Merhabalar ,
Ben Mynet Üyesiyim ama Şifremi Yeraltı Geldiği Zaman Unuttum.Mynet'i Aradım,Üyeliğiniz Pluslu İse Geri Veririz Dediler, Bende PLusum Var Dedim, Adamlar Fax Çekin Dedi..Bende Fax Çektim Ama Mynet Plus Aldığın Kişinin Kimliğinin Fotokopisini İstemis. Bende Plusum İnternet Cafe'den Alıyordum,Aldığım Kişide Cafeyi Kapatıp Gitmis . O yüzden Üyeliğimi Geri Alamıyorum.Ben Şimdi Şifremi Bilmediğim İçin Charımı Sobee'ye Aktaramıyorum Nedeni e-mail e Gelen Doğrulama yüzünden .. Ben Şimdi Karakterlerimi Sobee'ye Doğrulamadan Aktaramazmıyım Lütfen GM Ler den Bir Cbp Bekliorum .Lütfen ..
Mynet Üyelik..Bir Bakarmısınız .
- TheOsha
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mynet Üyelik..Bir Bakarmısınız .
Lütfen Yöneticiler Bir Bakarsanız Çok Sevinirim yokSa ikv ye Devam Edemicem :S

Yapacağın bir şey yok sanırım :?
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- TheOsha
- Salgın Koruyucusu
Bence Olması Lazım... O kadar Emek Verdik Plus Aldık Sonu Böyle Olmamalıydı .cynsure09 yazdı:Yapacağın bir şey yok sanırım :?

Merhaba,
E-Posta doğrulamalarını gerçekleştirmeden karakter aktarımı mümkün değildir. Bu konudaki önerilerimiz, durumu Mynet Müşteri Hizmetlerine izah ederek alternatif bir yol göstermelerini rica etmeniz, alternatif yol var ise o yol ile hesap bilgilerini tekrar talep etmeniz yönünde olacaktır.
[GM]Erdoğan
E-Posta doğrulamalarını gerçekleştirmeden karakter aktarımı mümkün değildir. Bu konudaki önerilerimiz, durumu Mynet Müşteri Hizmetlerine izah ederek alternatif bir yol göstermelerini rica etmeniz, alternatif yol var ise o yol ile hesap bilgilerini tekrar talep etmeniz yönünde olacaktır.
[GM]Erdoğan
- TheOsha
- Salgın Koruyucusu
Baya Bi Aradım.. Adamlar Sadece Plus Aldığım Kişinin Kimlik Fotokopisini İstiyorlar..Bir Kerelik Yapın Dedim Adamlar Kimseye Ayrıcalık Yapmayız Dediler.. Ama Sağolun Bir Kez Daha Fax Çekicem Vermezlerse İKV SağolsunErdogan yazdı:Merhaba,
[GM]Erdoğan