Sunucu şampiyonasıyla ilgili
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Sunucu şampiyonasıyla ilgili
Evet arkadşalar büyü ws lerinde sunucu şampiyonasına dirençle girmek yasak mı ?

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Sunucu şampiyonasıyla ilgili
zaten bölge değişirken normale dönerEmperorKing yazdı:Evet arkadşalar büyü ws lerinde sunucu şampiyonasına dirençle girmek yasak mı ?

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- FERHATREYiZZ
- İri Fare Avcısı

İçerde dirençli olsan bile tekrar salona alıp çıkararak direncini alırlar her türlü.
Küfürü her ortamda sevmem.Ama hak eden için bence candır 
Sansar Salvo * Şehinşah Candır =)
Ferhat * Relaxeefendyy
Ferhat * Relaxeefendyy
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Kardeş zaten ölüm oyununda mesela bölge değişiyon ama yinede direncin duruyo etkinlik salonu meteor bolgesi gibi sayılırFERHATREYiZZ yazdı:İçerde dirençli olsan bile tekrar salona alıp çıkararak direncini alırlar her türlü.

- FERHATREYiZZ
- İri Fare Avcısı

O öyle değil işte. Ölüm oyununda şifacının direnci serbest kullanabilirsin.Ama sunucu şampiyonasında başka bir sınıfın etkisi altına giremezsin.Dirençliysen odada direncin gözükür ve odadan tekrar atıp alırlar en olmadı, gir çık at gel derler. her türlü içeri şifacı direnciyle bir büyü olarak giremezsin..yasak anlatabiliyor muyum kurallarda var .EmperorKing yazdı:Kardeş zaten ölüm oyununda mesela bölge değişiyon ama yinede direncin duruyo etkinlik salonu meteor bolgesi gibi sayılır
Ferhat * Relaxeefendyy
Ferhat * Relaxeefendyy
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Ben göremedim hangi kural soyleyeblrmsnFERHATREYiZZ yazdı:O öyle değil işte. Ölüm oyununda şifacının direnci serbest kullanabilirsin.Ama sunucu şampiyonasında başka bir sınıfın etkisi altına giremezsin.Dirençliysen odada direncin gözükür ve odadan tekrar atıp alırlar en olmadı, gir çık at gel derler. her türlü içeri şifacı direnciyle bir büyü olarak giremezsin..yasak anlatabiliyor muyum kurallarda var .EmperorKing yazdı:Kardeş zaten ölüm oyununda mesela bölge değişiyon ama yinede direncin duruyo etkinlik salonu meteor bolgesi gibi sayılır

- FERHATREYiZZ
- İri Fare Avcısı

EmperorKing yazdı:Ben göremedim hangi kural soyleyeblrmsn
Temmuz ayında eminönünde yarı final oynadım . Yani 3 karşılaşma attım 3 ündede şifacı direnci yasaktı. belki eklemeyi unutmuştur yada yazmayı ŞİFACI DİRENCİYLE BÜYÜCÜ GİREMEZSİN.salondan çıkartıp tekrar alır seni gider etki en olmadı OYUNDAN GİR ÇIK YAP DER. ANLATABİLİYOR Muyum ?
Ferhat * Relaxeefendyy
Ferhat * Relaxeefendyy
- Matrock
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Siege>
Tamam sen dirençle , can kurtaran ile en olmadı şifacı sana iyileştirme çemberi açsın olur mu
:idea:

- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Olur zaten ben hep olum oyununa dirençli giriyom buzuda binliyom fizik vuruncada bozuyom hiç hasar almıyom alsam alsam lagdan fizigi bozamadımdan dolayı alıyorumMatrock yazdı:Tamam sen dirençle , can kurtaran ile en olmadı şifacı sana iyileştirme çemberi açsın olur mu:idea:

- FERHATREYiZZ
- İri Fare Avcısı

Ya zaten mantıklı düşünse 240 kendi direnci 302 shenkuo karakürk iksir + şifacı direnciyle buz ve elektirik direncinin kaç olduğunu görür . olur mu olmaz mı buna karar verebilir. ama yarışan biri olarak anlatıyoruz .Şifacı direnci yasak diye başka sınıfın bir etkisini bu turnuvada kullanamazsın diyoruz . hala diretiyor ne diyim . 
Ferhat * Relaxeefendyy
Ferhat * Relaxeefendyy