Öncelikle şunlar söylemek istiyorum;BEN SELÇUK(YaşLıKurT çarının ve forum hesabının gerçek sahibi)değilim.Selçuğunda bu sunucunun en iyisi olduğuna dair bir iddam yok ki kendisininde böyle bir iddası yok.Fakat selçuğun askerde olduğu sürede kimileri herkesin aynı itemi giydiği,parayla kangalı alanın en iyi olduğu,şansı olanın itemini dizdiği bir sistemde en iyi benim demesi benim biraz garibime gitti.Bunu diyenlerin biride KinGme.Türkx loncasına girmeden önce kimseyle ortamı olmayan fakat girdikten sonra Levent abi(greywolf) ve ankaragüçlüm gibi büyüklerin yardımıyla bir yerlere gelmedimi? şimdi bu ego bu ezici tutum niye?

Önce beni kimse ASLA kesemez dedi.burdaki ASLA kelimesi kimse beni ne olursa olsun 88 kudretle kesemez anlamına geliyor.Bilmiyorsa hatırlatmış olalım.

Burda ise dademin tükürdüğünü yalamaya başlıyor.
Buyrun buda kanıtı

Hazır konu açılmışken selçuğun 1,2 askerlik fotoğrafını sizlerle paylaşmak istedim.

Soldan 2. Selçuk İran-Ermenistan 0 noktası Nahçivan

en soldaki selçuk.
Şunlarıda söylemeden geçemiycem, bu sunucun en iyi şifacısı ne yaşlıkurt ne türkxşifa nede bir başkası bu sunucunun en iyi şifacıları
Ensonmalatyalı
Psicoxşifa
Azarcini dir 1,2 aklıma gelmeyen isim hariç gerisi tefarruaattır hadi sağlıcakla kalın.
(tartışmaya yönelik tüm mesajları ben raporlıycam tartışma içerikli olmıycağından emin olabilirsiniz)