Lonca Tüccarı gelmeyen yenilik!
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Lonca Tüccarı gelmeyen yenilik!
Lonca tüccarlarından, lonca seviyesine göre satın alınabilecek yeni eşyalar nerde acaba :?
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: Lonca Tüccarı gelmeyen yenilik!
Maraton Ayakkabı, Kırmızı ceket, Kırmızı Pantolon vs vs._?abuzeddin yazdı:Lonca tüccarlarından, lonca seviyesine göre satın alınabilecek yeni eşyalar nerde acaba :?
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı

ben onları demiyorum lp alınacak itemler gelcekti?Splash yazdı:Maraton Ayakkabı, Kırmızı ceket, Kırmızı Pantolon vs vs._?abuzeddin yazdı:Lonca tüccarlarından, lonca seviyesine göre satın alınabilecek yeni eşyalar nerde acaba :?
- Splash
- Zincir Bozan

Hmm. Çok doğru. 3 farklı karakterimde yaklaşık olarak, 3M kadar LP var, Bunların bi işe yaraması lazımabuzeddin yazdı:ben onları demiyorum lp alınacak itemler gelcekti?Splash yazdı:Maraton Ayakkabı, Kırmızı ceket, Kırmızı Pantolon vs vs._?abuzeddin yazdı:Lonca tüccarlarından, lonca seviyesine göre satın alınabilecek yeni eşyalar nerde acaba :?
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı

o maraton ayakkabı gözlüğü felan lp ile yapsalardı bence daha güzel olurdu. Lp ile nadide eşyaları alabiliriz yada takıları tabi itemine göre lp side artabilir. Bir takı 10m lp olabilir mesela.Splash yazdı:Hmm. Çok doğru. 3 farklı karakterimde yaklaşık olarak, 3M kadar LP var, Bunların bi işe yaraması lazımabuzeddin yazdı:ben onları demiyorum lp alınacak itemler gelcekti?Splash yazdı:Maraton Ayakkabı, Kırmızı ceket, Kırmızı Pantolon vs vs._?abuzeddin yazdı:Lonca tüccarlarından, lonca seviyesine göre satın alınabilecek yeni eşyalar nerde acaba :?
- Splash
- Zincir Bozan

Ama o zaman Yeni Eşya olmaz ki onlarabuzeddin yazdı:o maraton ayakkabı gözlüğü felan lp ile yapsalardı bence daha güzel olurdu. Lp ile nadide eşyaları alabiliriz yada takıları tabi itemine göre lp side artabilir. Bir takı 10m lp olabilir mesela.Splash yazdı:Hmm. Çok doğru. 3 farklı karakterimde yaklaşık olarak, 3M kadar LP var, Bunların bi işe yaraması lazımabuzeddin yazdı:ben onları demiyorum lp alınacak itemler gelcekti?Splash yazdı:Maraton Ayakkabı, Kırmızı ceket, Kırmızı Pantolon vs vs._?abuzeddin yazdı:Lonca tüccarlarından, lonca seviyesine göre satın alınabilecek yeni eşyalar nerde acaba :?
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı

yok sen örnek verince bende misal verdim
Yeni item olarak gözlük olabilir 
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
10M LP de az para değil ama ya adam bir grup bölgesinden max 100 yaratık kesse plusu varsa 200 -200 gelir 20000 gelir o kadar 50 kere atacak 1 m 10m için 500 kere oo oo baya çok değilmi ama adam hep kasarsa 10m de fazla değil
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: T C
Dostum plussuza zaten lp gelmiyorbenzombi01 yazdı:10M LP de az para değil ama ya adam bir grup bölgesinden max 100 yaratık kesse plusu varsa 200 -200 gelir 20000 gelir o kadar 50 kere atacak 1 m 10m için 500 kere oo oo baya çok değilmi ama adam hep kasarsa 10m de fazla değil

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
Lp ve oyun parasıyla satılacak Lonca Eşyaları yalanı sadece LP arttırıcı alınmasını sağlamak içindi. Yöneticilerle sürekli iletişim haline olanlar da alın mutlaka çok işe yarayacak diye söylüyorlardı. Ama bir halta yaradığı yok tamamen para tuzağı.
Lonca sistemi ilk geldiğinde büyük bir hevesle girmiştim loncaya ancak şu an lonca sadece 1den fazla kişiye arttırıcı almak ve ruh taşlarıyla seyehatten başka bir işe yaramıyor.
Tüm loncalarda bulunan genel sorunlardan Daraldım ve loncasız olarak devam etme kararı aldım. Böylesi inanın çok daha rahat.
Lonca sistemi ilk geldiğinde büyük bir hevesle girmiştim loncaya ancak şu an lonca sadece 1den fazla kişiye arttırıcı almak ve ruh taşlarıyla seyehatten başka bir işe yaramıyor.
Tüm loncalarda bulunan genel sorunlardan Daraldım ve loncasız olarak devam etme kararı aldım. Böylesi inanın çok daha rahat.