Oyundaki Yenilikler 3

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KcuF
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Oyundaki Yenilikler 3

Mesaj gönderen KcuF »

Merhaba Arkadaşlar ,

Evet Yine Ben Arkadaşlar Oyunda Genelde Şöyle Bir Tartışma Oluyor Bazı Arkadaşlarımız Ve Şahsım Kp ( Klan Parası ) Kasıyoruz Ve Gördüğüm Yer Ben Ve Diğer Arkadaşlarım Kesiyoruz Ben Hiç Bir Zaman Kesildiğim Zaman Kimseye Hiç Bİr Şekilde Laf Dahi Etmedim Ve Daha Kolay Rütbe Ve Klan Parası Kasabilmemiz İçin Er Meydanı Gibi Odalar Olursa güzel Olur Diye Düşündüm İkv Yönetimi Böyle Bir Yenilik Yaparsa Eminim Tutulur. :idea: :arrow:
ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ

A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
Kullanıcı avatarı
AfoRozCuPaPazZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı

Re: Oyundaki Yenilikler 3

Mesaj gönderen AfoRozCuPaPazZ »

Tam olarak ne dediğini anlamadım. Tercüme edebilecek var mı?
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
            • IIxReCoVeRYxII
              AfoRozCuPaPazZ
              LeoPaRII

KaNkaXasLaN
Mücadelemiz Son Nefer, Son Nefes, Son Damla Kana Kadardır.
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Yönetim savaş dışındaki klan parası kasma işlemine karşı öncelikle. Eö lodos sancağın köşesinden bu şekilde kp kasan 25lvl bir vatandaş zamanında birkaç kez yönetimden uyarı bile aldı sancak sunucusunda.
Benim endişem şu gir çık ile kastığımız klan paralarına bir önlem getirmeleri.
Yani şöyle bir yenilik getirebilirler;
Karakter ölmeden klan parası gelmeyebilr. Bu şekilde bir kere vurup gir çık yapan bizler kp kasmayı unutabiliriz.
Bundan dolayı kendine sakin bir yer bulmak sana kalmış bu şekliyle kalması daha iyi bence hiç kurcalama.
Bunun için tenha yerleri keşfet.
Eö çöl civarı birkaç yer var, lodos sancağın üstü, çeteci lideri yanı, antrepo civarı, arasokaklar, meteor kurt mağara(3-4 yer var içerde), devana, ada lodos sancak arkası gibi yerleri dene.
Kullanıcı avatarı
cCckorcancCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen cCckorcancCc »

Cloutier yazdı:Yönetim savaş dışındaki klan parası kasma işlemine karşı öncelikle. Eö lodos sancağın köşesinden bu şekilde kp kasan 25lvl bir vatandaş zamanında birkaç kez yönetimden uyarı bile aldı sancak sunucusunda.
Benim endişem şu gir çık ile kastığımız klan paralarına bir önlem getirmeleri.
Yani şöyle bir yenilik getirebilirler;
Karakter ölmeden klan parası gelmeyebilr. Bu şekilde bir kere vurup gir çık yapan bizler kp kasmayı unutabiliriz.
Bundan dolayı kendine sakin bir yer bulmak sana kalmış bu şekliyle kalması daha iyi bence hiç kurcalama.
Bunun için tenha yerleri keşfet.
Eö çöl civarı birkaç yer var, lodos sancağın üstü, çeteci lideri yanı, antrepo civarı, arasokaklar, meteor kurt mağara(3-4 yer var içerde), devana, ada lodos sancak arkası gibi yerleri dene.
arkadasım bıraz mantık lutfen dediğin gibi adam ölmeden kp gelmezse habıre kacar mıllet olucekken.
Resim
Resim
Resim

Kod: Tümünü seç

https://www.youtube.com/watch?v=k6iM76DweoY
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

cCckorcancCc yazdı: arkadasım bıraz mantık lutfen dediğin gibi adam ölmeden kp gelmezse habıre kacar mıllet olucekken.
Şu anki durumdan şikayet edenler için dedim arkadaşım. Yönetim böyle bir güncelleme getirirse ben dahil çoğu kişi için klan parası kasma işlemini unutma vakti gelmiş olur. Ben de böyle birşeyin gelmesi taraftarı değilim.
Şu anki durumda kp kasmak için en uygun yerleri de belirttim birini seçsin artık.

“Genel Sohbet” sayfasına dön