Can sıkıntısından küçük bir Sivri Ada gezintimizde farkettiğimiz trajik hatayı sizlerle paylaşıyorum.Aynı içerik destek sistemine de bildirilmiştir.
Resimlerde göreceğiniz gibi Bıçak Sırtı Kılıç Taşkanatlar üzerinde çok sönük kalıyor.Düz vuruşu 1800lerde,yetenekler ise 2300 civarında.Silahsız halde iken yetenekler 4000 küsüratı buluyor.Aynı şekilde Ecel Getiren,Balyoz gibi diğer silahlar da aynı hasara ulaşmakta.
Bu duruma sebebiyet veren şeyin ilgili yaratıkların çeşitli silah tiplerine yine çeşitli dirençler göstermesi olması gerek, ama silahsız olarak vurduğunuz değerin bıçak sırtı kılıç ile elde ettiğinizin neredeyse iki katı gibi bir rakama ulaşması açıkçası banada bu durumun düzeltilmesi gereken bir hatadan kaynaklandığını düşündürttü, yetkili birinden bir açıklama gelecek mi bakalım..
Tüm silahlara sahip biri olarak söyleyebilirim ki Bıçak Sırtı Kılıç Ecel ve Latifin kötü yanlarını almış.
Tip olarak Latife daha yakın görünmekte ancak SVH si ve Silah hasarı Ecele benzemekte.
Şöyle ki;
Latif akreplere iyi vurur Ecel kötü vurur => Bıçak Sırtı Kılıç Ecel gibi kötü vuruyor.
Ecel taşkanatlara iyi vurur Latif kötü vurur => Bıçak Sırtı Kılıç Latif gibi kötü vuruyor.
2 Silahın kötü yanlarını almış malesef en iyi OkO mücadelesinde iş görüyor.
Bundan dolayı Eceli kasaya bırakmış olsam da çantamdan Latifimi ve Taş Kanat Baltamı eksik etmiyorum
Bence de bir sorun var.
Savaşçı karakterim ile zorlanarak kestiğim taş kanatları şifacım ile daha rahat kesebiliyorum.
Ayrıca madem ellerimiz ile yaratıklara daha yüksek hasarlar veriliyorsak neden Bıçak Sırtı kılıca veya her hangi başka bir silahı karakterimize kuşandığımız da daha yüksek değerlere ulaşamıyoruz.
Bana göre silahsız vuruşların değerlerinin ayarlanmadığını düşünüyorum.
Büyücünün fiziksel hasarları çok iyi vururken savaşçının şuan için oyunda fiziksel yerine geçen maxın en yüksek değerde olan silahı neden bu kadar sönük bir açıklama gelirse yönetimden iyi olur.
insensitivEKAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
Canlarım ciğerlerim gurub bölgeleri ile oyuna başlayan arkadaşlarım bir ara bir güncelleme geldi her yaratığın delici kesici ve ezici silahlara değişik direncleri oldu kafa koparan ıle misal veriyorum 2000 vurdugun taş kanata balyozla 4000 vurabilirsin
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Arkadaşlar savaşçıların yakın dövüş silahları 3 sınıfa ayrılır. Delici kesici ezici olarak. Çemberli taş bölgesi üzerinden konuyu anlatıcam.
GBM-70 GBM-71 ve GBM-X bunların türü makinedir. Makinelerın ezici fiziksel darbelere karşı zırhları çok yüksektir. Bundan dolayıda büyücüler -50 -60 gibi çok ufak hasarlar verebilmektedir. Çünkü meteorit bilgisi yeteneği ezici bir fiziksel hasar türüdür. Savaşçılarda ise Balyoz bu sınıfa girer ve makinelere yeterli hasarı veremez. Ecel getiren kesici Latif delici hasar verdikleri için makinelere yüksek hasarlar verebilirler.
Mesela savaşçılar erg küresine hasar veremez diye bilinmekte. Ancak erg küresine latif çok yüksek hasarlar vermektedir. Ecel getiren ve balyoz hasar verememektedir.
Bu gibi durumlar için savaşçıların yanlarında çeşitli yakın dövüş silahları taşımaları tavsiye edilmektedir.
Fakat Bıçak sırtı kılıç hangi kategoriye giriyor.
Savaşçının elinde en yüksek max hasar değere ulaşan tek silahdır.
Büyücünün elinde kıyamet asa,sıfır kelvin asa,transformatör asa var iken savaşçının en iyi değerler ile geliştirilmiş silahı BIÇAK SIRTI KILIÇTIR.
Madem kesici,delici,ezici şekilde kategoriler varsa 3 adet farklı Bıçak sırtı kılıç olmalı isteyen istediği gibi üretmeli yada bıçak sırtı kılıcın biraz da olsa her ortamda savaşçıya avantaj sağlaması gerektiğini düşünüyorum.
insensitivEKAMER
İSTİKLAL LONCASI
Unuttun mu çocuk ?
Fakat Bıçak sırtı kılıç hangi kategoriye giriyor.
Savaşçının elinde en yüksek max hasar değere ulaşan tek silahdır.
Büyücünün elinde kıyamet asa,sıfır kelvin asa,transformatör asa var iken savaşçının en iyi değerler ile geliştirilmiş silahı BIÇAK SIRTI KILIÇTIR.
Madem kesici,delici,ezici şekilde kategoriler varsa 3 adet farklı Bıçak sırtı kılıç olmalı isteyen istediği gibi üretmeli yada bıçak sırtı kılıcın biraz da olsa her ortamda savaşçıya avantaj sağlaması gerektiğini düşünüyorum.
Bıçak Sırtı Kılıç Ecel Getiren İle Hidra Nefesi Çift Bıçak Latif ile aynı sınıfa girmektedir. Yani Bıçak sırtı kılıç kesicidir. Bıçak sırtı kılıca en iyi demek yanlış olur çünkü sadece zırhı düşük yaratıklar ve karakterler için iyidir. Ateş direnci düşük yaratıklar için Hidra nefes Çift bıçak daha iyi hasar verir.
Bakın ne güzel de Hidra nefesi çift bıçak ile daha iyi hasar verirsin diyorsunuz.
Fakat full Hidra nefesi ile bu hasarı verebilir misin ?
Üzerimdekiler Bıçak sırtı olacak ama ben gidip Hidra nefesi çift bıçak kullanacağım.
Burada mantık hatası var.Neden;
Oyun içerisinde Bıçak sırtı kılıç 1.200.000 max hasara ulaşmaktadır.
Oyuncu bakıyor böle özene bezene yapılmış şunu üreteyim de ortalığı yıkayım diyor.
Yani adam haklı sonuçta adı savaşçı yıkacak kıracak parçalayacak ama üretiyor bir bakıyor ki fıss çıktı.
Bıçak sırtı kılıç yerine Hidra nefesi çift bıçak üreten var mı ?
Bakınız;
Büyücü Sıfır kelvin,Kıyamet,Transformatör asasını üretiyor paşa paşa hasarını veriyor.
Şifacı Hidroflorik veya Ruh asasını üretip hasarını veriyor.
Savaşçı Bıçak sırtı diziyor birine az birine çok adam şifaya büyüye bakıyor biri ile az vursa hemen yetenek değiştirip yine düzgünce vurmaya devam ediyor.
İşte sorun burada ortaya çıkıyor.
Ya ofansif yada tanksın ofansif de bu hasar verme sorunları var birde tanka bakayım diyor adam tabi haklı deneyecek.
Tank grup bölgeleri ve görev haricinde hiç bir artı yanı yok.
Ya savaşçının da diğer sınıflar gibi yetenek kombinasyonları olmalı yada farklı hasar çeşitleri çıkarılmalı eğer yok çıkarmayız derseniz.
Hidra nefesini de Maksimum hasara karşı dengelemez iseniz.
Adı üstünde savaşçıyız her şeye karşı savaşma durumundayız.
Bıçak sırtı kılıcın şuan ki konumu bakımından savaşçıların bu silahla daha iyi şeyler yapabilmesi gerektiğini düşünüyorum.
insensitivEKAMER
İSTİKLAL LONCASI
Unuttun mu çocuk ?