Bıktım Bu Ejder Muhabbetinden !
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Bıktım Bu Ejder Muhabbetinden !
Arkadaşlar artık oyunda ejdersiz arkadaş sığınaklara dahi alınmıyordu . İlk önce sinirlendik uğraştık sonunda ejderin şart olduğunu anladık. Bu sabah ejderi ürettim diğer itemleride full dizdim . Büyük bir umutla mısır çarşısına dalıp sığınağa ejder gelinir dediğimde karşılaştığım tablo içler acısı adamlar ejder yetmez hanı zırh hanı şekil bir gözlük dercesine resmen kovdular. Mübarek kenan değil gaffar kesıcekler. Bu olaydan aşırı derecede sıkıldım . Ejder bastığım halde alınmadığım yerin sığınak olması inceden koymuyor değil. Yakında şifada kasıcam ve full dizicem bakalım onun neresınde hatayı yakalayacaklar tipini beğenmeyebılırler...
Re: Bıktım Bu Ejder Muhabbetinden !
Arkadaşım , senin sığınağa girmen için ejder veya başka itemlere gerek yok.
Yeter ki kendi arkadaşlarınla birlikte takıl ve onlarla gir Kenan ve Junon ' a.
Diğer itemler o şekilde tamamlanıcaktır eminim.
Arkadaş grubun yok ise , ejdersiz veya diğer itemleri olmıyan bir grup bul.
Bunlarla sürekli gir.
Şunu da belirtmek isterim.
'' KENAN DEMİYOR Kİ , SENİN EJDERİN , ZIRHIN , GÖZLÜĞÜN YOK . BENİ KESMENE MÜSADE ETMEM '', diye.
Bunlarla sürekli gir.
'' KENAN DEMİYOR Kİ , SENİN EJDERİN , ZIRHIN , GÖZLÜĞÜN YOK . BENİ KESMENE MÜSADE ETMEM '', diye.
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
Oyunda yenı kısıler yok o ıtemsızlerınde arkadaş grubları hazır yapıcak bır sey yok Tılsımda arkadaş bulmak zor ...AlpAykan yazdı:Arkadaşım , senin sığınağa girmen için ejder veya başka itemlere gerek yok.
Bunlarla sürekli gir.
cCckorcancCc yazdı:Oyunda yenı kısıler yok o ıtemsızlerınde arkadaş grubları hazır yapıcak bır sey yok Tılsımda arkadaş bulmak zor ...AlpAykan yazdı:Arkadaşım , senin sığınağa girmen için ejder veya başka itemlere gerek yok.
Bunlarla sürekli gir.
Her yerde , her şekil de arkadaş bulunur.
Mutlaka birileri ile bir şeyler paylaşır , onlarla illaki takılır ve hareket edersin.
Azıcık sabır...
Hemen kestirip atma bence ...
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
4 yılı aşkın bir süre yetmezmi sence insanlar çıkarcı ...
Üretince farkını anlarsın
.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- xCENTERx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Bence artık Ejder Asa üretmek eskisi gibi zor değil. Ramazan paketinde yararlanarak maden çek. 1 haftaya üretirsin. Kimseyle münakaşaya girmek zorunda da kalmazsın 
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.

Yusuf
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Wayyyyyyyy Anasına Sayın Seyirciler Vurdu GOOOOOLLll Oldu
:arrow: :arrow: :arrow:
Relax dostum Bu oyun takma kafana senı ıplemeynlerın lıstesnı All zaman gelırsende en ııyıler arasnda olursun O lısteye gore adamını secerın Benım yaptıgım gııbı
Relax dostum Bu oyun takma kafana senı ıplemeynlerın lıstesnı All zaman gelırsende en ııyıler arasnda olursun O lısteye gore adamını secerın Benım yaptıgım gııbı
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- cCckorcancCc
- Cin Avcısı
Gençler ejderi zaten ürettim
biraz dikkatli okursanız. Samed hanı benı cemberlıye goturcektın
la bırak cemberlıyı junona goturmedın 
Merhabalar,
İyi bir arkadaş çevresi yapmana lüzum yok bence. Biraz şans işi bu grup bölgelerine girmek. Benim full karakterim olduğu halde doğru düzgün giremiyorum ki çevremde maşallah bir hayli geniştir
Demek istediğim zamanını kollamak. Bazen iyi niyetli ve oyundaki karakterini sağlamlaştırmış kişilere denk gelirsen ejderli ya da ejdersiz alıyorlar zaten grup bölgelerine. Ben karakterlerimi silmeden önce sırf can sıkıntısına kenan ve junon kesmeye giderdim. Kurduğum grupta da en az 1 ejder asası olmayan kişiyi bulundururdum. Maksat onlar da faydalansın. Yani zaman yakınma zamanı değil, zaman sabır ve şans zamanıdır. Eski günlerden bahsederseniz eğer, unutmayın ki eskileri geri getirebilseydik şimdi ki zamanda yaşanılan hiç bir hata kalmaz ve bizler Allah'ın günahkar kulları değil de cennetin birer varlığı olurduk. Yani geri getirilecek onca şey varken oyundaki eski harcadığımız zamanları aramak saçma gibime geliyor
Şans aklın ve duyguların harmanladığı ve bizim önümüze sunduğu bir çilingir sofrası mı, yoksa kaderimizde yer alan 1 saniye sonra yaşanılacak an mı? Bırakın buna zaman karar versin. Siz sadece oyununuzu oynayın.
İyi forumlar.
İyi bir arkadaş çevresi yapmana lüzum yok bence. Biraz şans işi bu grup bölgelerine girmek. Benim full karakterim olduğu halde doğru düzgün giremiyorum ki çevremde maşallah bir hayli geniştir
Şans aklın ve duyguların harmanladığı ve bizim önümüze sunduğu bir çilingir sofrası mı, yoksa kaderimizde yer alan 1 saniye sonra yaşanılacak an mı? Bırakın buna zaman karar versin. Siz sadece oyununuzu oynayın.
İyi forumlar.

aLpoS
xScHooLBoyx