Bu forumun yöneticiliğini kimler yapıyor ?? Yaş grupları nedir ?
Oyunda plus olan bir dengesiz tarafından sırf maden çekiyorum diye hırsız ilan ediliyorum.. Adam bölgeden benim için Magicae hırsızdır diyor... Bende plus olmadığından birşey yapamıyorum. Konunun resmini çekip foruma taşımak ve olayı herkesin en azından forum kullananların görmesini istiyorum.. Ama olmuyor. Neden ? ben konu açıyorum resmi koyuyorum 2 dk sonra konu siliniyor.. Genel sohbette konuyu göremiyorum.. Siz sildikçe ben açıcam bu konuyu taaki bana geçerli bir açıklama yapana kadar...
[İçerik silindi / Respected]
resim bu buyrun inceleyin..
YETER ARTIK ....
YETER ARTIK ....
En son Respected tarafından 17 Ağu 2012 18:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Düzenlendi.
Sebep: Düzenlendi.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YETER ARTIK ....
İKV Resmi Forumlarının amacı kişileri karalamak, suçlamak veya bir başka kişi/kişilerin tarafınıza yönelik işlediği suçların kanıtlarını paylaşabileceğiniz bir alan değildir.
Bu gibi durumlarda şahsınızın haklı veya haksız olduğuna bakılmaksızın, diğer bir kişiye alenen içerikteki açmış olduğunuz konular uyarı yapımaksızın silinir. Uyarı niteliğinde silmiş olduğumuz konuları dikkate almayarak, tekrar tekrar konu açarsanız ve akabinde bunun devam edeceğini belirtirseniz moderasyona tabii tutulursunuz.
Buna istinaden forum hesabınız uyarı amaçlı olarak 1 gün kapatılmıştır. Tutumunuzun devamı halinde cezanızın katlanacağını belirtir, bu gibi durumlarda tek ilgili merciinin İKV İletişim/Destek Formu olduğunu hatırlatırız.
Konu kilitlenmiştir.
Bu gibi durumlarda şahsınızın haklı veya haksız olduğuna bakılmaksızın, diğer bir kişiye alenen içerikteki açmış olduğunuz konular uyarı yapımaksızın silinir. Uyarı niteliğinde silmiş olduğumuz konuları dikkate almayarak, tekrar tekrar konu açarsanız ve akabinde bunun devam edeceğini belirtirseniz moderasyona tabii tutulursunuz.
Buna istinaden forum hesabınız uyarı amaçlı olarak 1 gün kapatılmıştır. Tutumunuzun devamı halinde cezanızın katlanacağını belirtir, bu gibi durumlarda tek ilgili merciinin İKV İletişim/Destek Formu olduğunu hatırlatırız.
Konu kilitlenmiştir.