Kriger i SOyan Büyük oyun oynayan Hain ...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sifaxbaba
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Kriger i SOyan Büyük oyun oynayan Hain ...

Mesaj gönderen Sifaxbaba »

Öncelikle Aylinxayça adlı Kişi Kriger Bulut Arkadaşımızın İtemlerini yürütüp .. Yakamozxefemelihi adres gosterip üstüne az da olsa bir dikkat cekmiştir... O aralar ben Yakamozx Lidresi Paix. e forumdan konu acmıstım oyuna acil gelmen gerekiyor . die ne yazıkki dalmısım ve cakma isim ile Aylinxayca konuşmuş sor anladım sabri olmadıgını benden item istiyordu Yakamozxefemelih yakamozxbepboysdan biri calmsı oları denemem lazım diyip İtem istiyordu ben anladıgımdan item felan vermedim ... Bu aylinxayca ADlı Adi Şahıs . Melih ile aynı yerde oturdugunu soleyip Ona iftira atmıstır ......Neyseki Bulut Kriger arkadasımızla Yakamozx leri kirletmek istemedik ve yanılmadık .... AYlinxayca Soydugu Cıktı Ortaya........... AYLinxayca KRİGER ADLI ARKADAMISNZI YÜCELEN HALİT SETİNİ CALMISTIR :::: BİLGİNİZE ::

YakamozxLerin Hİç bir kotu girişimi yoktur sadece taklit olarak oların azından konusuldu Fotolarıda elimde mevcuttur . ne yazikki foto koymayı bilmiyorum o yüzden gerekirse koyarım ama ... Herkeze İyi oyunLar.
[*]MATADORXSPRİNTER...[*]ŞİFAXBABA...[/color]

A DRİNKİNG SONg !!!! ... TUBORG

Resim
Kullanıcı avatarı
Yakamozxbep
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kriger i SOyan Büyük oyun oynayan Hain ...

Mesaj gönderen Yakamozxbep »

Sıtkı kardeşim yazını bugün okudum okumamın nedenide başıma gelen bugünkü olay Yakamozxpaıx diye bir char açıp benle aynı sabriymiş gibi sohbet etti sonrada item istedi o aylinxayça bugün benden para istedi kendi charıyla zaten loncamızı karalamaya bizi soymayı kafasına takmış bikere okuyanlardan ricam oyunda gören herkes yasaklasın bu şahsı Yakamozx loncasından kimse başkasından item şifre ve özel bilgi isteyemez istemezde eğer bu gibi bi durumla karşılaşırsanız tek taklit edilemeyecek char olan bana başvurun :) Yakamozxbep
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Kriger i SOyan Büyük oyun oynayan Hain ...

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

sıtkı kardeşim seninde söyledigin gibi o şahıs benim adımı kullanıp milletten item ve para istiyor lütfen dikatli olun hatta bir ara metrixden item istemiş ben melih diye oda vermiş önemsiz bir itemmiş ama olsun genede herkes dikkatli olsun bu kişiyle bi alakam yoktur

Yakamozxefemeih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını

“Genel Sohbet” sayfasına dön