İKV KUTU üyelik al
-
SanaLBeLa
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İKV KUTU üyelik al
Arkadaşlar ankarada kutu yok kayseride kutu yok bulamadım.Bundan dolayı üyelikaldan kutu almak istiyorum.Üyelikaldan adım adım nasıl kutuyu temin edebileceğimi yazabilirmisiniz.Teşekkür ederim.
Re: İKV KUTU üyelik al
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı sebebiyle hesabınız 14 gün uzaklaştırılmıştır.
En son MiurA tarafından 13 Ağu 2012 20:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı
Sebep: İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
En ince detaylarına kadar anlatan konu var. Biraz zahmet et ve bulSanaLBeLa yazdı:Arkadaşlar ankarada kutu yok kayseride kutu yok bulamadım.Bundan dolayı üyelikaldan kutu almak istiyorum.Üyelikaldan adım adım nasıl kutuyu temin edebileceğimi yazabilirmisiniz.Teşekkür ederim.

Merhaba,
Üyelikal.com üzerinden 3 seçenek ile kutunuzu alabilirsiniz. Bu kutuların ister sadece e-pinlerini üyelik sayfanızda, isterseniz kutu olarak adresinize kargo ile alabilmeniz de mümkün. Ödeme seçenekleri ise kredi kartı, banka havalesi ve kasanızda bulunan miktardan olmak üzere 3 çeşittir. Kredi kartı ile alışveriş diğer alışveriş sitelerindeki yöntemin aynısıdır. Ancak banka havalesi ile yapılan ödemede dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Ödeme yapılmadan önce sitenin size vereceği "Referans No" havale açıklamasına mutlaka yazılmalı.
Havale seçenekleri arasında bulunan PTT havalesi için bu konuya bakabilirsiniz.
Bilgilerinize sunar, iyi forumlar dilerim.
Üyelikal.com üzerinden 3 seçenek ile kutunuzu alabilirsiniz. Bu kutuların ister sadece e-pinlerini üyelik sayfanızda, isterseniz kutu olarak adresinize kargo ile alabilmeniz de mümkün. Ödeme seçenekleri ise kredi kartı, banka havalesi ve kasanızda bulunan miktardan olmak üzere 3 çeşittir. Kredi kartı ile alışveriş diğer alışveriş sitelerindeki yöntemin aynısıdır. Ancak banka havalesi ile yapılan ödemede dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Ödeme yapılmadan önce sitenin size vereceği "Referans No" havale açıklamasına mutlaka yazılmalı.
Havale seçenekleri arasında bulunan PTT havalesi için bu konuya bakabilirsiniz.
Bilgilerinize sunar, iyi forumlar dilerim.
En son MiurA tarafından 13 Ağu 2012 20:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Eksik bilgi eklendi
Sebep: Eksik bilgi eklendi
-
SanaLBeLa
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
ya ben havaleden bahsetmiyorum.kredi kartı ile nasıl alabilirim.
Merhaba,
Sırf sizin için ihtiyacım olmamasına rağmen bir kutu satın aldım ve adım adım ekran görüntülerini hazırladım. Umarım daha iyi anlar ve telaş yapmadan güvenle alışverişinizi noktalarsınız. Ne derler, FDE AŞKTIR
Siteye üye olduğunuzu varsayarak giriş yaptıktan sonra aşağıda gösterildiği şekilde adım adım ilerliyoruz.
1

2

3

4

5

6

7

8

9

İyi forumlar dilerim.
Sırf sizin için ihtiyacım olmamasına rağmen bir kutu satın aldım ve adım adım ekran görüntülerini hazırladım. Umarım daha iyi anlar ve telaş yapmadan güvenle alışverişinizi noktalarsınız. Ne derler, FDE AŞKTIR
Siteye üye olduğunuzu varsayarak giriş yaptıktan sonra aşağıda gösterildiği şekilde adım adım ilerliyoruz.
1

2

3

4

5

6

7

8

9

İyi forumlar dilerim.