Merhabalar,
Turkcell tarafından Turkcell Mobil Ödeme servisinde bu gece (07 Ağustos 2012) saat 00:00 ila 07:00 saatleri arasında altyapı çalışmaları yapılacaktır. Bu saatler arasında Turkcell hattı ile Mobil Ödeme alımı yapacak oyuncularımızın Mobil ödeme işlemi sırasında sorun yaşamaması için işlemlerini bu saatler dışında yapmalarını öneriyoruz.
Tüm oyuncularımızın bilgi ve dikkatine sunarız.
Turkcell Mobil Ödeme Kesintisi Hk.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Turkcell Mobil Ödeme Kesintisi Hk.
Çok iyi olur .. CUMA GÜNÜNDE 10000 AKCE ALDIM 2500 Ü DAHA BUGÜN GELDİ. DESTEK E MESAJ ATINCA

- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Ben 21:00 gibi silah yükseltme aldım.
Sabah sunucu güncellemesi ile birlikte yükselme işlemi gerçekleşecek olması lazım.
Bi sıkıntı yaratmaz dimi? :?: :ugeek:
Sabah sunucu güncellemesi ile birlikte yükselme işlemi gerçekleşecek olması lazım.
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Yaşanmaz diye tahmin etmekteyim. Bu sadece Turkcell Mobil ödeme altyapı güncelleştirmesidir...baraka1997 yazdı:Ben 21:00 gibi silah yükseltme aldım.
Sobee ile alakası yok. Sizin durumunuz sobee ile alakalıdır. Yarın Silahınız parlar...Hayırlı olsun
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. :ugeek:Splash yazdı:Yaşanmaz diye tahmin etmekteyim. Bu sadece Turkcell Mobil ödeme altyapı güncelleştirmesidir...baraka1997 yazdı:Ben 21:00 gibi silah yükseltme aldım.
Sobee ile alakası yok. Sizin durumunuz sobee ile alakalıdır. Yarın Silahınız parlar...Hayırlı olsun
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
ben epinin gelmemesinden bahsediyorumbaraka1997 yazdı:Ben 21:00 gibi silah yükseltme aldım.
benimde şuan turkcell den alıp bugün yüklediğim epin ile silah arttırdım sorunsuz yükselir

- GODMAN
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Karekter geri alma
Slm Sayın Yönetici 6 ay önce karekterim çalındı geçenlerde arkadaşm e pinle geri alabilirsin dedi öyLe bir imkan farmı e pin kutu ? sizden cvp bekliyorum
Thelodos Of Ottoman
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
Re: Karekter geri alma
Var.GODMAN yazdı:Slm Sayın Yönetici 6 ay önce karekterim çalındı geçenlerde arkadaşm e pinle geri alabilirsin dedi öyLe bir imkan farmı e pin kutu ? sizden cvp bekliyorum