Merhaba Arkadaşlar ,
Evet Yine Ben Arkadaşlar Oyunda Genelde Şöyle Bir Tartışma Oluyor Bazı Arkadaşlarımız Ve Şahsım Kp ( Klan Parası ) Kasıyoruz Ve Gördüğüm Yer Ben Ve Diğer Arkadaşlarım Kesiyoruz Ben Hiç Bir Zaman Kesildiğim Zaman Kimseye Hiç Bİr Şekilde Laf Dahi Etmedim Ve Daha Kolay Rütbe Ve Klan Parası Kasabilmemiz İçin Er Meydanı Gibi Odalar Olursa güzel Olur Diye Düşündüm İkv Yönetimi Böyle Bir Yenilik Yaparsa Eminim Tutulur. :idea: :arrow:
Oyundaki Yenilikler 3
- KcuF
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Oyundaki Yenilikler 3
ÖFKELİ
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
PaŞaBaBa
ATAMTÜRK
BERKTAŞ
A Ra F
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
Re: Oyundaki Yenilikler 3
Tam olarak ne dediğini anlamadım. Tercüme edebilecek var mı?
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
Yönetim savaş dışındaki klan parası kasma işlemine karşı öncelikle. Eö lodos sancağın köşesinden bu şekilde kp kasan 25lvl bir vatandaş zamanında birkaç kez yönetimden uyarı bile aldı sancak sunucusunda.
Benim endişem şu gir çık ile kastığımız klan paralarına bir önlem getirmeleri.
Yani şöyle bir yenilik getirebilirler;
Karakter ölmeden klan parası gelmeyebilr. Bu şekilde bir kere vurup gir çık yapan bizler kp kasmayı unutabiliriz.
Bundan dolayı kendine sakin bir yer bulmak sana kalmış bu şekliyle kalması daha iyi bence hiç kurcalama.
Bunun için tenha yerleri keşfet.
Eö çöl civarı birkaç yer var, lodos sancağın üstü, çeteci lideri yanı, antrepo civarı, arasokaklar, meteor kurt mağara(3-4 yer var içerde), devana, ada lodos sancak arkası gibi yerleri dene.
Karakter ölmeden klan parası gelmeyebilr. Bu şekilde bir kere vurup gir çık yapan bizler kp kasmayı unutabiliriz.
Bundan dolayı kendine sakin bir yer bulmak sana kalmış bu şekliyle kalması daha iyi bence hiç kurcalama.
Eö çöl civarı birkaç yer var, lodos sancağın üstü, çeteci lideri yanı, antrepo civarı, arasokaklar, meteor kurt mağara(3-4 yer var içerde), devana, ada lodos sancak arkası gibi yerleri dene.
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
arkadasım bıraz mantık lutfen dediğin gibi adam ölmeden kp gelmezse habıre kacar mıllet olucekken.Cloutier yazdı:Yönetim savaş dışındaki klan parası kasma işlemine karşı öncelikle. Eö lodos sancağın köşesinden bu şekilde kp kasan 25lvl bir vatandaş zamanında birkaç kez yönetimden uyarı bile aldı sancak sunucusunda.
Şu anki durumdan şikayet edenler için dedim arkadaşım. Yönetim böyle bir güncelleme getirirse ben dahil çoğu kişi için klan parası kasma işlemini unutma vakti gelmiş olur. Ben de böyle birşeyin gelmesi taraftarı değilim.cCckorcancCc yazdı: arkadasım bıraz mantık lutfen dediğin gibi adam ölmeden kp gelmezse habıre kacar mıllet olucekken.
Şu anki durumda kp kasmak için en uygun yerleri de belirttim birini seçsin artık.