EŞYA İADESİ LÜTFEN BİR BAKABİLRMİSİNİZ !!
EŞYA İADESİ LÜTFEN BİR BAKABİLRMİSİNİZ !!
merhaba bu eşya iadeleri her günmü oluyor çünkü benim eşya iadem vardı bugün geldi öğlen sonra 3 gibi mesaj geldi eşya iade konusu takip et diye dün 5 ağustosda varmış ve bana mesaj bugün geldi şimdi bugünde eşya iadesi olacak mı cevaplayabilirmisiniz ne günler oluyor eşya iadesi
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: EŞYA İADESİ LÜTFEN BİR BAKABİLRMİSİNİZ !!
Merhabalar;Qatermain yazdı:merhaba bu eşya iadeleri her günmü oluyor çünkü benim eşya iadem vardı bugün geldi öğlen sonra 3 gibi mesaj geldi eşya iade konusu takip et diye dün 5 ağustosda varmış ve bana mesaj bugün geldi şimdi bugünde eşya iadesi olacak mı cevaplayabilirmisiniz ne günler oluyor eşya iadesi
Eşya iadeleri belli aralıklarla tekrar tekrar yapılmaktadır.Bu yüzden Eşya İadeleri konusunu takip edip yeni gününün belli olmasını beklemelisin.
Eşya iadeleri konusuna buradan ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
xFahrenheitx yazdı:Merhabalar;Qatermain yazdı:merhaba bu eşya iadeleri her günmü oluyor çünkü benim eşya iadem vardı bugün geldi öğlen sonra 3 gibi mesaj geldi eşya iade konusu takip et diye dün 5 ağustosda varmış ve bana mesaj bugün geldi şimdi bugünde eşya iadesi olacak mı cevaplayabilirmisiniz ne günler oluyor eşya iadesi
Eşya iadeleri belli aralıklarla tekrar tekrar yapılmaktadır.Bu yüzden Eşya İadeleri konusunu takip edip yeni gününün belli olmasını beklemelisin.
İyi Forumlar...
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
ForumunMessisi yazdı:xFahrenheitx yazdı:Merhabalar;Qatermain yazdı:merhaba bu eşya iadeleri her günmü oluyor çünkü benim eşya iadem vardı bugün geldi öğlen sonra 3 gibi mesaj geldi eşya iade konusu takip et diye dün 5 ağustosda varmış ve bana mesaj bugün geldi şimdi bugünde eşya iadesi olacak mı cevaplayabilirmisiniz ne günler oluyor eşya iadesi
İyi Forumlar...