Beyler geceden beri arkadaşlarla yılmadık forum hesabı açıp banlatıyoz zevkli yani deneyin sizde beni uzaklaştırıosa eyvallah bunuda uzaklaştır harbiden değişik bi manyağım zevk alıyorum uzaklaştır ama konu kalsın benden sonrakiler için örnek olarak kalır.
Arkadaşlar saat 10 dan beri forumun altından gidik üstündn çıktık iyi post kastık ben 2 muhabbet açtım 1 i gitti 2. ye girdim o gitti 3. yü açtım direk gitti bu 4 zaten harbi diyorum muhteşem bi zevk verio arkadaşlarla olunca
Protector yada HellRiders lütfen tekrar ediyorum süresiz uzaklaştırın ama konu kalsın.
Neyse geçen gün yine böyle posttayız ( bu akşam aslında) rehber arkadaş türkçeyi katletti bende inceden verdim mesaajı hop uzaklaş hacı diğerinde aynı mesajı inceden verdim hop uzakta dur dedik aga ondan sonra ayar bzuldu yalama yaptı artık açıyorum forum hesabı eğlenceli yani denyin sizde
Konu kalsın beyler.
Konu kalsın uzaklaştımanı isticem ama kalsın konu
Loncadan mı tanıdın ?
Re: Loncadan mı tanıdın ?
Kaptan saygım var ama kalsın konu gençlere örnek olsun forumu kirletmiyoruz renk katıyoruz 
Beyler undercover olarak post kasma taktiği var yani atın 2-3 mesaj şurayada geleceğin foruma renk katan nesilleri yetişsin 
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Öncelikle ikv resmi forumlarının bir oyun formu olduğunu unutmayınız, forumumuz belli kurallar ile işlemektedir bizlerde bu kuralları yerine getirmek ile görevliyiz.
Forum alanlarında ilgili başlıklar alanlarına açılmak zorundadır ki genel etkileşim bölümlerinde bu tarz konular açmanız yardım isteyen birçok oyuncu arkadaşımız ile ilgileneceğimiz zamanı size ayırmamıza neden oluyor, bu sebepledirki lütfen konuları açarken ilgili bölümlere açınız.
Son olarak İkv resmi forumlarındaki almış olduğunuz cezalar oyun karakterlerinizede yansıyabilir.
Bilgi ve dikkatinize.
Öncelikle ikv resmi forumlarının bir oyun formu olduğunu unutmayınız, forumumuz belli kurallar ile işlemektedir bizlerde bu kuralları yerine getirmek ile görevliyiz.
Forum alanlarında ilgili başlıklar alanlarına açılmak zorundadır ki genel etkileşim bölümlerinde bu tarz konular açmanız yardım isteyen birçok oyuncu arkadaşımız ile ilgileneceğimiz zamanı size ayırmamıza neden oluyor, bu sebepledirki lütfen konuları açarken ilgili bölümlere açınız.
Son olarak İkv resmi forumlarındaki almış olduğunuz cezalar oyun karakterlerinizede yansıyabilir.
Bilgi ve dikkatinize.
Koray YAR
Konu burda kalsın bundan sonra Konu Dışı bölümüne açıcam.Ama lütfen konu burda kalsın.
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
Tamam Kalsın Bakalm haydi 
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
farkındamısın kavga başlıkları gitti değilmi geri gelmesinimi istiyorsunuz ? kavga gürültü oyun bırakma gibi şeyler olacağına bunlar olsunHellRiDerS yazdı:Merhaba;
Bilgi ve dikkatinize.
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

kankalar herşey kuralına göre sisteme uyulmalı
ama forum loncası açarız o konuyu kitleyemezler lonca bölümnde konuşuruz kurallarda lonca ile lgli bölüm yok benim 1 konum dışında hçbiri isteğim dışında kitlenmedi raad olun
:mrgreen:
ve forum loncası 4 kere açmıştım..kavga oldu diye kapattım..birini yönetm kitledi 50 sayfaydı o konuda
ama forum loncası açarız o konuyu kitleyemezler lonca bölümnde konuşuruz kurallarda lonca ile lgli bölüm yok benim 1 konum dışında hçbiri isteğim dışında kitlenmedi raad olun
ve forum loncası 4 kere açmıştım..kavga oldu diye kapattım..birini yönetm kitledi 50 sayfaydı o konuda

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Allah akıl fikir versin ne diyelim 
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

panpa yine forum loncası açsanahaydegidelumm yazdı:kankalar herşey kuralına göre sisteme uyulmalı![]()
ama forum loncası açarız o konuyu kitleyemezler lonca bölümnde konuşuruz kurallarda lonca ile lgli bölüm yok benim 1 konum dışında hçbiri isteğim dışında kitlenmedi raad olun:mrgreen: