Tüm yönetime ve oyunculara...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cevikx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Alem İ Cihan

Tüm yönetime ve oyunculara...

Mesaj gönderen Cevikx »

Bir çok oyunda büyücü,şifacı yada savaşçı arasında belirli çizgiler vardır. Ne yazık ki ikv de bu çizgiler uçurum denecek kadar büyük. Örneğin savaşçı karakteri ofans olarak oyun içinde çok gereksiz. Hiç bir gurup bölgesinde ihtiyaç yok. Çemberli taş bölgesinde şifacılar ve tanklar iksirleri tüketirken büyücülere hiç bir masraf yok. Belirli bir arkadaş çevren olmadıktan sonra çemberli taşa ne ofans olarak ne elek hasarlı büyü olarak gidemiyorsun. Bu şekilde olunca da arkadaşlara yük oluyorsun. Yeni bölge ( gurup bölgesi olmayacak şekilde) gelecekmi diye sorulduğunda cevap sabit! Herkes çemberli taşı öğrensin. Düşünce güzel ama oyun içinde bu dediğiniz hiç güzel değil. Ayrıca oyuna yeni başlayanı herkes beklemek zorunda değil ki ben gaffarı kesememiş biriyim. Oyun içinde yenilikler olmazsa bir kaç arkadaş bu oyuna artık veda edeceğiz. Sırf Türk firması kazansın düşüncesiyle oynuyordum ama sanırım artık kim kazanırsa kazansın ben vaktimi daha eğlenceli geçirsem diye düşünmeye başlayacağım.Lütfen forumda dolaşan şu bölge geliyor böyle olması bekleniyor diye yazmayın, icraatlar yapılsın verilen paralar değerini bulsun. :evil: :evil: :evil:
Zamanla savaşmaya gerek yok, sonuçta bizi ölüme götürecek
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <The Avengers>

Re: Tüm yönetime ve oyunculara...

Mesaj gönderen NothingxSeries »

:arrow: Gaffara Teşkilatta Elektrik-Fizik gidiyoruz. Sizde gidin.
Ama ofans konusunda haklısın.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
VforVendetta1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Tüm yönetime ve oyunculara...

Mesaj gönderen VforVendetta1 »

NothingxSeries yazdı: :arrow: Gaffara Teşkilatta Elektrik-Fizik gidiyoruz. Sizde gidin.
Ama ofans konusunda haklısın.
Savaşçılar çok ezildi çooooook :)
Mustafa Kemal Atatürk Yiğit Gülsen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön