e postamın şifresini bilmiyorum.
e postamın şifresini bilmiyorum.
arkadaşlar ben e postamın şifresini unuttum çarım çalınsa hiç birşey yapamıcam İstanbul Kıyamet Vakdi Sitesinde E Posta Değişkliği Gibi birşey warmı Bilgisi Olan Yardım Edebilir mi .. ????
Re: e postamın şifresini bilmiyorum.
Merhaba,
E-posta hesabınızın şifresini yenilemek için,hizmetin verildiği sayfadan "Şifremi Unuttum" seçeneğini kullanarak,karşınıza gelecek olan gizli sorunun yanıtını doğru cevaplamanız gerekir.
Bunun haricinde destek ekibinden yardım alabilmek için; İKV İletişim/Destek Formu'nu kullanarak,Bildirim Tipi:"Üyelik" başlığı altında yapacağınız başvuruyla iletişime geçebilirsiniz.
Bilginize.
E-posta hesabınızın şifresini yenilemek için,hizmetin verildiği sayfadan "Şifremi Unuttum" seçeneğini kullanarak,karşınıza gelecek olan gizli sorunun yanıtını doğru cevaplamanız gerekir.
Bunun haricinde destek ekibinden yardım alabilmek için; İKV İletişim/Destek Formu'nu kullanarak,Bildirim Tipi:"Üyelik" başlığı altında yapacağınız başvuruyla iletişime geçebilirsiniz.
Bilginize.
[quote="CHARDONNAY"]Merhaba,
Bilginize.[/quoteGerçekden Magdur Durumdayım Bana Yardım Edermisiniz. Lütfen ?
Bilginize.[/quoteGerçekden Magdur Durumdayım Bana Yardım Edermisiniz. Lütfen ?
Ya Bana Yardımcı Olurmusunuz çarım eski bi çar ve E postamı n Şifresini ve Gizli Yanıtını Bilmiyorum . bu durumda yapabilicek birşey warmı Yoksa Kaderimize Boyunmu Eğicez ?
Merhaba,
Ekip arkadaşımın da söylediği gibi bu durumda forum üzerinden yardım alabilmeniz mümkün değil. Lütfen İletişim/Destek Formu aracılığı ile bildirim tipini "üyelik" seçerek destek ekibinden yardım isteyiniz.
İyi forumlar.
Ekip arkadaşımın da söylediği gibi bu durumda forum üzerinden yardım alabilmeniz mümkün değil. Lütfen İletişim/Destek Formu aracılığı ile bildirim tipini "üyelik" seçerek destek ekibinden yardım isteyiniz.
İyi forumlar.