhabalar;
TTNET sitesi üzerinden aldığınız İKV PLUS paketi her ay kendini güncellemektedir. Eğer plus paket alımını durdurmak istiyorsanız 444 0 375 numaralı telefonu arayarak iptal ettirebiliyorsunuz.
Saygılarımla
TTNET sitesi üzerinden aldığınız İKV PLUS paketi her ay kendini güncellemektedir. Eğer plus paket alımını durdurmak istiyorsanız 444 0 375 numaralı telefonu arayarak iptal ettirebiliyorsunuz.
Saygılarımla
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
- kadircan01
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Sabot
Risky yazdı:Merhabalar;
Saygılarımla
neden önce böyle birşey söylenmedi peki kaç aydır fatura geliyor.
- Delikurtt
- İskele Babası
forum yöneticisinin lafına bak
eğer durdurmak istiyorsanız ...ben bir aylık alıyorum neden güncelleniyor ve ordan alım yapabiliyorsam ordan iptali de olmalı bu ne zorbalık yahu

YOKLUĞUM SİLAHIM, AŞK PUSATIMDIR
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Klan: Lodos
TTNET Plus pakette aynı MYNET Plus paketleri gibi ilk alım sırasında sürekli olarak günceller bunu ilk aldığınız sırada okumamış olabilirsiniz.Delikurtt yazdı:arkadaşlar ttnet ten hesabım var plus almak istedim girdim hemende aldım yalnız alırken 1 aylık plus paket diye alıyorsun 3 ay falan geçti hala devam ediyor ve aldığın yerden iptal edemiyorsun..sadece telefonla arayıp iptal edebiliyormuşsun telefon ettiğin günde plusunu kesiyorlar..bunun adına sahtekarlık denmezmi ?
Güncellemenin size artısı her ay aynı işlemi yapmak zorunda kalmazsınız veya her ay üyelikal üzerinden aldığınız pluslarda olduğu gibi ptt ye gitmek zorundada kalmazsınız.
Koray YAR
- PROFx
- FareAdam Düşmanı
yalış konuya yazdım da 
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe