Fetihnesli

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Fetihnesli

Mesaj gönderen umutabi »

Seniin neyine benim konumu konu dışına taşımak???
Adamlar en yakışıklı gm konusu açıyor o konuyu neden konu dışı veya gorselere taşımıyonuz ??
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: Fetihnesli

Mesaj gönderen haydegidelumm »

umutabi yazdı:Seniin neyine benim konumu konu dışına taşımak???
Adamlar en yakışıklı gm konusu açıyor o konuyu neden konu dışı veya gorselere taşımıyonuz ??
taşımayı bırak ktledi ble pnpa
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

En Karizmatik yetkili konusu ikv'nin yöneticileri ile ilgili bir konudur.Sonuç olarak İkv'ile alakalı bir konu.Kusura bakma ama sizin açtığınız konular bazen çocukça konular oluyor.O kadar açmak istiyorsanız konu dışına açabilirsiniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen umutabi »

berkan587 yazdı:
En Karizmatik yetkili konusu ikv'nin yöneticileri ile ilgili bir konudur.Sonuç olarak İkv'ile alakalı bir konu.Kusura bakma ama sizin açtığınız konular bazen çocukça konular oluyor.O kadar açmak istiyorsanız konu dışına açabilirsiniz.
La yoneticinin tipinden bizene yoneticiler oyunda mı var alahım ya
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

umutabi yazdı:
berkan587 yazdı:
La yoneticinin tipinden bizene yoneticiler oyunda mı var alahım ya
Oyunla alakalı diyorum sonuçta açılan konu oyun ile ilgili bir konu gidipte başka bir oyunun yöneticilerini koymuyorlar sizin paylaştığınız gereksiz videolardan daha iyi bir konu bence.Yanlış anlamayın ama forumda 8-9 tane kişi can sıkıtısından gereksiz gereksiz konular açıyorlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Respected »

Bizler forum kurallarının getirmiş olduğu yükümlülüklere göre hareket etmekle sorumlu olan kişileriz. Görevimiz İKV Resmi Forumlarını en iyi şekilde temsil ederek refahını ve düzenini sağlamaktır.
Sormuş olduğunuz bu soruya, foruma üye olarak kabul etmiş sayıldığınız forum kurallarına göz atarak cevap bulabilirsiniz.

Yardımcı olmak gerekirse;

• 7. Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse ve/veya konunun uygun olmadığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.
Üstelik sergilemiş olduğunuz tutumdan dolayı forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır. Lütfen kullanmış olduğunuz üsluba dikkat ediniz. Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön