Seniin neyine benim konumu konu dışına taşımak???
Adamlar en yakışıklı gm konusu açıyor o konuyu neden konu dışı veya gorselere taşımıyonuz ??
Fetihnesli
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Fetihnesli
Üstü Kalsın... 

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Fetihnesli
taşımayı bırak ktledi ble pnpaumutabi yazdı:Seniin neyine benim konumu konu dışına taşımak???
Adamlar en yakışıklı gm konusu açıyor o konuyu neden konu dışı veya gorselere taşımıyonuz ??

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
En Karizmatik yetkili konusu ikv'nin yöneticileri ile ilgili bir konudur.Sonuç olarak İkv'ile alakalı bir konu.Kusura bakma ama sizin açtığınız konular bazen çocukça konular oluyor.O kadar açmak istiyorsanız konu dışına açabilirsiniz.umutabi yazdı:Seniin neyine benim konumu konu dışına taşımak???

- umutabi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
La yoneticinin tipinden bizene yoneticiler oyunda mı var alahım yaberkan587 yazdı:En Karizmatik yetkili konusu ikv'nin yöneticileri ile ilgili bir konudur.Sonuç olarak İkv'ile alakalı bir konu.Kusura bakma ama sizin açtığınız konular bazen çocukça konular oluyor.O kadar açmak istiyorsanız konu dışına açabilirsiniz.umutabi yazdı:Seniin neyine benim konumu konu dışına taşımak???
Üstü Kalsın... 

Oyunla alakalı diyorum sonuçta açılan konu oyun ile ilgili bir konu gidipte başka bir oyunun yöneticilerini koymuyorlar sizin paylaştığınız gereksiz videolardan daha iyi bir konu bence.Yanlış anlamayın ama forumda 8-9 tane kişi can sıkıtısından gereksiz gereksiz konular açıyorlar.umutabi yazdı:La yoneticinin tipinden bizene yoneticiler oyunda mı var alahım yaberkan587 yazdı:En Karizmatik yetkili konusu ikv'nin yöneticileri ile ilgili bir konudur.Sonuç olarak İkv'ile alakalı bir konu.Kusura bakma ama sizin açtığınız konular bazen çocukça konular oluyor.O kadar açmak istiyorsanız konu dışına açabilirsiniz.umutabi yazdı:Seniin neyine benim konumu konu dışına taşımak???

- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Bizler forum kurallarının getirmiş olduğu yükümlülüklere göre hareket etmekle sorumlu olan kişileriz. Görevimiz İKV Resmi Forumlarını en iyi şekilde temsil ederek refahını ve düzenini sağlamaktır.
Yardımcı olmak gerekirse;
İyi forumlar.
Sormuş olduğunuz bu soruya, foruma üye olarak kabul etmiş sayıldığınız forum kurallarına göz atarak cevap bulabilirsiniz.umutabi yazdı:Seniin neyine benim konumu konu dışına taşımak???
Yardımcı olmak gerekirse;
- 7. Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse ve/veya konunun uygun olmadığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.
İyi forumlar.