Ne Hale Geldik

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Ne Hale Geldik

Mesaj gönderen ahmetakif »

Üzülerek Selamlıyorum Sizleri

Arkadaslar Öyle bir hale geldik ki Oyun hakkındaki güzel şeyleri veya komik esprili konusmaları videoları paylasmak gibi bir lüksümüz Yok Hani Herkez yanlış Anlar diye Oyuna site link falanda vermekten korkuyoruz.Veya ark site veriyor bazı Kişiliksizler yüzünden izleyemiyoruz.

Facebooktaki Gruplara korkudan giremiyoruz neymiş şifre çalıyorlarmış.Doğru veya yanlış sonuçta çalındı bizimkiler bazı arkadaşınkiler
Öyle bir haldeyizki Artık doğru dürüst aLışverişe koyanlar az Korkuyolar alşveriş penceresine koymuyorlar.

Selam alanlar Sınırlı Oyunda Tenha Kimse Yok.Nedir halimiz nereye gidiyor bu gençlik
Zatn oyunu bırakanlar çok .Hele çarları çalınanları içler acısı

Allah Sonumuzu Hayır etsin

Gençxqataloq
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Ne Hale Geldik

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Maalesef tüm söylediklerin dogru carlarım yerinde duruyor fakat bende bırakabiLirim oyunu İnsanlık bitmiş..
Kullanıcı avatarı
Phislikxcerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Phislikxcerrah »

Katılıyorum sana kardeşim tüm söylediklerine %100 katılıyorum ;)
SEUSE

RAİDERS OF ANATOLİA
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Haklısın Durum Böyle Nitekim Kücük Çocukların Bu oyunu Oynaması Hep Bilinçsiz Hareket Etmesi Böyle Durumlara Yol Açıyor. :oops: İnş. düzelir Diyorum Böyle Olaylar.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ziyaovic »

zaten charı soyulan adama gm ler sunu söler 'Hesab güvenlikleri sizlere aittir.' bumu adamalr 3 senelik emegimi çalsın 3 dk da siz bunu deyin eğer bölese adalet bizde soyalım bizde çalalım o zmn bunu onune geçilmezse bu ikv daha çok oyuncusunu kaybeder.. yetkililer önlem almazsa en ufak bi hatada 3 senelik emegin oyuna verdigin emek aldıgın pluslar bos resmen boşu bosuna zaman plus almısım buysa istedikleri soyim 2/3 char bnde o zmn bişe yapamıyolarsa o zmn bu oyunun oynanacak neyi var soruyorum size neyi var ?? admlar soysun charları adamız die gelsin caldıkları itemlerle show yapsın buysa adelet tüküreyim böle ise o zmn bizde çalalım soyalım bumu istedikleri...nese sögleyecek bise bulamıyorum Allaha havale ediyorum..
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS

Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Kullanıcı avatarı
ProLiFeXkAbUs
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ProLiFeXkAbUs »

aynen kaRdeşim kaTıLıyoRum sana.. 3 yıllık emegi 3 dk çalırlar.. ve snra kendi itemiymiş gibi hava atarlar.. ve şuan emin olun kafam ve kulağım rahat. oyunu bırakmak kadar güzel bişey olmadı hayatımda.. geri dönmeyi ise düşünmüyorum oyunda bir çok adaletsizlik var.. bunlar düzelmeyene kadar ikv birden çok dostunu kaybeder.
Uygunsuz imza içeriği silinmiştir.
Kullanıcı avatarı
memphis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen memphis »

ziyaovic yazdı:zaten charı soyulan adama gm ler sunu söler 'Hesab güvenlikleri sizlere aittir.' bumu adamalr 3 senelik emegimi çalsın 3 dk da siz bunu deyin eğer bölese adalet bizde soyalım bizde çalalım o zmn bunu onune geçilmezse bu ikv daha çok oyuncusunu kaybeder.. yetkililer önlem almazsa en ufak bi hatada 3 senelik emegin oyuna verdigin emek aldıgın pluslar bos resmen boşu bosuna zaman plus almısım buysa istedikleri soyim 2/3 char bnde o zmn bişe yapamıyolarsa o zmn bu oyunun oynanacak neyi var soruyorum size neyi var ?? admlar soysun charları adamız die gelsin caldıkları itemlerle show yapsın buysa adelet tüküreyim böle ise o zmn bizde çalalım soyalım bumu istedikleri...nese sögleyecek bise bulamıyorum Allaha havale ediyorum..
Kendi hesabını şifreni korumaktan acizmisin GM lerden medet umuyorsun eğer acizsen hiç oynama bırak bu oyunu.
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Önemli Olan Şifreyi Korumak Değil. ÖnemLi olan çarları çalanın Kimin oLması . Sanıyorum Ki Ziya nın da Çok yakın Arkadaşı çalmış olabilir.Kardeş.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih

“Genel Sohbet” sayfasına dön