Acil yardım bakarmısınız eskiler ?[HORTLAK]

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
MontePaschi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Acil yardım bakarmısınız eskiler ?[HORTLAK]

Mesaj gönderen MontePaschi »

merhaba arkadaşlar ben eski üyelerden birisiyim.nickim HORTLAK idi.büyücüydüm.ve 2009'da bu oyunun delisiydim.
herneyse benim bilgisayarım bu oyunu şu anda kabul etmiyor.yani ekran kartım onboard ve 318 mb birşey.ram 2 GB.ekran Phılıps.Benim bu oyunu oynayabilmem için ne kadar fiyat aralıgında bir ekran kartı takviye etmem lazım.dostlar yardım edinde şu oyuna tekrar başlıyayım..
Kullanıcı avatarı
NODIE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: Acil yardım bakarmısınız eskiler ?[HORTLAK]

Mesaj gönderen NODIE »

Merhabalar;

http://istanbuloyun.com/download.aspx bu adresten sistem gereksinimlerini görebilirsiniz.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
gecebekcisi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Re: Acil yardım bakarmısınız eskiler ?[HORTLAK]

Mesaj gönderen gecebekcisi »

MontePaschi yazdı:merhaba arkadaşlar ben eski üyelerden birisiyim.nickim HORTLAK idi.büyücüydüm.ve 2009'da bu oyunun delisiydim.
herneyse benim bilgisayarım bu oyunu şu anda kabul etmiyor.yani ekran kartım onboard ve 318 mb birşey.ram 2 GB.ekran Phılıps.Benim bu oyunu oynayabilmem için ne kadar fiyat aralıgında bir ekran kartı takviye etmem lazım.dostlar yardım edinde şu oyuna tekrar başlıyayım..

Arkadaşım Ati ekran kartlarında genelde kristallenme sorunu olduğu için ben Nvdia chipsetli 30 dolarlık bir kart aldım gayet güzel yıllardır oynuyorum, sadece ikv oynayacaksan pahalı birşey almana gerek yok anlayacağın. Geforce marka herhangi bir ekran kartı işini görür kolay gelsin.

“Genel Sohbet” sayfasına dön