EŞYA İADESİ LÜTFEN BİR BAKABİLRMİSİNİZ !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

EŞYA İADESİ LÜTFEN BİR BAKABİLRMİSİNİZ !!

Mesaj gönderen Qatermain »

merhaba bu eşya iadeleri her günmü oluyor çünkü benim eşya iadem vardı bugün geldi öğlen sonra 3 gibi mesaj geldi eşya iade konusu takip et diye dün 5 ağustosda varmış ve bana mesaj bugün geldi şimdi bugünde eşya iadesi olacak mı cevaplayabilirmisiniz ne günler oluyor eşya iadesi
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: EŞYA İADESİ LÜTFEN BİR BAKABİLRMİSİNİZ !!

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Qatermain yazdı:merhaba bu eşya iadeleri her günmü oluyor çünkü benim eşya iadem vardı bugün geldi öğlen sonra 3 gibi mesaj geldi eşya iade konusu takip et diye dün 5 ağustosda varmış ve bana mesaj bugün geldi şimdi bugünde eşya iadesi olacak mı cevaplayabilirmisiniz ne günler oluyor eşya iadesi
Merhabalar;
Eşya iadeleri belli aralıklarla tekrar tekrar yapılmaktadır.Bu yüzden Eşya İadeleri konusunu takip edip yeni gününün belli olmasını beklemelisin.

Eşya iadeleri konusuna buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

xFahrenheitx yazdı:
Qatermain yazdı:merhaba bu eşya iadeleri her günmü oluyor çünkü benim eşya iadem vardı bugün geldi öğlen sonra 3 gibi mesaj geldi eşya iade konusu takip et diye dün 5 ağustosda varmış ve bana mesaj bugün geldi şimdi bugünde eşya iadesi olacak mı cevaplayabilirmisiniz ne günler oluyor eşya iadesi
Merhabalar;
Eşya iadeleri belli aralıklarla tekrar tekrar yapılmaktadır.Bu yüzden Eşya İadeleri konusunu takip edip yeni gününün belli olmasını beklemelisin.

İyi Forumlar...
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

ForumunMessisi yazdı:
xFahrenheitx yazdı:
Merhabalar;

İyi Forumlar...
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön